Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωρακια 2016!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου ποιες περιμένουμε τον πελαργό με την νέα χρόνια? Εγώ με το καλό Μάρτιο!

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσια! Εγώ περιμένω μέσα Απριλίου 2016

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου....ειμαι στην 10η εβδομαδα και γενναω καπου τον Απρηλιο....εχω μια μικρη αποκοληση δυστυχως και ειμαι ξαπλα για ξεκουραση....16 του μηνος παω για αυχενικη και εχω φοβερο αγχος να περασουν οι μερες και να παω να δω οτι ειναι καλα το μωρακι μου!!!με το καλο να τα παροθμε ολες στην αγκαλια μας!!!

Δημοσίευση

Όλες με το καλο!!!κ εγω κορίτσια ειμαι εγκυος στο δεύτερο μωράκι μου στην 23 εβδομάδα!τελος Ιανουαρίου μου εχει πει με προγραμματισμένη καισαρική!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος,.

Αν όλα πάνε καλά μέσα Ιουνίου περιμένω και γω...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα,κι εγώ πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος, το πρώτο μου ραντεβού με τον γιατρό είναι την άλλη Δευτέρα και έχω πολύ άγχος να δω αν είναι όλα καλά..!!Τα καλύτερα σε όλες εύχομαι ..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!σε μια εβδομαδα μπαινω και γω στον 4ο!και γω υπολογιζω Μαιο-Ιουνιο!με το καλο τα μωρακια μας!!!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριιτσια να ρωτήσω σιγουρέψατε το φύλο;; Εμένα με εχουν μπερδέψει στην αυχενική μ είπε ο γιατρός μου αγόρι στις 17 εβδομάδες μου λέει σίγουρα κορίτσι στις 18,5 εβδομάδες πήγα στης αδερφής μου την γιατρό (είναι έγκυος κ η αδερφή μου γενναει Φεβρουαριο)! Μου λέει αγόρι μαλιστα μέτρησε κ τσουτσουνάκι 8,5 χιλιοστά μου δωσε κ φώτο κ σήμερα 19 κ 5 ημερων μου είπε ο γιατρος μου οτι είναι κοριτσι κ οτι είδε το πιπί της τί να πιστεψω εγώ τώρα;;;; Απο το πιπί δεν εχω φωτο

Δημοσίευση

καλησπερα..ειμαι 18 εβδομαδων και ειναι αγορακι.. τελευταια ημερομηνια 23 απριλιου! 

το φυλο εμας το ειδε απο την πρωτη αυχενικη κ μαλιστα με σιγουρια!

καμια φορα τα κοριτσακια τα μπερδευουν λογω κλειτοριδας με αγορακια! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Ναί μου είπε στην αυχενική αγόρι στις 17 εβδομαδες μάλλον κορίτσι στις 19 εβδομάδες αγόρι κ περιμένω στις 7/12 τον β´ επίπέδου να δω επιτελους τι είναι. !! Θα είμαι 22 εβδομάδων κ 2 ημερών τοτε. Τί στάση είχε το μωράκι σου στον υπέρηχο κ το είδ;;

Δημοσίευση

Εγω πρωτα ο Θεος με το καλο Ιουλιο!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και εγς με το καλο ολα καλα να  πανε ιουνιο γενναω...στισ 16 δεκεμβρη θα κανω την αυχενικη και μου ειπε οτι θα μου πει 80% τι ειναι ...!

Δημοσίευση

Παίζει ρόλο η στάση του σώματος του παιδιού!εμένα φαίνονταν καθαρά γιατί είχε ανοιχτά ποδαράκια και πέταγε πολύ και το είδε απ την πρώτη στιγμή! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Με το καλό εύχομαι σε όλες! 

ΠΗΤ 5 Μαΐου έχουμε εμείς! 

90% κορίτσι μας είπε ο γιατρός! 

Θα κάνουμε τέλη Δεκεμβρίου την β'επιπέδου και θα δούμε! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εγώ εχω την Β επιπέδου την Δευτέρα άντε να δούμε!!!! Μας παίδεψε αυτό το μωράκι από πίσω δείχνει κορίτσι κ από μπροστά αγόρι!! Άς είναι όλα τα άλλα καλά κ τίποτα άλλο απλά θα ήθελα να ξέρω να του μιλάω κατάλληλα " μπεμπούλη μου ή μπεμπούλα μου " χίχιιιι

Δημοσίευση

Άντε ερη με το καλό σου εύχομαι! 

Στείλε μας την εμπειρια σου να ξέρουμε κ μείς τι να περιμένουμε στην Β επιπέδου! !!

Δημοσίευση

Εννοείται mairoula MK θα σας γράψω την εμπειρία αυτήν να είστε προετοιμασμένες!!! Πάντως έχω ακούσει οτι βλέπεις το μωράκι κ βγάζεις φώτο κ ετσι ακριβώς είναι η φατσούλα του κ όταν γεννιέται!!!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι 2φορές που έχω δει από κοντινές μου.....βγήκαν ακριβώς ίδια τα μωρά!

Στο δίνουν και σε βίντεο Και φωτογραφίες! !!

Ανυπομονώ! !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.