Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

στις μανουλες που εχουν κανει καισαρικη

Featured Replies

Δημοσίευση

μετα απο καισαρικη τομη ποτε μπορω να εχω επαφη?αν υπαρχει κοπελα που εχει υποβληθει σε κτ να με ενημερωσει..:blush:

Δημοσίευση

βαγγελιο καλησπερα εγω μετα τις 40 ημερες που ειχε τελειωσει και το αιμα εκανα αλλα με προσοχη γιατι φοβομουν για τα ραμματα.

Δημοσίευση

KALHMERA VAGGELIO :)

KALO EINAI NA SE DEI O GIATROS SOU PROTA!

EMENA TO AIMA TELEIOSE META APO 50 MERES PERIPOU META APO LIGO PHGA STON GIATRO ME EIDE KAI MOU EDOSE TO OK

APLA OPOS EIPE KAI AIMI ME PROSOXH GIA THN TOMH :unsure:

Δημοσίευση

Καλημερα, εμεις ειχαμε επαφες αφοτου σταματησε το αιμα μου και σχεδον λιγο πριν κλεισω 2 μηνες;. Τα ραμματα που μου κανανε μου τα βγαλανε την 2η μερα μετα την καισαρικη οποτε δεν υπηρχε φοβος για κάτι. Τα εσωτερικα ραμματα θρεφουν πολυ γρηγορα (αλλωστε αν δεν σου τελειωσουν τα λοχεια τι να κανεις)Εγω δεν ρωτησα τον γιατρο γιατι ντρεπομουν αλλα στους 2 μηνες νομιζω οτι ειναι μια καλη περιοδος για να εχετε ξανα επαφες!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΦΟΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ

ΑΙΜΑ.

Δημοσίευση

...Και εγώ δεν ρώτησα τη γυναικολόγο μου γιατί ντρεπόμουν!...

..Όταν τελείωσαν τα λοχεία (περίπου 50 ημέρες), πήγα στη γυναικολόγο μου να με δει και μου έδωσε το Ο.κ.

...Καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου... Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά!

Φιλιά

Δημοσίευση

ΒΑΓΓΕΛΙΩ καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Δημοσίευση

και εγω απο την εμπειρια μου ξερω οτι μολις σταματησει το αιμα....κοντα στις 40 μερες.....συμβουλεψου και τον γιατρο σου ομως...

Δημοσίευση

καλημερα και να σου ζήσει το μωράκι σου πιστευω ότι ειναι θεμα οχι μονο του γιατρου σου αλλα και δικο σου εγω στην πρωτη καισαρικη ηρθα σε επαφη χαλαρα βεβαια περιπου στις 32 μερες ενω ο γιατρος μου ειχε πει μετα τις 40 και αφου με δει , στη δευτερη καισαρικη ηρθα σε επαφη στις 40 μερες , και στις δυο περιπτωσεις μια χαρα ημουν και χωρις κανενα προβλημα , ρωτα παντως το γιατρο σου δεν ειναι κακο

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Εμένα στις 40 μέρες μου έκανε υπέρηχο ο γυναικολόγος και μου έδωσε το οκ. Τα ράμματα τα έβγαλα στις 10 μέρες και η τομή έθρεψε πολύ πολύ γτήγορα. Βέβαια τελικά κατάφερα να κάνω στους 3 μήνες, γιατί λόγω θηλασμού ο κόλπος μου είναι πολύ ξηρός και πονάω ποολύ...:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.