Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Maria1414 σε ευχαριστω και εσένα σου το εύχομαι να γίνει πολυ πολυ σύντομα..!! Μην απογοήτευσαι..!! απο την στιγμή που ειναι ολλα μια χαρουλα.!! Απλα μην το βάζετε κατο εμείς με τον άντρα μου δεν το εχουμε βάλει καθόλου κατο...!!! ;) στο εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να μάθεις πολυ σύντομα οτι έχεις ενα παιδάκι στα σπλάχνα σου..!! (Ειμαι τυχερή σχεδόν πάντα πιάνει η ευχή μου)

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 382.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Maria1414 σε ευχαριστω και εσένα σου το εύχομαι να γίνει πολυ πολυ σύντομα..!! Μην απογοήτευσαι..!! απο την στιγμή που ειναι ολλα μια χαρουλα.!! Απλα μην το βάζετε κατο εμείς με τον άντρα μου δεν το εχουμε βάλει καθόλου κατο...!!! ;) στο εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να μάθεις πολυ σύντομα οτι έχεις ενα παιδάκι στα σπλάχνα σου..!! (Ειμαι τυχερή σχεδόν πάντα πιάνει η ευχή μου)

Δημοσίευση

Νίκη τωρα που ξανά διάβασα την συνομιλία κανε ένα τεστ ποτε δεν ξέρεις ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

tin deutera h tin triti parigkila ena pou anixnebi deka meres meta apo ton silipsi na dw ti tha bgalei

Δημοσίευση

Καλά έκανες κανε το και πες μας! Θα περιμένουμε τα νεα μακάρι !

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έγινε θα σας πως. Αλλά δεν θελω να βγει αρνητικό.! Παντός αν βγει δεν θα το βάλουμε κατο μεν θα στεναχωρηθώ αλλά δεν σταματάνε η προσπάθειες

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα didaki οχι ακόμη την Δευτέρα θα μου έρθει το μεσημέρι το τεστ..! Και θα το κανω Τρίτη πρωί που θα λυπεί ο άντρας μου γιατι δεν θελω να ειναι εδώ γιατι αν ειμαι θελω να του το κανω έκπληξη.!! ;)

Δημοσίευση

Kana neo exume?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απο εμενα..??

Πήγα σημερα σε ενα φαρμακείο και πιρα ενα δεν άντεχα μέχρι αύριο και βγήκε αρνιτικο :(

Δημοσίευση

Καλημέρα μην το βάζεις κάτω όλα θα γίνουν προχθές μου είπε μια φίλη θα γίνει όταν ειναι η ωρα κ το σκεφτόμουν . Βάλε πλώρη για τον επόμενο μήνα !

Δημοσίευση

Λέω κ εγω να κάνω ένα τεστ αυριο το πρωί αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τρέφω κ ελπίδες !

Δημοσίευση

Περιμεντε μετά την καθυστέρηση.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν το βάζουμε κατο μπορεί να μας φέρει τύχη η Βιέννη..!! Λογικά θα έρθει απο εκει που δεν το περιμέναμε..!! Ποτε δεν ξέρεις :) αυτο δεν θέλει προγραμμα ουτε άγχος..!! Θα έρθει (αυτο μου λένε όλοι)

Δημοσίευση

Ennoeitai auto. .o antras sou niki ti ilikia exei ?

Δημοσίευση

Mia xara eiste. Min agxonese gia to moro esy. . Mikri kopela ise akoma bre. Tha rthei sintoma. .ti na poume k emeis xaxa

Δημοσίευση

Σωστά νίκη θα ερθει! Ναι, πόσο ειναι ο Αντρας σου?

Δημοσίευση

Τωρα το είδα ελα μια χαρα είστε όλα καλα θα πανε σιγουρα

Δημοσίευση

Εγω κορίτσια θα σας πω αυριο που θα κάνω τεστ ακομα ευτυχώς η περίοδος δεν εχει φανεί .

Δημοσίευση

Brabooo didaki. ..poses meres metras kathisterisi?

Δημοσίευση

Ουσιαστικά σήμερα περιμένω αλλά τιποτα ακομα

Δημοσίευση

Poso ise

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.