Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χαρίζω Gonal Και Menopur

Featured Replies

Δημοσίευση

Χαρίζω 1 κουτί gonal 9000 και 3 κουτια menopur,έχουν ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο του 2015.Μου περίσσεψαν απτην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής μου που είχε αποτελέσματα και σε λίγες μέρες περιμένω το παιδάκι μου. Μένω Ιωάννινα και θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοπελα μου, με το καλο να ρθει το μωρακι σου!! Ενδιαφερομαι για τις menopur, περιοχη λαρισα. Εγω δυστυχως ενω ειχα θετικη χοριακη, ανεβηκε ως ενα σημειο κ απο σημερα αρχισε να πεφτει. Πρωτα ο θεος, στον επομενο κυκλο μου θα δοκιμασω ξανα..

Δημοσίευση

Η gonal πρεπει να ειναι σαν την puregon, ε;; Ειχα κανει κ αυτες σε αλλο κυκλο.. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον απο αλλη κοπελα, θα ηθελα και τις gonal. Οπως και να χει, μπραβο που τις χαριζεις.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κι εγώ έχω ανάγκη από menopur ή gonal!!!μάλλον τις έδωσες αλλά αν γνωρίζετε κάποια κοπέλα αλλη που να τις χαρίζει.. υπάρχει ανάγκη!!Ευχαριστώ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια τα έχω ακόμα τα φάρμακα, αν δεν βρηκατε ευχαρίστως να σας τα στείλω,απλά να ξέρετε οτι η πένα γκοναλ διατηρείται στο ψυγείο.

Δημοσίευση

κοριτσια υπαρχει ακομα τιποτα?τα χρειαζεται επειγοντως μια πολυ στενη φιλη μου!ευχαριστω!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Χαρίζω ένα κουτί Gonal 900, Merional 75 I.U (22 κουτάκια) και ένα Cetrotide 0,25 mg. Μενω Θεσσαλονίκη και θα ήταν η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

Δημοσίευση

Natalialnt, 

Καλησπέρα... Αν δεν έχεις δώσει ήδη τα φάρμακα θα με ενδιέφερε η απόκτηση τους καθώς ετοιμάζομαι για την 6η εξωσωματική μου.... 

Στείλε μου μήνυμα σε παρακαλώ ... 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

OLy

Δημοσίευση

Ναταλι ειναι μια κοπελα ηδη σε προσπαθεια κ χρειαζεται καποιες μοναδες γκοναλ..

Αν τις εχεισ ακομη..στεικε μου πμ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.μου έμεινε μόνο το γκοναλ( ένα κουτί)...Κατερίνα που μένει η κοπέλα αυτή?γιατι το φαρμακο αυτό χρειαζεται ψυγειο.

Δημοσίευση

Μπορεις να της το στειλις μς acs εστειλα εγω σημερα δ με προλαβε!

Σου στελνω σε μβμ το τηλ να συννενοηθειτε.

Δημοσίευση

Ναταλι εχει μνμ.[/quote

Ναταλί εμεις τηβ χρειαζόμαστε αν σου ειναι εύκολο στο μηνυμα σπυ γραφει το τηλεφωνο μου

Δημοσίευση

συγνωμη ,αν υπαρχει ακομα το gonal............α το ηθελα ........προσπαθουμε για παιδακι πολυ πολυ καιρο............αμεση αναγκη

• 2 months later...
Δημοσίευση

Γειά σας! Είμαι από Ιωάννινα κ χρειάζομαι Menopour! @Lina1982  σου έχει μείνει κανένα Menopour ή σε όποια άλλη της έχει περισσέψει!!! Επείγον!!! Ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Χαρίζω 1 κουτί gonal 9000 και 3 κουτια menopur,έχουν ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο του 2015.Μου περίσσεψαν απτην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής μου που είχε αποτελέσματα και σε λίγες μέρες περιμένω το παιδάκι μου. Μένω Ιωάννινα και θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

Είμαι από Ιωάννινα κ χρειάζομαι Menopour! @Lina1982  σου έχει μείνει κανένα Menopour

• 6 months later...
Δημοσίευση

Χαρίζω 1 κουτί gonal 9000 και 3 κουτ6970413944pur,έχουν ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο του 2015.Μου περίσσεψαν απτην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής μου που είχε αποτελέσματα και σε λίγες μέρες περιμένω το παιδάκι μου. Μένω Ιωάννινα και θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

τα χριαζομαι αν τα εχεις ακομα τηλ 6970413944

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.