Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Συστήνετε Γιατρό Για Επέμβαση Loop

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Είμαι 31. Το τεστ Παπ έδειξε κύτταρα τύπου ascus. Μετά από κολποσκόπηση βιοψία και τυποποίηση έχω τρεις κακοήθεις τύπους του ιού κονδυλωμάτων 16,33,56 και δυσπλασία. Ο γιατρός αρχικά είπε να κάνω λούπ στην πορεία μου έκανε μόνο καυτηριασμό σε όλο τον τράχηλο θεωρώντας επικίνδυνο το λούπ επειδή δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά. Ελπίζω να αρκούσε ο καυτηριασμός δεν ξέρω...Απλά θα ήθελα αν κάποια κοπέλα έχει κάνει λουπ και μετά από αυτό έκανε παιδιά να μου απαντήσει και να μου προτείνει και τον γιατρό της γιατί έχω φοβηθεί μην χρειαστεί να το κάνω μελλοντικά. Δεν θα θελα να μειώσω τις πιθανότητες να κάνω μωρο. Σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση

πραγματικα δεν εχω ξανακουσει αυτο το λουπ που λες!!! πολυ καλους γυναικολογους αν θελεις για δημοσιο νοσοκομειο παντως εχει στο αρεταιειο.

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Εξειδικευμένοι στο θέμα ειναι ο μορτακης , διακομανωλης. Στο cin 1 μόνο το παρακολουθείς.συμφωνω για το αρεταιο για δημόσιο.

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.