Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2014 -Ιανουαριος 2015

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα σας!θα χαρω πολυ να γεμισουμε φουσκωμενες κοιλιτσες στην παρεα μας κ να τα λεμε!

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 62.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα καταφερα.......

• KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ ΟΠΩΣ Η ΦΙΛΗ Η DIAZ!!!!!ΑΛΛΑ  ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑ(ΧΙΧΙΧΙΧΙ)ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΩ!!!!!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΕΙ

• γεια σας κοριτσακια κι απο μενα! καλα απο χτες γεμισατε 2 σελιδες νεα! μιση ωρα διαβαζω! εγω τωρα μαζευτηκα σπιτι ακουσαμε καρδουλα!!!!!! 127 παλμους και ειμαι 6 εβδομ και 5 ημερων! τελικα μαλλον στο

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπερα Delphine..!! :)
Και εγω πρωτα ο Θεος 11 Δεκεμβρη θα εχω στην αγκαλια μου το μπεμπεκακι μου...  [smilie=sith.gif] 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς ήρθες τονινι!!καλησπέρα κ χαίρομαι πολύ που θα μαστε παρέα !!!πριν 2,5 χρόνια ήμουν εδώ παλι στο ΜΑΜΜΥ κ γνώρισα μανουλες κ τα λέγαμε !! είμαστε πλεον οι καλύτερες φίλες !!θα χαρώ να τα λέμε καθημερινά..είμαι απο Θεσσαλονίκη κ περιμένω το τρίτο μου παιδάκι!!έχω Ένα γιο 13 χρονων κ μια κορούλα 23 μηνών..

Δημοσίευση

Μαρακι να σου ευχηθω και απο εδω να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.

Με το καλο να μπεις και εσυ στο κλαμπ των τριτεκνων και συγκινηθηκα με το τικερακι σου γιατι εχεις πητ την ιδια ημερομηνια που ειχα και εγω στην Αγγελικη 16/12 αλλα γεννηθηκε τελικα 17/12

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κατερινα μου χιλια ευχαριστω!!αχ σοβαρα την ιδια ημερομηνια?ποσο μου ειχε λειψει ολο αυτο..θυμομουν τα δικα μας κ ποσα λεγαμε!!γλωσσοκοπανες!!χαχααχα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Κάλλη και εγκυμοσύνη σε όλες.

Εγώ είμαι έγκυος στο πρώτο μου.

Περιμένουμε το αγγελούδι μας ως 22/11.   

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαρια καλώς μας ήρθες!!με ρο καλό το μίνι σου!να έχεις μια τελειομηνη καλη εγκυμοσύνη!!ποσο είσαι περιπου?

Δημοσίευση

Delphine,καλησπερα... να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο να ερθει και το τριτο...!! 
Καλησπερα και σε σενα Μαρια μου... 
Και εμενα το πρωτο μου παιδακι ειναι.. :)
Πριν απο λιγο γυρισαμε απο τον γυναικολογο και ακουσαμε καρδουλα...!!! 
Ολα βαινουν υπεροχα οπως ειπε ο γιατρος μας.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μπραβο τονινι!!!!με το καλο!εγω εχω την τριτη ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα!!!αχ πως περιμενω αυτη την μερα!!!μπορει να ειναι το τριτο μου αλλα η ανυπομονησια ειναι ιδια!σου ειπε πητ ?η οχι ακομα?

Δημοσίευση

Εεεε λογικο ειναι να ανυπομονεις.. Καθε μωρακι εχει την δικη του αγωνια... Πιστευω καθε φορα ειναι ΠΑΝΤΑ  σαν την πρωτη.. :)
Στο πητ που αναφερθηκες,μπορεις να μου το εξηγησεις γιατι δεν ξερω τι ειναι.. [smilie=sad1.gif]  :-\ (ελπιζω να μην γελασεις χαχαχα... )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

το πητ ειναι (Πιθανη Ημερομηνια Τοκετου) κ εγω δεν το ηξερα ...χαχα..μετα το εμαθα..

Δημοσίευση

Αααα.... Ουτε που μου περασε απο το μυαλο.. Λεω καμια εξεταση θα ναι...  [smilie=tongue1.gif]

ναι ναι μου ειπε για 11/12/14 πρωτα ο θεος... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ τελεια τονινι!!κοντα θα'μαστε..την τριτη θα μου πει για σιγουρα...σε ποια πολη εισαι?

Δημοσίευση

Eγω ειμαι νοτια.. Πειραια... 
Πως πηρε ο μικρος σου τ νεα για την το 2ο του αδελφακι..?? :)

Δημοσίευση

Καλημέρα , εγώ ένα θετικό τεστ έχω μόνο , απο βδομαδα θα παω στο γιατρο  , συμμφωνα με την τελευταια εμμηνο ειμαι 5 εβδομαδων , αν ολα πανε καλα 28/12 θα έχουμε μωρακι.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλησπερα κοριτσια!!!!ντιντι καλως μας ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!!το πρωτο κ σενα ειναι?τονινι τον ειπα χτες τον γιο μου κ γελουσε..του φανηκε περιεργο που κανω κ αλλο μωρο!!χαρηκε παντως!!η μικρη ερχεται μου σηκωνει την μπλουζα κ λεει μωακι τη κοιλιτσα!!!

Δημοσίευση

έχω και ένα κοριτσάκι 5 ετών , περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο γιατρος για την ώρα είμαστε συγκρατημένοι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα!!!!ντιντι να σου ζησει η κορουλα σου!!στον γιο μου τωρα τον ειπα αν κ ειναι μεγαλος πια κ καταλαβαινει..

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.. Ντιντι καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας.. Μακαρι να πανε ολα καλα και να σου πει ογιατρος σου πολυ καλα νεα.. 

Delphine,ειναι απιστευτο αυτο με την κορουλα σου που ανεφερες.εμενα τα ανιψια του αντρα μου,που ειναι 2 ετων,ερχονται και μου χαιδευουν την κοιλια και λενε νινι νινακι... :) 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι λέμε πολλές λέξεις!!όλη μέρα μιλάμε!!μονο όταν κοιμάται σταματάει κ όταν βγαίνουνε εξω είναι ντροπαλή κ δεν λέει λέξει..

Δημοσίευση

Μπραβο στο κοριτσακι σου.. Τα περισσοτερα παιδακια μωρε ειναι ετσι ντροπαλα οταν βγαινουν εξω... Τα βλεπω και απο της αδελφης μου.. !! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλησπερα!!!!τι κανετε?πηγαμε γιατρο σημερα κ ειδαμε το μελλοντικο μπεμπε μας!!μεγαλωνει φυσιολογικα  ειναι 8 χιλιοστα κ ακουσαμε καρδουλα!!τωρα θα κανουμε το προγεννετικο ελεγχο αιματος..

Δημοσίευση

Μπραβο σου κοπελα μου...:) ευχομαι να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη...!!
Εγω σημερα πηγα για τον προγενετικο ελεγχο αιματος... Την Δευτερα θα εχω τα αποτελεσματα... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ααα ωραια!!!κ εγω απο βδομαδα θα παω.σε ευχαριστω πολυ!!.καλα αποτελεσματα να εχεις!!βλεπω το τικερακι σου δεν μπηκε σωστα..δεν φαινεται..

Δημοσίευση

To ξερω... εψαχνα να το βρω πως μπαινει και δεν μπορω να βρω τιποτα... το μονο που καταφερα ειναι αυτο.. 
οποτε απο το ολοτελα λεω καλη και η παναγιωτενα.. χαχαχ
αν μπορεσεις να με βοηθησεις για να φιανεται θα ημουν πολυ χαρουμενη...!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.