Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλημέρα!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα:P

Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας!Ονομάζομαι Χρυσάνθη και είμαι μανούλα 4 υπέροχων αγγέλων:lol: Αποφάσισα να γίνω μέλος στο mammyland γιατί είδα πως έχετε δημιουργήσει μια όμοργη ατμόσφαιρα και συζητάτε ενδιαφέροντα θέματα!

Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας,εγκυούλες με το καλο και όσες αναμένουν τον πελαργό το 2009 να σας χαρήσει αυτο που πραγματικά επιθυμείτε!

Θα χαρώ να τα λέμε!Καλα Χριστούγεννα σε ολους:kiss:

Δημοσίευση

Kalimera Xrisanthi4 !!!

Kalws irthes stin fantastiki parea mas..

Eimai kai egw sxetika neo melos

sto Mammyland, alla poly xaroumeni giati

ta koritsia me exoun voithisei poly..

Para poly , tha elega!!!

Tha vreis k esy apantiseis se oti se

apasxolei KAI to kyriotero: prin kan prolaveis

na rwtiseis!!!

Na xairesai ta aggelakia sou,

na eisaste panta eutuxismenoi!!!

Tha ithela k gw na kanw 4 mwra..

Ta latrevw! Pros to parwn eimai ligwn

imerwn eggyos kai aurio exw ton prwto mou

yperixo! ((ti xara!!!)))

Kalws irthes kai pali!!!

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα Χρυσανθη!

Καλως ηρθες!

Ειμαι η Νατασα και το Φεβρουαριο περιμενω την μπεμπουλα μου!

Να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!

4 κοριτσακια?Τελεια!!!

Πως νιωθετε 5 γυναικες στο σπιτι?

Καλα Χριστουγεννα σου ευχομαι!!

Δημοσίευση

Γεια σου Χρυσανθη! Να σου ζησουν οι κοριτσαρες σου!

Εγω ειμαι η Νεφελη και εχω 2 διδυμα 2 ετων, τον Ανδρεα και την Έλλη!

Σου ευχομαι καλη...διαμονη στο φορουμ του mammyland! ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα Χρυσάνθη!!! Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου!!! Καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Να είσαι καλά!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Χρυσάνθη! Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου! Είμαι η Βάσια και έχω δύο κοριτσάκια, την Κατερίνα 8 ετών και το Νεφελάκι 3. Καλές γιορτές και σε 'σένα! :)

Δημοσίευση

καλως ηρθες!να σου ζησουν τα παιδακια σου!

ειμαι η κικη και εχω ενα αγορακι 13 μηνων!

καλες γιορτες σου ευχομαι!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Xρυσάνθη καλοσώρισες στην μεγάλη παρέα μας!Ευχομαι να βρεις απαντησεις στις απορίες που τυχον έχεις και να αισθανθείς όμορφα σε αυτό το όμορφο κλίμα που υπάρχει εδώ στο mammy!!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια και όπως επιθυμείς να τα καμαρώσεις!!Εγώ ειμαι 6 μηνών έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι..

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marimari,ο πρωτος υπέρυχος ε;:woohoo: Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου!Αντε με το καλό το μωράκι σου και εύχομαι να ακούσετε μια γερή και δυνατή καρδούλα αύριο!:)

lovie,με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας!Με τις κορές μου έχουμε μια πολυ ιδιαίτερη σχεσή,όπως άλωστε όλες οι μανούλες με τα παιδάκια τους:P Τους εχω και μου έχουν πολυ αδυναμία

n_mama,διδυμομανούλα και εσύ; Να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να τα καμαρώσεις όπως ποθεις1:lol:

Julie,απ ότι κατάλαβα δεν είσαι ακομα μανουλα αλλα για να βρίσκεσαι εδω σιγουρο το επιθυμεις!Με ένα μωράκι σου ευχομαι συντομα(συγγνώμη ανα

κατάλαβα λάθος:blush: )

modern_mommy,να χαίρεσαι τις μικρούλες σου!Πάντα ευτυχισμένες και υγειείς!:kiss:

Κικιτσάκι να χαίρεσαι το αντράκι σου και να τον καμαρώνεις γερο και ευτυχισμενο!

Τζουλιανα με το καλο να υποδεχτεις το πρωτο σου μωρακι,που θα σε κανει σιγουρα παρα πολυ ευτυχισμενη!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και το θερμο καλωσορισμα...:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χριστινα,να χαιρεσαι τον κουκλο που βλεπω στην φωτογραφια!Πραγματι το να μεγαλωνεις διδυμα ειναι μαγικο,ποσο μαλλον οταν εισαι και ο ιδιος διδυμος...:)

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Xrisanthi4 φανταζομαι ποσο ευτυχισμενη μανουλα θα εισαι με 4 παιδακια ειναι υπεροχο αυτο.Να σου ζησουν να ειναι γερα και να τα χαιρεσαι,καλοτυχα να ειναι.

Δημοσίευση

Xrisanthi4 γεια σου και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Και εγω καινουργιο μελος ειμαι σχετικα ,αν και απο καιρο παρακολουθω το φορουμ και μπορω να πω οτι μου εχει λυσει πολλες αποριες.Εχω μια μπεμπουλα 5 μηνων.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Φωτεινουλα,εμεις τα είπαμε και στο τσατ!Σου ευχομαι να κρατησεις πολυ συντομα ενα υγιες μωρακι!:P

Τερεζ να χαιρεσαι την μπουμπου σου!Εχουμε 3 μηνες διαφορα:P

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες κοπελα μου.να χαιρεσαι τα παιδακια σου,τις κουκλες σου..:) εγω ειμαι η αννα απο κατερινη κ ειμαι αρραβωνιασμενη;)

Δημοσίευση

kalimera xrisanthi...kalos mas irthes...

na sou zisoun ta splaxna sou..4 paidakia e?mprabo re thirio...k go thelo polla paidia na do posa tha kano..

ego febrouario perimeno too moraki mou..to filo to thrlo gia ekpliksi..:ohmy:

Δημοσίευση

να σου ζησουν τα παιδακια σου.:) ειναι ευλογια θεου τα πολλα παιδια.καλα χριστουγεννα:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.