Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gnorisame kai to Agio Basili omos...

Featured Replies

Δημοσίευση

Αχ το γλυκο μου κοριτσακι!!:) Δεν σου εδωσε αγαπη μου το δωρο που ηθελες ο Αι-Βασιλης;:)

Δημοσίευση

Αχ το γλυκο μου κοριτσακι!!:) Δεν σου εδωσε αγαπη μου το δωρο που ηθελες ο Αι-Βασιλης;:)

Δημοσίευση

Αχχχχχχχ ψυχή μου!!! Μην κλαις γλυκιά μου, σε λίγα χρόνια θα τον περιμένεις πως κ πως να σου φέρει τα δωράκια που θέλεις!!!

Είνα μικρούλια μωρέ ακόμη κ δεν καταλαβαίνουν κ πολλά, κ του χρόνου Sofiadav, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Δημοσίευση

Αχχχχχχχ ψυχή μου!!! Μην κλαις γλυκιά μου, σε λίγα χρόνια θα τον περιμένεις πως κ πως να σου φέρει τα δωράκια που θέλεις!!!

Είνα μικρούλια μωρέ ακόμη κ δεν καταλαβαίνουν κ πολλά, κ του χρόνου Sofiadav, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Δημοσίευση

Αχ την καημενούλα είναι μικρούλα για αυτό. Και ο γιος μου τον φοβήθηκε στην αρχή όταν ήταν μικρούλης, τώρα εντάξει. Τώρα φοβάται τον Νικολάους. Εδώ στην Γερμανία έχουν ένα άλλο έθιμο: Κάποιος ντύνεται Άγιος Νικόλαος φορώντας επισκοπικά ρούχα και μοιράζει σοκολάτες στα παιδάκια στις 6 Δεκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον φοβάται ακόμη και τώρα!!!:( :(

Δημοσίευση

Αχου το καλο μου το μωρουλινι φοβηθηκε.....!

Ειναι μικρουλα ακομη γι'αυτο! εδω ο δικος μου 17 μηνων σχεδον κ μολις βλεπει παραξενη φισιογνωμια κολλαει πανω μου σαν βδελα απο τον φοβο του!

Παντως και που κλαιει ειναι απιθανη φατσουλα η κορη σου sofiadav να την χαιρεσαι!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.

Δημοσίευση

ΑΧΟΥ ΜΩΛΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ..

ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΗΣ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sas euxaristo koritsia gia ta kala sas logia. Einai apisteuta ta mora...ekei pou klene se deuterolepta gelane pali! apo thn agkalia mou kai sthn asfalia ths manoulas ths areze o agios basilis kai tou xamogelouse...omos molis thn baleme sta podia tou...eidate ti egine !

hahaha einai toso gluka kai athwa to paidakia!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Shmera ths eftiaksa kai stoli agiobasilitsa...exei polu gelio!!! Molis ths teleioso tha thn balo na thn deite!

eseis tha ntusete ta mwrakia sas I eimai entelos xazomama??!

:P

XX

Δημοσίευση

καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα.

ωραία φώτο! έχω δει μια στολή στα mothercare αλλά φοβάμαι μην το τραβάω στα άκρα σα νεα χαζομαμμά & θέλω να ντύσω το κοριτσάκι μου(25.12 γίνεται 4μηνών)αγιοβασιλίτσα... θα δω!

Δημοσίευση

Άχου το γλυκούλι...φοβήθηκε!!!

Κ του χρόνου Σοφία!Σίγουρα θα τον περιμένει πως κ πως τις επόμενες χρονιές!!

Δημοσίευση

Αχ η ψιχούλα μου...!!! :) :) :) Επαναστάτρια η μοκρή, ενάντια στο κατεστημένο!!!! :laugh: :laugh: Ειναι πολύ γλυκιά!! Να τη χαίρεστε!! Και του χρόνου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.