Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsia gia sas,

efchome les na iste oles kalla...emis deftera prota o theos genname!!!! chtes icha ginekologo kaname ipericho kolpiki eksetasi ktlp..ke apo kato echi malakosi poli o trachilos, i mikri katewike ke ta kila tis ine konta 3500kg..vevea vriskome stin 38 vdomada tora arkivos...alla tha pame me proklisi toketou (efoson den mas prolavi i mikri)..tin deftera to proi..efchome ola na pane kalla, anchonome, fowame niotho genika polla ke diafora tora teleftea

Δημοσίευση

Με ένα πόνο κοριτσάκι...Να μην αγχώνεσαι για τίποτα...σε περιμένουν μαγικές στιγμές...

Δημοσίευση

με το καλο να κρατησεις ενα υγιεστατο παιδακι στην αγκαλια σου

να πανε ολα καλα

Δημοσίευση

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου ομως εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα δεν υπαρχει λογος να μπεις για προκληση τοσο γρηγορα....σπανια στον πρωτο τοκετο ερχεται το μωρακι τοσο γρηγορα...καλο ειναι να περιμενεις μεχρι να αποφασισει το μωρακι σου να βγει...

Οπως κ να εχει, με το καλο κ να εχεις εναν ευκολο φυσιολογικο τοκετο...!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Na ste kalla koritsia Gia tis efches sas, chriazonte! Mpempoula den ine to proto pedaki, alla I defteri korula :D ke telos meta ;)

Δημοσίευση

Με το καλό!!

Να πάνε όλα τέλεια, και να έχεις να θυμάσαι μόνο καλά και μαγικά συναισθήματα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Se efcharisto gioupi mou! Efchome mono I vdomada pou genome na ine ok, dld 38+3

Δημοσίευση

Μ το καλο να ερθει και η δεύτερη κορούλα σου, είσαι έτοιμη, όλα θα πανε καλα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Efcharisto kangaroo stou Theou to afti na ftasun I efches su...etimi to ennois apo apopsi vdomadas?

Δημοσίευση

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα...ολα καλα να πανε..

Δημοσίευση

Εγώ πάλι δε καταλαβαίνω καθόλου γιατί πας με πρόκληση. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Με ποιο σκεπτικό στο πρότεινε ο γιατρός? Σε ενημέρωσε για τις πιθανότητες αποτυχίας της πρόκλησης και τη μεγάλη πιθανότητα καισαρικής? Μόνη σου ρωτάς αν οι βδομάδες είναι οκ. Γιατί δεν αφήνεις το μωράκι σου να βγει όταν εκείνο είναι έτοιμο?

Όπως και να'χει, εύχομαι με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΟΟΟΟΛΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Με συγχωρείς αν ακούστηκα κάπως σκληρή με τις ερωτήσεις μου, πραγματικά όμως θα ήθελα να μου τις είχε κάνει κάποιος εμένα όταν αποδέχτηκα την πρόταση του δικού μου γιατρού για πρόκληση που οδήγησε σε μια παντελώς αναίτια καισαρική! Το ποσοστό πρόκλησης τοκετών και καισαρικών στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο.

Και πάλι εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Exis ke esi ta dike su! Se efcharisto Gia tis etches su ke makari na leme olds telos kalla ola kalla :D

Δημοσίευση

αντε κοπελα μου..με το καλο και εναν πονο..περιμενουμε μετα να ακουσουμε την εμπειρια σου..τη δευτερη βεβαια!!

ολα να πανε κατ' ευχην..

Δημοσίευση

όλα να πάνε πολύ καλά κ να κρατήσεις και την 2η μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!!! την καταλαβαίνω την samarcande.. όταν έχεις περάσει διαδικασία αναίτιας καισαρικής, το νιώθεις στο πετσί σου για τα καλά! τι να πω! εσύ ξέρεις καλύτερα τον γιατρό σου κ την πρότασή του για πρόκληση. με το καλό κ πάλι!

Δημοσίευση

Με το καλό να κρατήσεις την κορούλα σου στην αγκαλιτσα σου! Εγώ πάλι είμαι υπέρ την πρόκλησης αν φυσικά έχει κρίνει ο γιατρός ότι οι συνθήκες (τράχηλος, θέση παιδιού κλπ) το επιτρέπουν και αν δε γίνεται νωρίτερα από την 38η εβδομάδα. Όλα θα πάνε τέλεια ;);););););)

Δημοσίευση

λογικα τωρα θα κρατας το αγγελουδι σου αγκαλια...να σου ζησει και το δευτερο λοιπον...γεροι και δυνατοι να ειστε...καλη λοχεια!!!!!! φιλικα, ευα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.