Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ...

Featured Replies

Δημοσίευση

...ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ1:woohoo: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...!!!:woohoo: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

• Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Victoria συγχαρητηρια! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Δημοσίευση

Victoria συγχαρητηρια! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Δημοσίευση

Βικτώρια με το καλό και το τέταρτο παιδάκι σας!!!Σου εύχομαι όλα καλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη:) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Βικτώρια με το καλό και το τέταρτο παιδάκι σας!!!Σου εύχομαι όλα καλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη:) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ευχες!Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου σε ολες σας ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,οτι και αν σημαινει αυτο για τον καθενα...:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ευχες!Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου σε ολες σας ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,οτι και αν σημαινει αυτο για τον καθενα...:)

Δημοσίευση

victoria sugxaritiria!!!!!!!:silly: :silly: :silly:

euxomai olopsixa ola na sou pane kala kai se 9 mines na eisai mia eutuxismeni politekni!!!!!;):kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

victoria sugxaritiria!!!!!!!:silly: :silly: :silly:

euxomai olopsixa ola na sou pane kala kai se 9 mines na eisai mia eutuxismeni politekni!!!!!;):kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Bravo koritsi,

na exeis mia kali egkimosini kai me to kalo na erthei kai to 4o moraki sou! na eiste mia eutixismenoi oikogeneia!

filia

Δημοσίευση

Bravo koritsi,

na exeis mia kali egkimosini kai me to kalo na erthei kai to 4o moraki sou! na eiste mia eutixismenoi oikogeneia!

filia

Δημοσίευση

Γειά σου κοπελάρα και συγχαρητήρια! Όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Είσαι ένας μικρός ήρωας που πάει για το τέταρτο και σου αξίζουν χίλια μπράβο, στο επόμενο θέμα που θα ανοίξεις να μας περιγράψεις πώς είναι η ζωή σου με τρία παιδιά. Εγώ είμαι 26 και περιμένω το πρώτο, χώρις να γνωρίζω πόσο θα με επηρεάσει η άφιξη του μπέμπη μας θέλω να κάνουμε τέσσερα παιδάκια αν όλα πάνε καλά. Άσε που και από τις δύο μεριές έχουμε κληρονομικότητα για δίδυμα (είναι η γιαγιά μου και ο παππούς του άντρα μου)κι ευχόμαι κάποια από τι επόμενες εγκυμοσύνες να είναι σε δίδυμα (και φαντάζεσαι να είναι η τέταρτη:ohmy: ! )

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη,Φιλιά!

Δημοσίευση

Γειά σου κοπελάρα και συγχαρητήρια! Όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Είσαι ένας μικρός ήρωας που πάει για το τέταρτο και σου αξίζουν χίλια μπράβο, στο επόμενο θέμα που θα ανοίξεις να μας περιγράψεις πώς είναι η ζωή σου με τρία παιδιά. Εγώ είμαι 26 και περιμένω το πρώτο, χώρις να γνωρίζω πόσο θα με επηρεάσει η άφιξη του μπέμπη μας θέλω να κάνουμε τέσσερα παιδάκια αν όλα πάνε καλά. Άσε που και από τις δύο μεριές έχουμε κληρονομικότητα για δίδυμα (είναι η γιαγιά μου και ο παππούς του άντρα μου)κι ευχόμαι κάποια από τι επόμενες εγκυμοσύνες να είναι σε δίδυμα (και φαντάζεσαι να είναι η τέταρτη:ohmy: ! )

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη,Φιλιά!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ CHAT...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ CHAT...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

Βικτωρια μου, καλως ορισες κι απο μενα και πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!:)

με το καλο να ερθει στο κοσμο το νεο μελος της οικογενειας σας, πολυτεκνη ευτυχισμενη μανουλα!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Βικτωρια μου, καλως ορισες κι απο μενα και πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!:)

με το καλο να ερθει στο κοσμο το νεο μελος της οικογενειας σας, πολυτεκνη ευτυχισμενη μανουλα!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.