Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γεννησε το ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ μας!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΒΑΡΟΥΣ 3.560!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Δημοσίευση

Kαρολ να σου ζισει ο μπεμπης...αν διβασα σωστα εσυ εκανασ ολοκληρο αντρα... :) χαλαλι η ταλαιπωρια..να σας ζησει κοπελα μου,να τον καμαρωνετε παντα, κ εσυ καλη λοχεια.. :x

Δημοσίευση

Karolina na sou zhsei!!na einai panta ygeihs kai eytixismenos gia olh toy tin zwi kai i manoula na ton kamarwn :YMHUG: ei!!! :)

xxxxx K. %%-

Δημοσίευση

koritsaki mou nasou zisei o mpempakos sou na ta xairesai ta paidakia sou kai panta na eiste eytixismenoi :):) kali loxia koritsaki mou

Δημοσίευση

Kαρολινακι μου να σας ζησει ο παιδαρος ,παντα καλοτυχος κ ευτυχισμενος.Καλη λοχεια!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει ο μικρουλης Καρολινακι μου! Καλη λοχεια να εχεις και καλους θηλασμους!

Δημοσίευση

Φιλενάδα, να σου ζήσει το αντρακι σου! Είναι ένα κουκλι!!!!!!

Εύχομαι να έχει υγεία τύχη και ευτυχία στη ζωή του και η γλυκια του μανούλα να τον καμαρώνει πάντα!!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Ποντικομανουλίτσα, τις ευχές μου κ από δω να σου ζήσει να έχεις καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς.

Φιλάκια πολλά στον ποντικούλι σου. :D:D

Δημοσίευση

Καρολινακι να σου ζησει ο ποντικουλης σου..Καλη λοχεια κ καλους θηλασμους...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια, να σου ζήσει ο γιόκας και καλή λοχεία να έχεις.

Με το καλό να γυρίσεις σπίτι και να δει η μικρή Λυδία τον αδερφούλη της.

Έμαθα εδώ τυχαία ότι γέννησες, δεν ήξερα ότι ήσουν στις μέρες σου.

Πίστευα πως θα με ειδοποιούσες ώστε να έρθω να σας δω στο μαιευτήριο, αλλά μάλλον δεν θα το ήθελες, οπότε να σου στείλω τις ευχές μου και την αγάπη μου από δω!!!

Φιλιά σε όλους σας.

Δημοσίευση

Κάρολ μου,να σου ζήσει το αντράκι σου!!!!!

Καλή λοχεία και πολλά φιλάκια στη μεγάλη πλέον αδελφή Παπένια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καρολινακι μου να σας ζησει ο ποντικουλης να ειναι γερος και καλοτυχος στην ζωη του,καλη λοχεια και καλους θηλασμους ευχομαι,σε περιμενουμε συντομα να μας πεις την εμπειρια σου με λεπτομερειες!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

Δημοσίευση

συμπεθερουλα μουυυυυυυυυ να σε ευχαριστησω που μου ανοιξες θεματακι :D:D εισαι πολυ γλυκια!!!!!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG: ξερεις ποσο πολυ σ αγαπω και μου λειψαν τοσο πολυ τα καφεδακια με σενα και το κατερινακι μας....αχχχχχχχχ καθε τεταρτη εσας σκεφτομαι.. :lol::lol::lol:

σας ευχαριστω όοοοοοοοοοοολες κουκλες μου για τις ευχουλες σας..

και εσεις ευχομαι ολοψυχα να καμαρωνετε τα παιδακια σας και να ναι μια ζωη γερα και καλοτυχα...

η αληθεια ειναι ότι νοιωθω πολυ γεματη σαν μανουλα με πλεον δυο παιδακια !!!!!που ειναι ολη μου η ζωη :D:D:D τον κοιταω και λιωνω.... :x:x αλλα περιμενω να μην ειναι η μεγαλη μπροστα...:-p:-pωστε να τον φαω στα φιλιαααααααα...χαχα

απο την αλλη νοιωθω πολυυυυυυ κουρασμενη...να ναι καλα ο ποντικουλης μας μας βγηκε και ολιγον τι καρχαριακι :lol::lol::lol::lol: οποτε μετον αποκλειστικο θηλασμο...ειμαστε σχεδον απο στηθος σε στηθος...αλλα ξερω υπομονη μεχρι να σαραντησει...

σας φιλω όλες...

Δημοσίευση

αν δειτε απο κατω που γραφω φαινεται σαν να μην εχω γεννησει ακομη :lol::lol::lol: πως το βγαζω βρε κοριτσια? δεν θυμαμαι ... :oops:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καρολινάκι μου και σε μένα έχουν λείψει τα καφεδάκια μας αλλά σύντομα θα ξαναπιούμε!!!!

Το τικεράκι είναι στην υπογραφή (signature) στο προφίλ σου. Θα πας και θα σβήσεις τον κωδικό. Πρόσεξε όμως μη σβήσεις τον κωδικό από το τικεράκι της Λυδίας σου. Μετά πατάς αποθήκευση και όλα ΟΚ. Κατά τον ίδιο τρόπο βάζεις νέο τικεράκι για τον ποντικούλη-καρχαριάκι!

Να μου φιλήσεις τα ζουζουνάκια σου τα όμορφα συμπεθερούλα μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.