Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα..μηπως ξερετε με ποια σειρα η αν υπαρχει σειρα που αλλαζουν τα δοντακια τους?Ο γιος μου ειναι 5μιση ετων και ξεκινησαν να κουνιουνται τα 2 κατω τωρα ομως κουνιουνται 4 αλλα ολα κατω,τα μπροστα και τα διπλανα τους...νομιζα οτι μετα τα 2 κατω ειναι τα 2 πανω....για πειτε μου αν ξερετε κατι!Ευχαριστω

Δημοσίευση

τα κατω ξερω και εγω και μετα τα πανω. πολυ αργοτερα τα διπλανα. ετσι αλλαξε ο γιος μου. ειναι 8 χρονων και ακομη τα πιο μεγαλα δεν τα αλλαξε. Οδοντιατρο δεν τον πας; καλο ειναι οι τραπεζητες να τους "ντυσεις" γτ θα ειναι για μια ζωη! και φθωριοση καθε 6 μηνες πρεπει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τι να ντυσω τους τραπεζητες?δεν εχω ιδεα?τα κατω δηλαδη τα 4 τα αλλαζει πρωτα?

Δημοσίευση

κανονικα τα 2 κατω και μετα τα 2 πανω.

ντυνουν τους τραπεζιτες που ειναι μονιμα δοντια, δεν θυμαμαι πως λεγετε. αλλα ο οδοντιατρος γνωριζει. το αποτελεσμα ειναι τα δοντια αυτα να μην χαλανε ευκολα. ο δικος μου τα ειχε βγαλει Αυγουστο και Νοεμβρη ειχαν χαλασει ηδη, φαντασου μετα απο μερικα χρονια!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

πωω τι λες τοσο γρηγορα χαλασαν?περιμενω να δω τι θα γινει με τα 4..πολλα μου φανηκαν ..ξερω γω δεν θυμαμαι κιολας απο εμενα..πανε πολλα χρονια..και αν ρωτησω τη μανα μου σιγα μην θυμαται

Δημοσίευση

Καλημέρα,

διάβασε το παρακάτω σάιτ για να πάρεις μια ιδέα:

http://www.dental-blog.gr/basikes-gnwse ... ntiwn.html

επίσης να πω ότι δεν εμφανίζονται πάντα με την σειρά που γράφει, παράδειγμα η κόρη μου που τα έβγαλε άλλα αντ΄άλλων :roll::roll::roll: , ίσως και το πέσιμο να διαφέρει από παιδί σε παιδί!!! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω για το λινκ παω τωρα να διαβασω ..απο οτι ειδα στα παιδακια στο σχολειο οπως τα λες οπως να ειναι πεφτουν σε αλλα 2 πανω ενα κατω οτι να ειναι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.