Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

geia sas !!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας παιδιά ! παρακολουθω εδω κ λιγο διαστημα το φορουμ σας κ ζηλεψα την παρεα σας!

δημιουργησα λογαριασμό κ να μαι !

εχω ενα πιτσιρικι ενος ετους κ θελω ΣΥΝΤΟΜΑ ενα δευτερο !! μη σας πω κ τριτο...!! :mrgreen:

Δημοσίευση

Γεια σου ka.zoku ..

καλωσηρθες στην ομορφη παρεα μας...σου ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα και γιατι οχι με μια διδυμη κυηση!!!!! (με ενα σμπαρο δυο τρυγονια)...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σου IRO81 !! πωπωω διδυμη κυηση !!;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! :x

Δημοσίευση

Καλως ήρθες στην παρέα μας!!Είμαι η Άννα,24 ετών και έχω ένα αγοράκι σχεδόν 14 μηνών!!Θέλω κι εγώ άλλο ένα ή και δύο παιδάκια αλλά τα οικονομικά μας δεν μας το επιτρέπουν προς το παρόν!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σου Αννα !! να χαιρεσαι το παιδακι σου ! κ με το καλό ΟΣΑ θες στο μελλον! μωρε ποιανου τα οικονομικά ειναι καλα τωρα ;; ...η πεθερα μου ειναι της αποψης οτι δουλειες κλπ θα ερθουν κ φυσικα παντα υπαρχουν οι πιθανοτητες να αλλαξουν τα δεδομενα μας, τα παιδακια ομως ;;

κ μεις στον αερα ειμαστε οικονομικά αλλα θελω να σκεφτομαι αισιόδοξα, τουλαχιστον εχουμε ακομα ασφαλιση κ οσο να ναι θα βοηθησει λιγο κατα τη διαρκεια μιας νεας εγκυμοσυνης - τοκετού :roll:

αν δεν τα ισοπεδώσουν ολα μεχρι τοτε... :?

Δημοσίευση

Γεια σου κι εσενα! Καλωσορισες! Εχω ενα γιο 14 μηνων και ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με την Αννουλα απο πανω! Να χαιρεσαι το παιδακι σου και συντομα με ενα δευτερο!

Δημοσίευση
Γειά σας παιδιά ! παρακολουθω εδω κ λιγο διαστημα το φορουμ σας κ ζηλεψα την παρεα σας!

δημιουργησα λογαριασμό κ να μαι !

εχω ενα πιτσιρικι ενος ετους κ θελω ΣΥΝΤΟΜΑ ενα δευτερο !! μη σας πω κ τριτο...!! :mrgreen:

Καλως ηρθες στο site. Σου ευχομαι γρηγορα να μαθεις ευχαριστα νεα για 2η εγκυμοσυνη. Ειμαι η ισμηνη και ηδη εχω δυο μπομπιρες. :D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΣΜΗΝΗ !! κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου !! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.