Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ..... ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ???

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας .... Γεννάω το Μαϊο στο ΙΑΣΩ στην Αθήνα και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα δωμάτια. Μήπως κάποια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα εκεί μπορεί να μου πεί πόσο πάει η ''λυπητερή''????? ;);)

Δημοσίευση

με το καλό ευχομαι!

αν πάρεις 1 τηλέφωνο κ πεις για τι δωματιο ενδιαφέρεσαι 8α σε ενημερώσουν οι ιδιοι ;)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το πάρεις αυτό το τηλέφωνο στο Ιασώ, διότι αναμένεται να ξαναϋπογράψουν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, αν δεν το έκαναν ήδη. γενικότερα, γίνεται ένας ψιλοχαμός κ μάλλον ούτε και οι ίδιοι ξέρουν... ακόμη και στον ΕΟΠΠΥ να μην είναι, έχω την εντύπωση ότι οι τιμές πρέπει να έχουν μειωθεί, σε σχέση με την εποχή που γέννησα εγώ, δλδ Φεβρουάριο του 2011, κ έδωσα 2.303€ με καισαρική. σου εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι σου κ να πληρώσεις ό,τι λιγότερο γίνεται, γιατί οι καιροί αντικειμενικά είναι πιο "στριμωγμένοι"...

Δημοσίευση

Αντε με το καλο. Ολα εξαρτωνται απο τη θεση, τον αριθμο των κλινων και αν θα γεννησεις με ΚΤ η ΦΤ. :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια . Τώρα τον Απρίλιο θα πάω στο ΙΑΣΩ για το Doppler επομένως θα την φάω τη κρυάδα από κοντά :D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.