Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γεννήθηκε ο Νικόλας μας!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Αν και νόμιζα ότι οι εννιά μήνες δεν θα περνούσαν ποτε, τελικά έφθασε η ώρα και για μένα να γράψω εδώ!!

Την Τρίτη 10/1 στις 6.45 το πρωί ξεκινησαμε με τον αντρουλη μου για την κλινικη όπου είχα προγραμματισμένη ΚΤ, αφου φοβόμουν να γέννησω φυσιολογικά.Στο δρόμο συναντήσαμε κίνηση και έτσι καθυστερησαμε απο το ραντεβού μας 20 λεπτά.

Αφου φτάσαμε, κάναμε εισαγωγή και μπηκα στο χειρουργείο ΜΟΝΗ, για στην κλινικη μου απαγόρευσαν να μπαίνει κάποιος μαζί σου. Εκεί με περίμενε η αναισθισιολογος και μου ανακοίνωσε ότι είχα καθυστερήσει πολυ και δεν είχα το χρόνο να μου κάνει επισκληριδιο και θα μου έκανε ολική.εγω τα εκανα επάνω μου και της είπα ότι θα φύγω!!! Τότε αυτη μου είπε ότι θα μου εκανε μια αλλού είδους αναισθησια που μοιάζει με επισκληριδιο αλλα δρα πιο γρήγορα.εγω δέχτηκα και τότε μου είπε να κάτσω στο χειρουργικο κρεββατι, να σκυψω και να μην κινηθώ καθόλου.μια νοσοκόμα με πήρε αγκαλιά  και ξεκινησαμε.η πιο δύσκολη στιγμή του χειρουργειου για μενα ήταν αυτη.έπρεπε να μείνω  σκυφτη για 10-15 λεπτά και ακίνητη, το μωρο με κλωτσουσε και ένιωθα ότι δεν έπαιρνα ανάσα.

Όταν τελειώσαμε,δεν ενιωθα τίποτα και με ξαπλωσαν.μου έβαλα την κουρτίνα μπροστά μου και ξεκίνησαν.σε καποια φαση αρχισαν να με σπρώχνουν δεξιά και αριστερά και νόμιζα  ότι θα επεφτα κάτω.κοριτσια ήταν πολυ περίεργη στιγμή.όμως επειδή γιατροί και νοσοκόμες κουβεντιαζαν για άσχετα θέματα και γελούσαν, δεν καταλαβα πως πέρασε η ώρα και ξαφνικά ακούω το μωρο μου να κλαίει..τότε άρχισα να κλαίω και εγω!!!όταν η παιδιατρος εξέτασε το μικρο μου, μου το έφεραν κοντά μου και άρχισα να κλαίω, να το χαιρετώ και να του λέω ότι το αγαπάω!!ήταν ασυναγωνιστες και μαγικές στιγμές αυτα που ζούσα και τώρα όταν τα σκέφτομαι κλαίω!!

Βγαίνοντας απο το χειρουργείο η αναισθησιολογος μου ανακοίνωσε ότι είχαμε κάνει ραχιαια και έπρεπε να μείνω ακίνητη για 24ωρες.τότε θυμήθηκα τη madi που περιέγραφε την εμπειρια της με τη συγκεκριμένη αναισθησια.το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μεγάλη ΜΑΚΑΚΙΑ και δεν τη συστηνω σε καμία.

Όταν βγήκα απο το χειρουργείο έψαχνα τον άντρα μου,με το βλεμμα μου και όταν τον είδα εβαλα τα κλάματα και είδα και τα δικα του που γέμισαν δάκρυα.ήθελα να τον αγκαλιασω αλλα δεν μπορούσα...

Όταν πλέον ξεμουδιασα,μου έφεραν το μωρο..παιδιά δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που έχεις για το μωρο σου.είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Η ΚΤ τελικά θα γινόταν αν επελεγα το ΦΤ γιατί το μωρο ήταν σφηνωμενο στη λεκάνη μου και ο ομφαλιος ήταν πολυ μικρός και τυλιγμενος στο λαιμό του μωρού.το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΚΤ δεν είναι κάτι το πολυ τραγικό και όσες νιώθουν ότι την προτιμούν απο το ΦΤ,να το κάνουν.σίγουρα πονάει αλλα όχι τραγικά!

 

α! και είμαι μια χαρα..απλά κάποιες στιγμές νιώθω κάποια τραβηγματα αλλα χαλάλι στο Νικόλα μου!!

Εύχομαι όλες οι γυναίκες να ζήσουν τέτοιες στιγμές γιατί είναι απίστευτες!!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο μικρος νικολας!!! παντα τυχερο και γεματο υγεια να ειναι το ζουζουνι σου!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Να σας ζησει ο πριγκιπας σας ,παντα τυχερος και γερος σου ευχομαι.με υγεια !!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει το μωρακι σας

κ να το καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!!!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο νικολακης σας!!!!!!!!!!!!!παντα υγιης κι ευτυχισμενος να ειναι!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

καλη λοχεια!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

να σας ζησει το μωρακι σας κοριτσακι μου!!!να ειναι παντα γερο και καλοτυχο!!!!!!!καλη λοχεια νεα μανουλα!!!!!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο νικολας κ να τον χαιρεστε καλη αναρρωση σου ευχομαι κ καλη λοχεια κουκλα μου

παντως για μενα οπως κ να γεννησεις ειναι τι ιδιο πραγμα φερνεις στο κοσμο το παιδακι σου κ δ εχει σημασια με ποιον τροπο!!!! κ παλι να σας ζησει :D

Δημοσίευση

Να σας ζήσει και πάντα ευτυχισμένος να είναι!! Μόνο χαρές να έχετε!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!! Πραγματικά, η στιγμή του τοκετού είναι μαγική!

Δημοσίευση

να σου ζησει το νινακι!!!!!!!γερο κ καλοτυχο να ειναι!!!!

κ εγω με καισαρικη κ ραχειαια αναισθησια γεννησα μονο που ο αναισθησιολογος μου ειχε πει να ειμαι ξαπλα 10 ωρες....οι μαιες ομως δεν με αφηναν να σηκωθω ωσπου ξανα περασε ο αναισθησιολογος κ με σηκωσε αυτος :lol::lol::lol: κ στο χειρουργιο μεσα πολυ γρηγορα μου την εκανε την ενεση .

να σου πω την αληθεια την δευτερη φορα θα ηθελα να γεννησω με ολικη πραγματικα δεν ξερω που βρηκα το κουραγιο την πρωτη φορα να μεινω ψυχραιμη :lol::lol::lol:

κ παλι να σου ζησει!!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει το μικρο σας θαυματακι, να ειναι γερο και τυχερο, δυνατο και χαρουμενο, ευλογημενο με αγαπη και στοργη!

Δημοσίευση

Να σας ζησει το αγορακι σας κοριτσι μου!γερο και καλοτυχο να ειναι κοπελα μου!

Δημοσίευση

Να σας ζήζει ο Νικολάκης σας κοπέλα μου! Να είναι πάντα γερός και τυχερός στη ζωούλα του και σε εσένα καλή λοχεία!

Για την ραχιαία τι να πω ... η πλάκα είναι ότι εγώ από μόνη μου την επέλεξα για καλύτερα, αλλά το μετάνιωσα πικρά, μετά τις παρενέργειες που είχα. Βέβαια μου είπαν ότι σε κάθε μορφή αναισθησίας υπάρχουν πιθανές παρενέργειες, απλά είναι να μην σου τύχουν.

Το θέμα όμως είναι ότι έχουμε τώρα τα ζουζούνια μας υγιαίστατα στην αγκαλιά μας και αυτό είναι που μετράει στην τελική!

Να του δώσεις πολλά φιλάκια του μικρού Νικόλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.