Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!HELP!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα αν θες επικοινωνησε μαζι μου .εχω 4 παιδια κ ειμαι 34 χρονων .εχω φτιαξει για αρκετες βαφτισεις κ μπορω να σου δωσω οσες ιδεες θελεις

• Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 20.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα κ απο μενα... Απο τιμες δεν ξέρω πλέον τι παίζει (έχουν περάσει κ σχεδόν 3 χρόνια από το γάμο) αλλά θα σας τονίσω ΠΡΟΣΟΧΗ στον φωτογράφο... Εμάς μας έδειξε δουλεια του (υποτιθετε δικια του) και τελικά μας τα έκανε σισκατα... ήθελε 3€ για την πρώτη εκτύπωση των φωτογραφιών (όποιων θέλαμε) κ λέμε φυσιολογικό. όταν 3-4 μήνες μετα το γάμο του ζήτησα το ψηφιακό αρχείο (αφού όσοι ήταν να τυπώσουν φώτο τις είχαν τυπωσει) μου ζήτησε 5€ την κάθε φώτο για να μου τισ δώσει σε πλήρη ανάλυση. Οπότε του ζήτησα σε πιο μικρή και τζάμπα. και μου τις έδωσε σε ανάλυση 150χ200... Ούτε με μεγενθυτικό φακο δεν φαίνονται... Τσακωθήκαμε, γίναμε κώλος γιατί άρχισε να μου τσαμπουναει για πνευματικά δικαιώματα κλπ. Καλά ρε φιλε, εγώ σε προσέλαβα και μου λες πνευματικά δικαιώματα... Τον απείλησα πως αν μάθω πως έχει δείξει σαν δείγμα έστω κ μία φώτο από το γάμο μου θα του κάνω μήνυση και του ευχήθικα όσα λεφτά του έδωσα να τα φάει σε depon(με έφτασε στο αμην)...

Οπότε ρωτάτε τους πάντες, πάρτε προσφορές και μέσα στην τιμή να ζητατε και το ψηφιακο αρχειο σε πλήρη αναλυση. Επίσης οτι συμφωνήσετε να το υπογραψετε... Αυτά από μια φωτοκαμένη (κυριολεκτικα και μεταφορικα)...

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Όποια φίλη ενδιαφέρεται για μπομπονιέρες

και προσκλητήρια νομίζω ότι έχω μία ενδιαφέρουσα πρόταση πολύ οικονομική με πολλές επιλογές.

Δημοσίευση
Γεια σας κοριτσια!

Το καλοκαιρι θα βαφτισουμε το κοριτσακι μας και θα κανουμε και τον θρησκευτικο μας γαμο.Εχω μεσανυχτα απο τιμες,δεν ξερω που να βρω μπομπο,προσκλητηρια,νυφικο κλπ....Γενικα δεν εχω ιδεα! :lol: Θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως αρχισω να οργανωνομαι λιγο.Δεν εχω κανει τιποτα ως τωρα!Καθε προταση και πληροφορια ειναι ευπορσδεκτη! :D

μπορω να σε βοηθησω! εχεις πμ :)

• 4 months later...
Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με την ourania. Ο φωτογράφος γάμου ή βάφτισης που θα επιλέξετε πρέπει να είναι επαγγελματίας και πριν καταλήξετε κάπου θα πρέπει πρώτα να το ψάξετε καλά.

Δημοσίευση

ο φωτογραφος ειναι μεγαλη υποθεση και θελει προσοχη..εγινα νονα το καλοκαιρι και ο φωτογραφος μας τα εκανε μανταρα-καρμπον με της ουρανιας το παθημα....μετα τη συνεννοηση χρειαζεται και υπογραφη..συμφωνω.

• 2 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις φίλες. Απευθύνομαι σε όσες μένουν στην Θεσσαλονίκη και σκέφτονται να βρούν φωτογράφο για γάμο ή βάπτιση. Για αριστουργηματικές φωτογραφίες γεμάτες ρυθμό και κίνηση σε ανταγωνιστικές τιμές, κάντε έναν κόπο να ρίξετε μια ματιά στο φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη.

• 2 years later...
Δημοσίευση

γαμοβάπτιση το καλοκαίρι και εγώ,θέλω ιδέες σχετικά με την θεματολογία του γάμου!η βάπτιση θα έχει θέμα πεταλούδες . για τον γάμο όμως?

• 2 months later...
Δημοσίευση

ntenoula καλησπέρα! Γιατί δεν κάνεις και στον γάμο το ίδιο θέμα απλά να μην είναι χρωματιστές?? Δεν ξέρω βέβαια έχει περάσει και καιρός βρήκες κάτι? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.