Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πρωτη φορα

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας.Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα γινομαι μελος καποιου φορουμ και ζητω συγνωμη αν δεν κανω κατι σωστα.Νιωθω οτι παω πρωτη φορα σχολειο... Ειμαι 29 χρονων και θα γινω για δευτερη φορα μανουλα τον ιουλιο(πρωτα ο θεος).

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες bibibo!! Είμαι η Μαρία 27 ετών έχω μια κόρη που γίνεται 1 έτους το Δεκέμβρη και μέχρι 25 Μαρτίου περιμένω το δευτερο κοριτσάκι μου!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες bibibo!! Είμαι η Μαρία 27 ετών έχω μια κόρη που γίνεται 1 έτους το Δεκέμβρη και μέχρι 25 Μαρτίου περιμένω το δευτερο κοριτσάκι μου!

Δημοσίευση

Καλημερα! Καλως μας ηρθες! καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και να σου ζησει το πρωτο μωρακι σου! Ειμαι η Δημητρα και εγω 29 ετων και εχω ενα αγορακι 2,5 χρονων.

Δημοσίευση

Καλημερα! Καλως μας ηρθες! καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και να σου ζησει το πρωτο μωρακι σου! Ειμαι η Δημητρα και εγω 29 ετων και εχω ενα αγορακι 2,5 χρονων.

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 16ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΑΡΚΕΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 16ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΑΡΚΕΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ . ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ . ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ . ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ . ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση

kalos mas irthes bibibo..

me to kalo na dexteis to moraki sou..

ego eimai i thouli eimai 27 xronon k perimeno me to kalo to proto mou paidaki ton febrouario

Δημοσίευση

kalos mas irthes bibibo..

me to kalo na dexteis to moraki sou..

ego eimai i thouli eimai 27 xronon k perimeno me to kalo to proto mou paidaki ton febrouario

Δημοσίευση

καλως ηρθες κοπελα μου!

να χαιρεσαι το παιδακι σου

και με το καλο να ερθει και

το μωρακι σου!:kiss:

Δημοσίευση

καλως ηρθες κοπελα μου!

να χαιρεσαι το παιδακι σου

και με το καλο να ερθει και

το μωρακι σου!:kiss:

Δημοσίευση

καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας....Ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών και περιμένω το αγοράκι μου μέχρι τις 11 Γενάρη...Να είσαι καλά και να εχεις καλή εγκυμοσύνη....πότε γεννάς? Απο Αθήνα είσαι? φιλάκια

Δημοσίευση

καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας....Ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών και περιμένω το αγοράκι μου μέχρι τις 11 Γενάρη...Να είσαι καλά και να εχεις καλή εγκυμοσύνη....πότε γεννάς? Απο Αθήνα είσαι? φιλάκια

Δημοσίευση

Kalhmera kai apo emena kai kalws hrthes!

Me to kalo to mwraki sou!

Eimai h Elena 27 etwn kai exw mia koroula

4 evdomadwn! :kiss:

Δημοσίευση

Kalhmera kai apo emena kai kalws hrthes!

Me to kalo to mwraki sou!

Eimai h Elena 27 etwn kai exw mia koroula

4 evdomadwn! :kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το 2ο.

ειμαι η μαρια 29 ετων κι εχω ενα γιο 5 μηνων που μου εχει παρει τα μυαλα:)

Δημοσίευση

να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το 2ο.

ειμαι η μαρια 29 ετων κι εχω ενα γιο 5 μηνων που μου εχει παρει τα μυαλα:)

Δημοσίευση

Καλως ήλθες στην παρέα, είμαι η Σίσσυ 28 ετών και έχω μία μπουμπού 3,5 μηνών. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει το δεύτερο!!

Δημοσίευση

Καλως ήλθες στην παρέα, είμαι η Σίσσυ 28 ετών και έχω μία μπουμπού 3,5 μηνών. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει το δεύτερο!!

Δημοσίευση

kalws orises bibibo!!

na sou zhsei to mwraki sou k me to kalo k to 2o!!

na exeis mia hremh egumosunh!!

alki,kalws hr8es k esy sthn parea mas,me to

kalo na fereis ston kosmo k esy to diko sou plasmataki!!

filia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

kalws orises bibibo!!

na sou zhsei to mwraki sou k me to kalo k to 2o!!

na exeis mia hremh egumosunh!!

alki,kalws hr8es k esy sthn parea mas,me to

kalo na fereis ston kosmo k esy to diko sou plasmataki!!

filia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Γεια σας.Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα γινομαι μελος καποιου φορουμ και ζητω συγνωμη αν δεν κανω κατι σωστα.Νιωθω οτι παω πρωτη φορα σχολειο... Ειμαι 29 χρονων και θα γινω για δευτερη φορα μανουλα τον ιουλιο(πρωτα ο θεος).

Μην ανησυχεις, και εγω ετσι ενιωθα πρωτη φορα που μπηκα σε φορουμ, αισθανομουνα τρομερα αδέξια και οτι θα κάνω σίγουρα πατάτα! Αλλά όλοι είναι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν και μάλιστα με τρομερή ευγένεια :)

Καλωσήρθες λοιπόν, με το καλο να δεχτείς το μωράκι σου το καλοκαίρι που μας έρχεται :cheer::kiss:

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Μην ανησυχεις, και εγω ετσι ενιωθα πρωτη φορα που μπηκα σε φορουμ, αισθανομουνα τρομερα αδέξια και οτι θα κάνω σίγουρα πατάτα! Αλλά όλοι είναι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν και μάλιστα με τρομερή ευγένεια :)

Καλωσήρθες λοιπόν, με το καλο να δεχτείς το μωράκι σου το καλοκαίρι που μας έρχεται :cheer::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.