Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γέννησε η Mammycool Έλενα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά μόλις είδα στο facebook ότι άρχισαν να στέλνουν ευχές στην Mammycool Έλενα για τη γέννηση του γιου της!

• Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 7.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ Έλενα μου να σου ζήσει το καμάρι σου!!!! Εϋχομαι να είχες έναν τέλειο τοκετό! Ανυπομονούμε να μας πεις τα νέα για το καινούργιο μέλος της οικογένειας! Να είστε πάντα καλά και τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα!

Σε φιλώ γλυκά!

Δημοσίευση

Αχ Έλενα μου να σου ζήσει το καμάρι σου!!!! Εϋχομαι να είχες έναν τέλειο τοκετό! Ανυπομονούμε να μας πεις τα νέα για το καινούργιο μέλος της οικογένειας! Να είστε πάντα καλά και τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα!

Σε φιλώ γλυκά!

Δημοσίευση

NAI ΚΟΡΙΤΣΙΑ, και εγώ που επικοινωνώ μέσω πμ μου είχε γράψει ότι την Δευτέρα θα έκανε εισαγωγή, μάλλον θα γέννησε το αγοράκι της, δεν έχουμε παρά μόνο να περιμένουμε νέα της.

Να της ζήσει

Δημοσίευση

NAI ΚΟΡΙΤΣΙΑ, και εγώ που επικοινωνώ μέσω πμ μου είχε γράψει ότι την Δευτέρα θα έκανε εισαγωγή, μάλλον θα γέννησε το αγοράκι της, δεν έχουμε παρά μόνο να περιμένουμε νέα της.

Να της ζήσει

Δημοσίευση

Αχ!ελενα μου και μου το ειπες χθες οτι

ισως θα γιορταζουμε μαζι τα γενεθλια τους!!

17 Νοεμβρη σημαδιακη μερα!

να σας ζησει το αγορακι σας

παντα γερο και καλοτυχο!:kiss:

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

Αχ!ελενα μου και μου το ειπες χθες οτι

ισως θα γιορταζουμε μαζι τα γενεθλια τους!!

17 Νοεμβρη σημαδιακη μερα!

να σας ζησει το αγορακι σας

παντα γερο και καλοτυχο!:kiss:

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ!!ΟΥΑΟΥ παντα γερο να ειναι και καλοτυχο!!!Να ειστε παντα καλα!!:woohoo:

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ!!ΟΥΑΟΥ παντα γερο να ειναι και καλοτυχο!!!Να ειστε παντα καλα!!:woohoo:

Δημοσίευση

Eλενακι μου επιτελους!!Συγχαρητηρια!!!Να χαιρεσαι το αγορακι σου !!!Να τον καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!!Να ειναι παντα χαρουμενος υγειης και καλοτυχος!!!Περιμενουμε φωτο!!Πολλα φιλια!!

glitterfy050405973D33.gif

Δημοσίευση

Eλενακι μου επιτελους!!Συγχαρητηρια!!!Να χαιρεσαι το αγορακι σου !!!Να τον καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!!Να ειναι παντα χαρουμενος υγειης και καλοτυχος!!!Περιμενουμε φωτο!!Πολλα φιλια!!

glitterfy050405973D33.gif

Δημοσίευση

Elena mou na sou eyxhthw kai apo edw!

NA SAS ZHSEI kai pali! Na einai panta

geros kai eytyxismenos! Perimenoume

nea sas kai fwto vevaia! Filakiaa!! :kiss:

Δημοσίευση

Elena mou na sou eyxhthw kai apo edw!

NA SAS ZHSEI kai pali! Na einai panta

geros kai eytyxismenos! Perimenoume

nea sas kai fwto vevaia! Filakiaa!! :kiss:

Δημοσίευση

Ελενα μου, πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!:woohoo: να σας ζησει ο μικρουλης σας, να τον χαιρεστε!!!! κι εσυ σιδερενια!!! περιμενουμε τα νεα σου οταν με το καλο γυρισετε στο σπιτακι σας!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Ελενα μου, πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!:woohoo: να σας ζησει ο μικρουλης σας, να τον χαιρεστε!!!! κι εσυ σιδερενια!!! περιμενουμε τα νεα σου οταν με το καλο γυρισετε στο σπιτακι σας!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Έλενα να σας ζήσει το αντράκι σας …τις καλύτερες ευχές μου για μια ζωή γεμάτη ωραίες μυρωδιές και όμορφες εικόνες ……..

Πάντα γερό και καλότυχο

Δημοσίευση

Έλενα να σας ζήσει το αντράκι σας …τις καλύτερες ευχές μου για μια ζωή γεμάτη ωραίες μυρωδιές και όμορφες εικόνες ……..

Πάντα γερό και καλότυχο

Δημοσίευση

ελενα να σας ζησει ο μπεμπουλης σας!να τον δειτε οπως ποθειτε!περιμενουμε νεα σου :kiss: :kiss: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

ελενα να σας ζησει ο μπεμπουλης σας!να τον δειτε οπως ποθειτε!περιμενουμε νεα σου :kiss: :kiss: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια κ εχθές ρωτούσα για την Ελενα...Να της ζήσει ο μπέμπης...ελπίζω να μην πονεσε κ να πήγε με ραντεβού....Να εινα παντα καλά και περιμενουμε νέα τους.....ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....:kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια κ εχθές ρωτούσα για την Ελενα...Να της ζήσει ο μπέμπης...ελπίζω να μην πονεσε κ να πήγε με ραντεβού....Να εινα παντα καλά και περιμενουμε νέα τους.....ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.