Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ

Featured Replies

Δημοσίευση

Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα για να γράψουμε όλες τι εξετάσεις κάναμε και πόσο πληρώσαμε.

Επίσης τι κάλυψε τα ταμεία μας.έτσι για να βοηθήσουμε η μία την άλλη και να μη ψαχνόμαστε... έχουμε αρκετά να αγχωνόμαστε ...

Λοιπόν....

υστεροσκόπηση και αφαίρεση πολύποδα ΛΗΤΩ :2000Ε

υστεροσαλπιγγοκραφία ΛΗΤΩ:120Ε

εξετάσεις ανοσολογικές και θρομβοφιλίας Διαγνωστικό στο γαλάτσι Microcheck: 290E

Ορμονικές: δεν ξέρω πόσο μου τις κάλυψε ιδιωτική

καρυότυπος και κυστική ίνωση....:το ψάχνω τώρα...θα σας πω μόλις βρω που είναι φθηνότερα....

σπερμοδιάγραμμα βιοατρική :50Ε

τρίπλεξ οσχέου και ορμονικές συζύγου euromedica: 150 Ε

Δημοσίευση
ego isterosalpiggografia pou ekana 150e k alla 150e ta farmaka gia na thn kano

Mπαμπαλου24 τι φάρμακα πήρες;Εγώ το σκιαγραφικό δεν το πλήρωσα ήταν μέσα στα 150 ευρώ. :?

Δημοσίευση

Πολλά πλήρωσες βρε Μπαμπαλου.Κρίμα...Εγώ ιδιωτικά στο Ρέα 150 ευρώ και μέσα σ αυτό το ποσό και το σκιαγραφικό.Δεν πήγα καθόλου ΙΚΑ να ρωτήσω το θεώρησα χάσιμο χρόνου.

Δημοσίευση

θες να κανεις ενα παιδι κ σε πατανε απο παντου πως μετα να αποφασισει ενα ζευγαρι να κανει παιδι με τα σημερινα δεδομενα :?::?::?::?::?::?:

Δημοσίευση

Λοιπόν από όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει (αιματολογικές κλπ) μπορώ να σας πω ότι τις περισσότερες τις κάλυπτε το ταμείο μου εκτός από:

την κυστική ίνωση για την οποία πλήρωσα 230 € για το 77% των μεταλλάξεων και

τα φάρμακα της σαλπιγγογραφίας περίπου 30-35 € αλλά κι αυτά σκοπεύω να τα γράψω για να πάρω ότι μπορώ πίσω.

Είμαι στην αρχή ακόμα κι εύχομαι να μη χρειαστεί να μάθω όλες τις εξετάσεις.... :ympray:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΤΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ

Δημοσίευση

Για τη θρομβοφιλία πρέπει να κάνω κι εγώ.Έλεγα απο το ΙΚΑ να πάω να μου τις γράψει ο γιατρός επειδή είναι ακριβές.Ξέρει κανείς πως γίνεται;Σε στέλνουν σε συνεργαζόμενο εργαστήριο ή πληρώνεις και παίρνεις πίσω μετά ένα ποσοστό;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια πέφτει πολύ εκμετάλλευση θέλει πολύ ψάξιμο......εμένα για ανοσολογικές θρομβοφιλίας και καλλιέργεια για χλαμύδια μυκόπλασμα κτλ στην βιοιατρική μου ζητάγανε 1100 ευρώ!!!! ενω τα έκανα με 290ευρώ!!δοκίμασα και στο ικα...έπεσα σε ψυχοπαθή γιατρό.....και δε μου τις έγραψε....μου λεγε ότι το ικα γράφει τέτοιες εξετάσεις μετά πό 3 αποβολές!!!!ο μ.....ας......γιατί αν δε πας το απόγευμα στο ιατρείο τους να τους τα δώσεις......δε σου γράφουνε.....

Δημοσίευση

Kοριτσια εγω για τη μεγαλη καλλιεργεια που εχει για ολα τα μικροβια μυκοπλασμα,χλαμυδια κ.α, πληρωσα στην Ιαση 80euro μονο.

Για την υστεροσαλπιγγογραφια πληρωσα στο Ερρικος Ντιναν 160euro και στο Ιασω εχει 165 euro.Οι τιμες ειναι τελικες.

Δημοσίευση

Καλησπέρα εγω για θρομβοφιλια στον Παγκαλο πλήρωσα 500€ αλλα μπορειτε να κάνετε και στο Λαικό που θεωρειται κορυφαίο και θα πάρετε τα λεφτα απο το ικα λογικα...

Για υστεροσαλπιγγογραφία 165 στο Ιασώ αλλα εψω ακούσει για το Ρεα πιο οικονομικα

Και αιματολογικές εχει προσφορα με κουπονια απο το ιντερνετ

Προσφατα ειδα και όλο το πακετο χλαμύδια κτλ αεροβια αναεροβια κολπικα υγρα 19 € μεσω ιντερνετ κουπονι στο Medlab απέναντο απο το Κατ.

Φιλια

Και καλα αποτελέσματα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια τον καρυότυπο αν σας το γράψει γιατρός του ικα τον κάνετε στο παίδων αγ.σοφία χωρίς να πληρώσετε τίποτα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.