Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ψώνια από amazon

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!!

Μήπως κάποια από τις κοπέλες έχει ψωνίσει από το amazon της Αγγλίας για να μου πει λεπτομέρειες;;; Έχω δει προϊόντα που θέλω να αγοράσω για το μωρό σχεδόν στις μισές τιμές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την χρέωση που κάνουν με την μεταφορα.

Ευχαριστώ!!!! :):):):)

Δημοσίευση

Γεια σου κοριτσι,εμεις εχουμε κανει πολλες αγορες απο το αμαζον..θα κοιτας να σου λεει free super save delivery..και θα το επιλεγεις στον τροπο που θες να σου τα στειλουν.

Δημοσίευση

Κατερίνα να σε ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη;Πόσο κοστίζουν απο εκεί τα μεταφορικά;Δεν το έχω ψάξει καθόλου ακόμα το site και αναρωτιέμαι.

Δημοσίευση

Exo akoysei pos ano ton 25 eyro...einai dorean ta metaforika....rotiste gia sigoyra sta morakia aprilioy maioy me koytalakia....

Δημοσίευση

Exei pragmata poy den exoyn katholoy metaforika..exei apo3-4 eyrw exoda k panv analoga ti tha pareis..emeiw mexri stigmhs se kanadyo paraggelies exoyme plhrvsei 3-4 eyro ta alla htan free.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κατερινάκι που έρχονται τα πράγματα;;; Από που τα παίρνεις;;; Ειδικά αν είναι πολλά;

Δημοσίευση

Τα περισσοτερα σπιτι σου..μια φορα μονο εχω παει ταχυδρομειο.Σου στελνουν μαιλ κ παρακολουθεις της αποστολη.μολις γραψουν οτι ειναι Αθηνα την επομενη στα φερνουν.

Δημοσίευση

Συμφέρει αν πάρεις αρκετά πράγματα για να ισοσκελίσεις τη διαφορά των μεταφορικών. Προσοχή, είναι "γλυκιά" και εύκολη η αγορά με ένα κλικ! Μετά ερχεται ο λογαρισμός. Πάντως το Αμαζον είναι γρήγορο και αξιόπιστο!

Δημοσίευση

Εαν γραφει οτι ο πωλητης ειναι το αμαζον πανψ απο 25 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.

Θα εχεις το νου σου στην δεξια μερια το κιτρινο κουτακι εαν γραφει το ποσο + shipping.

• 4 months later...
Δημοσίευση

Λοιπόν επειδή απο τότε που ρώτησα εδώ έχω κάνει κάμποσες παραγγελιες απο το αγγλικό amazon όντως με πωλητή το amazon είναι δωρεάν η αποστολή απο 25 λίρες και πάνω.Δεν στέλνει όμως τα πάντα.Ας πούμε καφέ σε κάψουλες που θέλαμε να πάρουμε δεν μας το κάνει dispatch για Ελλάδα.Έχει ασχοληθεί κάποιος με αγορές απο το γαλλικό ή το γερμανικό;Και τα γερμανικά μου είναι χάλια και δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη :P το γαλλικό θα το ξεψαχνίσω το βράδυ που θα έχω όρεξη για μελέτη.

Α και κάτι άλλο.Εμας μας έχουν έρθει όλες οι παραγγελίες στο ταχυδρομείο και χωρίς tracking number.Όταν είναι ογκώδης η παραγγελία έρχεται σπίτι;Σας έδιναν νούμερο για την παραγγελία που έρχονταν στο σπίτι;Ποια εταιρεία το έφερνε;Σας ενημέρωναν;Όχι τίποτα άλλο αλλά παραγγέλνουμε ένα καρότσι με μία φίλη και θα της το στείλω εκεί απ ευθείας μην ψάχνεται η κοπέλα.Ευχαριστώ!!!Καλά Πασχαλινά ψώνια σε όλες :D

Δημοσίευση

Καμία δεν είναι εδώ απο τις κοπέλες που έχουν ψωνίσει; :| Θα κάνουμε την παραγγελία και θα δείξει τότε.... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.