Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

na sas zhsoyn!!!!!!!!!!!!!exo na kano mia erothsh

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsia kalhspera na sas zhoyn ta mora sas na ta deite opos potheite!!!!!!!!!!!! ;);););)

thelo na sas kano mia erothsh,poy gennhsate?afhsan ton antra sas na mpei sto xeiroyrgeio?

Δημοσίευση

Γεια σου sympa!

εγω γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο στη Χιο.σε φυσιολογικο τοκετο αφηνουν τον συζυγο σε ολα τα σταδια του τοκετου να βρισκεται στο πλαι της επιτοκου.μεχρι και στην αιθουσα τοκετου.εγω γεννησα ομως με καισαρικη και δυστυχως δεν επιτρεπεται να μπει αλλος στο χειρουργειο.ευτυχως αφησανε τη θεια μου επειδη δουλευε παλαιοτερα εκει.

Εσυ που θα γεννησεις;

Δημοσίευση

καλησπερα και σε εσενα και εγω γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο στην πατρα και συμφωνω με την τονια δεν αφηνουν κανενα μεσα στην αιθουσα δυστυχως.

Δημοσίευση

εγω γεννησα στο γενεσις θεσσαλονικη και ητανε μαζι μου ο αντρας μου ολη την ωρα..

Δημοσίευση

εγω γεννησα σε ιδιωτικη στη καβαλα και αφηναν να μπει βεβαια την ωρα της γεννας δεν το αφησαν μονο 1 λεπτο οταν ηταν στο τελος και τον φωναξαν γιατι επεμενα εγω γιατι ηξερα οτι το ηθελε. τωρα θα γεννησω στο νοσοκομειο και μας ειπε ο γιατρος οτι δεν επιτρεπεται για λογους υγιεινης και επισης πολυ μπαμπαδες δεν το αντεχουν ακι τρεχουνε μετα με αυτους οποτε απαγορευεται στο νοσοκομειο.

Δημοσίευση

καλωςηρθες στην παρεα μας,και τα τρια μου παιδια τα γεννησα στην ιδιωτικη κλινικη της Κοζανης με φυσιολογικο τοκετο και ο αντρας μου ηταν μεσα σε ολη τη διαρκεια των τοκετων

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Γεια σου sympa!

εγω γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο στη Χιο.σε φυσιολογικο τοκετο αφηνουν τον συζυγο σε ολα τα σταδια του τοκετου να βρισκεται στο πλαι της επιτοκου.μεχρι και στην αιθουσα τοκετου.εγω γεννησα ομως με καισαρικη και δυστυχως δεν επιτρεπεται να μπει αλλος στο χειρουργειο.ευτυχως αφησανε τη θεια μου επειδη δουλευε παλαιοτερα εκει.

Εσυ που θα γεννησεις;

ego ama genhso den einai sigoyro..dysthxos isos exo palindromikh kyhsh apo bdomada tha matho ta nea....

sas eyxaristo poy apanthsate...

an pane ola kala kai erthei h ora na gennhso thelo poly ton antra moy dipla alios den tha mporeso..

ta nosokomeia poy skeftomai einai to mhtera(an to shkonei h tseph mas)h alios to elena

Δημοσίευση

Aχ βρε!δεν μας λες τα πιο σοβαρα.

αν εχεις καμια απορια σχετικα με το προβλημα σου ρωτα.ποσο εβδομαδων εισαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.