Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλησπέρα!Νέο μέλος και εγώ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες και μπαμπάδες!Είμαι η Θάλεια,είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τις συζητήσεις σας

Είμαι μανούλα και μάλιστα πολύτεκνη.Εχω 6 αγγελάκια που ομορφαίνουν τη ζωή μου:laugh: Ελπιίζω να τα λέμε συχνα.Φιλια

Δημοσίευση

KALHSPERA KAI KALWS MAS HRTHES. NA SOY ZHSOYN TA AGGELOYDIA SOY. KALA EISAI FOBERH. ME 6 FATSOYLES STO SPITI FANTAZOMAI TI GINETAI. MPRABO KORITSI MOY. NA EISTE PANTA KALA KAI NA TA XAIRESAI. EGW PERIMENW PRWTA O THEOS TO PRWTO MOY TO MARTIO 2009 KAI EINAI AGORAKI. THA TA LEME SYXNA.FILIA POLLA :P

Δημοσίευση

KALHSPERA KAI KALWS MAS HRTHES. NA SOY ZHSOYN TA AGGELOYDIA SOY. KALA EISAI FOBERH. ME 6 FATSOYLES STO SPITI FANTAZOMAI TI GINETAI. MPRABO KORITSI MOY. NA EISTE PANTA KALA KAI NA TA XAIRESAI. EGW PERIMENW PRWTA O THEOS TO PRWTO MOY TO MARTIO 2009 KAI EINAI AGORAKI. THA TA LEME SYXNA.FILIA POLLA :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Τ'ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Τ'ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους σας. Να συστηθώ και εγώ με τη σειρα μου. Έιμαι η Σίσσυ, νέο μέλος και εγώ. Η μικρή μας νεράιδα είναι 3,5 μηνών.

Έλπιζω να τα λέμε και να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι... χαζογονείς :)

Φιλικά

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους σας. Να συστηθώ και εγώ με τη σειρα μου. Έιμαι η Σίσσυ, νέο μέλος και εγώ. Η μικρή μας νεράιδα είναι 3,5 μηνών.

Έλπιζω να τα λέμε και να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι... χαζογονείς :)

Φιλικά

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου KPAP:)

Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου και να έχετε πάντοτε υγεία να τον καμαρώνετε!

Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι σαν τις παραλίες τον Αύγουστο.Όλοι θέλουν να απλώσουν κάπου την πετσέτα τους,και ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό αλλα τελικά περνάνε όλοι καλά και εύχονται να μην τελειώσει ποτε το καλοκαίρι;)

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε συχνα,φιλια καλή μου:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου KPAP:)

Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου και να έχετε πάντοτε υγεία να τον καμαρώνετε!

Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι σαν τις παραλίες τον Αύγουστο.Όλοι θέλουν να απλώσουν κάπου την πετσέτα τους,και ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό αλλα τελικά περνάνε όλοι καλά και εύχονται να μην τελειώσει ποτε το καλοκαίρι;)

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε συχνα,φιλια καλή μου:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σισσιώ να χαίρεσαι το μωράκι σου!

ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ,νομίζω πως παρόλες τις καθημερινές δυσκολίες θα έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις απο τα παιδικά σου χρόνια:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σισσιώ να χαίρεσαι το μωράκι σου!

ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ,νομίζω πως παρόλες τις καθημερινές δυσκολίες θα έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις απο τα παιδικά σου χρόνια:)

Δημοσίευση

kalws mas hr8es tyxerh manoulitsa:)

na sou zhsoun ta paidakia sou..na einai panta kalotuxa

k eytyxismena!!pws ta kataferneis kalh mou??

sygxarhthria!!a3izeis 8aymasmo!!;):kiss:

Δημοσίευση

kalws mas hr8es tyxerh manoulitsa:)

na sou zhsoun ta paidakia sou..na einai panta kalotuxa

k eytyxismena!!pws ta kataferneis kalh mou??

sygxarhthria!!a3izeis 8aymasmo!!;):kiss:

Δημοσίευση

6 παιδάκια????:ohmy: Μπράβο κούκλα μου να σου ζήσουν!

Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!!!!;)

Εγώ είμαι η Αγγελική 24 ετών και έχω μια μπεμπούλα 14 ημερών :)

Φιλάκια πολλά πιστεύω να τα πούμε σύντομα

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

6 παιδάκια????:ohmy: Μπράβο κούκλα μου να σου ζήσουν!

Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!!!!;)

Εγώ είμαι η Αγγελική 24 ετών και έχω μια μπεμπούλα 14 ημερών :)

Φιλάκια πολλά πιστεύω να τα πούμε σύντομα

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλώς ήρθες mom6 :) ….να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου:woohoo: …είμαι και εγώ παΐδι πολύτεκνης οικογένειας :laugh: …πάντα οι γονείς μας έλεγαν και μας λένε ότι λεφτά δεν έχουν;) αλλά είναι οι ποιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο:woohoo: γιατί έχουν εμάς:woohoo: παρόλο της δυσκολίες που περνάγαμε συχνά .το σίγουρο είναι ότι τα παιδάκια σου θα έχουν υπεροχές αναμνήσεις και όταν θα αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια:woohoo: ..φιλάκια ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή..:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλώς ήρθες mom6 :) ….να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου:woohoo: …είμαι και εγώ παΐδι πολύτεκνης οικογένειας :laugh: …πάντα οι γονείς μας έλεγαν και μας λένε ότι λεφτά δεν έχουν;) αλλά είναι οι ποιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο:woohoo: γιατί έχουν εμάς:woohoo: παρόλο της δυσκολίες που περνάγαμε συχνά .το σίγουρο είναι ότι τα παιδάκια σου θα έχουν υπεροχές αναμνήσεις και όταν θα αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια:woohoo: ..φιλάκια ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή..:kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλως σας βρηκα γλυκιες μου!Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας:) Πραγματι τα παιδια μας ειναι ο μεγαλυτερος θυσαυρος...Φιλακια;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλως σας βρηκα γλυκιες μου!Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας:) Πραγματι τα παιδια μας ειναι ο μεγαλυτερος θυσαυρος...Φιλακια;)

Δημοσίευση

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ..

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ

ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ..

Δημοσίευση

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ..

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ

ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ..

Δημοσίευση

Καλως ορισες κοριτσι μου!!Συγχαρητηρια ...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Εγω ως mom 3 εχω τα μισα παιδακια απο σενα!Χαχαχαχα!!Προς το παρον!!χαχαχα!!

Δημοσίευση

Καλως ορισες κοριτσι μου!!Συγχαρητηρια ...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Εγω ως mom 3 εχω τα μισα παιδακια απο σενα!Χαχαχαχα!!Προς το παρον!!χαχαχα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.