Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ, 857 ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΦΥΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.

ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Δημοσίευση

Αχ καλέεεεεεε! Συγχαρητήρια!!!!!!!

Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε εννιά μήνες παρά κάτι να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!!!!!!!

Δημοσίευση

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Περσι τετοια εποχη ειχα μαθει για το μωρακι μου και τωρα τον εχω στην αγκλια μου! Σου ευχομαι και σε σενα!

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα και ο καλος θεουλης να βοηθησει να κρατησεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου σε λιγους μηνες!!

Δημοσίευση

Χ+Μ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ!!!!!!

Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κουκλα μου!!!!!!! να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις με το καλο το μωρακι σου!!!1

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!Μια τελειομηνη εγυμοσυνη να εχεις κι ενα υγιεστατο μωρακι!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!! ενα γερο κ ομορφο μωρακι με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

X+M μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά, να έχεις την καλύτερη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Μπραβο συγκινηθηκα πολυ. Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη, η Παναγια και η Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντο να ειναι στο πλευρο σου και να προστατευουν το εμβρυακι σου!!

Δημοσίευση

Αγαααπη, συμπεθερουλα μου, σου ειπα οτι θα μου κανεις συντομα την νυφουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις την αγαπη μου, το ξερεις!!! Ολα θα πανε τελεια!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Τελεια η χοριακη σου, ολα μια χαρα θα πανε Χ+Μ τερμα πια η στεναχωρια,αισιοδοξια και η Παναγια Μαζι σου!!Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντο, βοηθεια μας!!!

Δημοσίευση

μπράβο κοριτσάκι μου όμορφο...με το καλό σε λίγους μήνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά...;).....πολλά φιλιά.... :P:P:P:P

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και απο εδώ x+μ !!

να έχεις μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη (*)(*):-*:-*

Δημοσίευση

κοριτσακι μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!χαρηκα πολυ!!!!!!!!

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, κ σε λιγους μηνες να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι ....να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσηνη και ένα υγειεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου..........

Δημοσίευση

με το καλο κοπελα μου

να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα γερο και δυνατο!!!!!!!!!!

ολα να σου πανε καλα!

η παναγια να σας φυλαει!

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσι μου!!!!Πολύ πολύ ευχάριτσα τα νέα σου! Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστο μωράκι!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήριααααααααα!!!!!! :lol:

Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με ένα υγιέστατο μωράκιιιιιιιιιι σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για το θαύμα σου και για την πίστη σου! Είδες η φύση? Προνοεί!

Δημοσίευση

Παναγιά μου.... άλλο ένα θαύμα έγινε!!! Με το καλό κοριτσάκι μου όλα να πάνε καλά εύχομαι..... Καλή εγκυμοσύνη και το μωράκι σου να είναι γερό!!!!

Δημοσίευση

x+m κοπελα μου συγχαρητηρια!

ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!

να χεις πιστη και ολα θα γινουν οπως τα επιθυμεις θα το δεις!

να ξεκουραζεσαι τωρα γιατι η αρχη παντα ειναι πολυ σημαντικη κοριτσι μου!

Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ, Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

μετα την βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο!!!!!

συνχαρητηρια!!!!να εχεις μια πολυ καλη τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!!να ερθει το μωρακι σας κ να γεμισει χρωμα η ζωη σας!!!!

η παναγια μαζι σου!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.