Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γεια και χαρά σε όλους!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας. Με λένε Πόπη. Εδώ κι ένα χρόνο προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι. Βρήκα αυτό το site και θεώρησα ότι θα με βοηθήσει πολύ και ιδιαίτερα το forum. Εύχομαι ότι καλύτερο στις ήδη μαμάδες και καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν να γίνουν...Μην απογοητευόμαστε. Να είμαστε αισιόδοξοι..

Δημοσίευση

glaraki σου ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα και να αποκτησεις το παιδακι σου!!!να μην απογοητευεσαι!!!και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Δημοσίευση

ΓΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Glaraki μου καλος μας ηρθες... ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα να εχεις τα ευχαριστα νεα... μονο μην ανχωνεσαι.. και θα ερθει κ το μωρακι... πολλα φιλακια

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ΓΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Γεια σου muriam...καλώς σας βρήκα!! Εξετάσεις ξεκινήσαμε να κάνουμε....δηλαδή αιματολογικές..κι εγώ το Σεπτέμβριο θα κάνω σαλπιγγογραφία..Πριν από 6 χρόνια έπαθα ρήξη εξωμητρίου και μου αφαιρέσανε τη δεξιά σάλπιγγα. Θα δούμε αν η άλλη είναι υγιής...Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είπε να την κάνω τη σαλπιγγογραφία τον Ιούνιο αλλά είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία γιατί καλοκαιράκι είναι..πιο χαλαρά τα πράγματα..ποτέ δεν ξέρεις..Ο άντρας μου έκανε πριν από 3 μήνες σπερμοδιάγραμμα. Όλα ήταν μια χαρά εκτός το ότι έχουμε ένα μικρό θέμα στην κινητικότητα και θα ξανακάνει κι εκείνος σπερμοδιάγραμμα το Σεπτέμβρη.Για να δούμε!!! Είχα καλό προαίσθημα για το καλοκαίρι και είμαι αισιόδοξη...αλλά ακόμα κι αν δεν κάτσει τώρα κάποια στιγμή θα γίνει! Προσπαθώ να είμαι χαλαρή. Το μόνο περίεργο που μπορεί βέβαια να φταίει και η ζέστη είναι ότι ενώ αδιαθέτησα στις 4 Ιουλίου το στήθος μου παραμένει πρησμένο από τότε και πονάει. Τι να πω??? θα σας δώ και στα υπόλοιπα θέματα..φιλάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.