Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καλως σας βρήκα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια και καλώς σας βρήκα!Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και διανύω την 15η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου!Ελπίζω να τα λέμε και να μοιραζόμαστε αγωνίες και διάφορα άλλα θέματα που μας αποασχολούν!Όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε, όσες περιμένετε με το καλό και όσες επιθυμείτε μέσα απο την καρδία μου ο'τι καλύτερο!Φιλιά πολλά καλό απόγευμα!!! :):):)

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Με το καλό το μπεμπάκι σου!!!Τι περιμένεις αγόρι ή κορίτσι???

Δημοσίευση

kalws mas hrthes koritsaki...me to kalo to mwroyli soy...........kai egw eimai san kai esena perimeno ta dydimakia moy kai eimai sthn 14 evdomada.........

an theleis ela sto postaki mas exoyme mia omorfh parea ......( egkyoyles fevroyarioy martioy aprilioy ) kai exoyme ftasei sto noymero 4 tha xaroyme poly na se exoyme kai esena sthn parea mas .....polla filia ..................

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστώ πολύ για το καλψσόρισμα κορίτσια!!!Περιμένουμε κοριτσάκι και έχουμε τρελλή αγωνία ελπίζουμε όλα να μας πάνε καλά!Επώμενο ραντεβού έχω στις 21/06 και ανυπομονώ να τη δώ την μικρή μου...την τελευταία φορά που την είδαμε (αυχενική) έκανε κάτι τρελλά με τα χεράκια της το μανάρι μου...αχ κορίτσια και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες κ παλι στην παρεα μας κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να σγκαλιασεις την πριγκιπισσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι κορίτσια μου το εύχομαι!Και σε εσάς μέσα απο την καρδιά μου ό'τι καλύτερο!Γερά μωράκια να κρατλαμε στις αγκαλιές μας και τίποτε αλλο δεν έχει σημασία!!!Σας φιλώ και πάλι ευχαριστώ πολύ για το εγκάρδιο καλωσόρισμα!Είστε υπέροχες!!!

Δημοσίευση

Καλως ήρθες κοριτσάκι μου και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! Απόλαυσε αυτή την όμορφη περίοδο...

Δημοσίευση

kalws hrthes koritsaki kai esy kai h mpempoula sthn koilitsa sou!!!!

egw eimai h xristina k perimenw to prwto mou mwraki kai einai agoraki!!!!!! :D:D:D

eimai stis 28 evdomades twra kai exw PHT 3 semptemvriou!!!!!

me to kalo to mwraki sou!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με έχετε συγκινήσει πραγματικά!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!!!Να είσαστε καλά εσείς και τα μωράκια σας @};-@};-@};-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.