Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

οταν οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινετε

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα.μολις εχτες βγηκαμε απο το νοσοκομειο γιατι ο μικρουλησ παροουσιασε μιξα πολυ κ βυχα εντονο λαριγγικο μου ειπαν χωρις καθολου ακροαστηκα ,ολες οι εξετασεις ηταν καθαρες κ δεν ειχε καμια λοιμωξη.μπορει να ειναι κ αλλεργικο μου ειπαν αλλα στο νοσοκομειο που πηγαμε ηταν ολοι ειδικευομενη κ μαλλαν δεν ξεραν τι τουσ γινετε!εμενα με τρωει μεσα μου οτι το μωρο μου εχει αλλλεργεια στο γαλα γιατι επινε υποαλλεργικο λογο κολικων κ βλεννας στα κακα του .ο παιδιατροσ μου δεν ηταν σιμφωνος να παμε σε αλλεργιολογο ,παρολα αυτα μου εδωσε γαλα υποαλλεργικο!αλλαζοντας το γαλα [πριν 10 μερες περιπου ειδα κ τις αλλαγες στο παιδι κ μετα μυξουλα λιγο βιχαλακι που σε 2 μερεσ χειροτερεψε πολυ κ εκανε ασματικο επισοδειο περιπου ουτε αυτοι ξεραν να μου πουν!!εχω αποφασισει να παω το μωρο σε αλλεργιολογο ,θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποιον στη περιοχη πειραια-αθηνας.ευχαριστω

Δημοσίευση

eleytheria, σου έχω στείλει πμ με τα στοιχεία του αλλεργιολόγου που έχω πάει εγώ που έχω χρόνια αλλεργική ρινίτιδα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.