Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!! :lol: ΕΙΜΑΙ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! :P ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ,ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!! :-?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΜΕΧΡΙ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!! :D

Δημοσίευση

Που χαθηκες ρε Στελλακι????? Συγχαρητηριαααααα!!! Πολυ χαρηκα!!! Καλα εισαστε?

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!με το καλο να ερθει το μωρακι σου κ να χαιρεσε το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Που χαθηκες ρε Στελλακι????? Συγχαρητηριαααααα!!! Πολυ χαρηκα!!! Καλα εισαστε?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

Δημοσίευση

Μια χαρα εμεις!!! Οπως βλεπεις εμεινα εγκυος, γεννησα τον μπεμπη στην φωτο πριν 4 μηνες, μετακομισαμε και εμεις και ολα μια χαρα!!!! Καιρο ειχαμε να τα πουμε ε? :lol: Αντε τωρα να μπαινεις να τα λεμε ναι? Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Μια χαρα εμεις!!! Οπως βλεπεις εμεινα εγκυος, γεννησα τον μπεμπη στην φωτο πριν 4 μηνες, μετακομισαμε και εμεις και ολα μια χαρα!!!! Καιρο ειχαμε να τα πουμε ε? :lol: Αντε τωρα να μπαινεις να τα λεμε ναι? Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. :ymapplause: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.....ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

synxaritiria koritsi mou me to kalo to koritsaki sou!!!!eimaste stis idies evdomades kai egw perimenw agoraki!!!!!!!!!!!!!!kai emena zwirouli einai olo klotsies trww........ :lol::lol::lol::lol: kalh eggymosynh na exeis me to kalo na pareis aggalitsa kai to deytero mwraki sou!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ειμαστε και φιλες αλλα δεν προλαβαμε να γνωριστουμε καλυτερα,ειχες εξαφανιστει,ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ειμαστε και φιλες αλλα δεν προλαβαμε να γνωριστουμε καλυτερα,ειχες εξαφανιστει,ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

ΝΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Κ ΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.