Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pote ena embryo pairnei thesi?

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα.εμενα με το που μπηκα στον 8 ειχε παρει θεση,μετα ξαναγυρισε και αν θυμαμαι καλα γυρω στην 34η-35η πηρε οριστικη θεση(και βολευτηκε αφου γεννησα 41+1 με προκληση)

Δημοσίευση

καλησπερα και σε εμενα μολις μπηκα στον 8ο πηρε θεση μεχρι τελος που γεννησα...

με το καλο το μωρακι σου και με εναν πονο....

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Εμένα η μπέμπα μου πήρε θέση από τη μέση του 7ου μήνα (και είναι με το κεφαλάκι κάτω μέχρι και τώρα) 39w και 2d ! Να δω αν θα βρεί το δρόμο, γιατί νομίζω της καλοάρεσε εκεί μέσα!!! :):):)

Δημοσίευση

Kalispera!!

Emena den pire 8esi akoma k etsi tin triti 10/05 exw programmatismeni kaisariki afou ekeini tin mera 8a eimai 37 evdomadwn k 4 imerwn ..Kanonika lene pws ws tin 36i evdomada prepei na parei 8esi..

Δημοσίευση

Aras εξαρταται υποθετω και πώς εννοεις τη θεση.

Στην 1η μου εγκυμοσυνη ηταν με το κεφαλι κατω μεν, αλλα η ραχοκοκκαλια ηταν οπως κοιτα η γυναικα την κοιλια, απο δεξια, το γραφουν ΚΚΘΔΟ στον υπερηχο.Αλλα δεν ειναι η καλυτερη για τον τοκετο αυτη η θεση.

Τον καθυστερει αρκετα.

Πρεπει η ραχοκοκκαλια να ειναι αριστερα, ΚΚΘΑΟ.

Στην 1η λοιπον εγκυμοσυνη ηταν αρκετο καιρο αριστερα, λιγο πριν γεννησω, στην36η, πηγε επιτελους δεξια αλλα οταν με επιασαν πονοι να γεννησω 37η ξαναπηγε δεξια :evil:

Με εβαλαν να ξαπλωσω καπως συγκεκριμενα για να ξαναγυρισει, για λιγη ωρα, κι ολα καλα μετα.

Με αυτα και με αυτα θελω να πω και καλη θεση να χει παρει, δεν ξερεις αν θα γυρισει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

eyxarsitw koritsia.ara exoume kairo mexri thn 36h ebdomada peripou.alles kopeles?

Δημοσίευση

εμενα ειχε παρει θεση οταν ημουν στον 7ο μηνα, δε θυμαμαι ακριβως εβδομαδα..

με το καλο!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

εγω είμαι στην 28η και λεχει πάρει θέση σίγουρα 1-2 βδομάδες πριν

Δημοσίευση

Αras μου κι εμένα είχε πάρει θέση από τον 7ο μήνα και έμεινε εκεί μέχρι που βγήκε!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μην αγχώνεσαι γι 'αυτά, άλλωστε ότι θέλει θα κάνει το σποράκι σου :lol::lol::lol: !!!

Δημοσίευση

εμένα κορίτσια πήρε θέση στην 32η βδομάδα, ελπίζω να είναι ακόμα εκεί...θα μου πει η γιατρος την άλλη βδ :D ομάδα

Δημοσίευση

Εμένα κοριτσάκι μου, από την Β΄ Επιπέδου, που έκανα περίπου 1 1/2 μήνα πριν, ο μπουμπούκος μου είναι με το κεφαλάκι κάτω...... ελπίζω να μείνει εκεί, γιατί θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.