Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kalispera sas! as gnwristoume

Featured Replies

Δημοσίευση

kalispera se olous ,

eimai mia manoyla me tria glika mwrakia. mia koroula 23 minwn enan gio 12 minwn k to ninaki pou exw stin koilitsa.

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalws hr8es mammy sthn parea mas!!!na sou zhsoun ta mwrakia

sou k me to kalo k to trito zouzounaki pou exeis sth koilitsa

sou!!!:) :) eyxomai na einai gera k eytyxismena!!!

egw eimai h xrysa k perimenw th kouklitsa mou me tromerh agwnia!!:lol::cheer: :woohoo:

8a ta leme..

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

kalws hr8es mammy sthn parea mas!!!na sou zhsoun ta mwrakia

sou k me to kalo k to trito zouzounaki pou exeis sth koilitsa

sou!!!:) :) eyxomai na einai gera k eytyxismena!!!

egw eimai h xrysa k perimenw th kouklitsa mou me tromerh agwnia!!:lol::cheer: :woohoo:

8a ta leme..

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες!!!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό το νινάκι σου!!!!

Επίσης μπράβο σου και χάρα στο κουράγιο σου με τρία μωράκια!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες!!!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό το νινάκι σου!!!!

Επίσης μπράβο σου και χάρα στο κουράγιο σου με τρία μωράκια!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Καλως ορισες!

Να χαιρεσαι τα νινακια σου!Με τοσο μικρα μωρακια και με ενα στην κοιλιτσα πως τα καταφερνεις βρε θηρίο!Συγχαρητηρια!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλως ορισες!

Να χαιρεσαι τα νινακια σου!Με τοσο μικρα μωρακια και με ενα στην κοιλιτσα πως τα καταφερνεις βρε θηρίο!Συγχαρητηρια!!!!!!!

Δημοσίευση

mammy3 kalos orises sthn omorfh parea mas....na sou zeisoun ta aggeloudia sou k me to kalo na fereis sto kosmo k to trito moraki sou.......

Δημοσίευση

mammy3 kalos orises sthn omorfh parea mas....na sou zeisoun ta aggeloudia sou k me to kalo na fereis sto kosmo k to trito moraki sou.......

Δημοσίευση

Mammy3 καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου ……………αχ πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου ……………..εσύ είσαι άξια μανούλα ………….με το καλό το νέο σας μέλος και σίγουρα θα ήθελα να σε συμβουλευτώ όταν θα κάνω δεύτερο και ίσως και τρίτο ( αν με αφήσει η πεθερά μου :lol: )

Δημοσίευση

Mammy3 καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου ……………αχ πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου ……………..εσύ είσαι άξια μανούλα ………….με το καλό το νέο σας μέλος και σίγουρα θα ήθελα να σε συμβουλευτώ όταν θα κάνω δεύτερο και ίσως και τρίτο ( αν με αφήσει η πεθερά μου :lol: )

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελικη μου!Εγω σου συστηθηκα στο τσατ αλλα θα το ξανακανω γιατι ισως καποιες κοπελες να μην με ξερουν.Είμαι η Ιόλη,μένω Αθήνα.Εχω δυο κορούλες 4,5 ετων και τα ονοματα τους ειναι Εβελινα και Αννα.Επισης τωρα περιμενω και το τρίτο μου μωρακι που είναι αγοράκι.Να χαιρεσαι τα ζουζουνάκια σου και με το καλό το μωράκι σας!Φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελικη μου!Εγω σου συστηθηκα στο τσατ αλλα θα το ξανακανω γιατι ισως καποιες κοπελες να μην με ξερουν.Είμαι η Ιόλη,μένω Αθήνα.Εχω δυο κορούλες 4,5 ετων και τα ονοματα τους ειναι Εβελινα και Αννα.Επισης τωρα περιμενω και το τρίτο μου μωρακι που είναι αγοράκι.Να χαιρεσαι τα ζουζουνάκια σου και με το καλό το μωράκι σας!Φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

mammy 3 na sou zisoun k me to kalo na erthei k to tito melos stin oikogeneia..

sigxaritiria gia to toso sintomo xroniko diastima ppu ta ekanes,,,

mprabo koritsi

ego me to kalo ton febrouario tha genniso to proto mou..to filo tha mas einai ekpliksi:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Δημοσίευση

mammy 3 na sou zisoun k me to kalo na erthei k to tito melos stin oikogeneia..

sigxaritiria gia to toso sintomo xroniko diastima ppu ta ekanes,,,

mprabo koritsi

ego me to kalo ton febrouario tha genniso to proto mou..to filo tha mas einai ekpliksi:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?

Δημοσίευση

mammy 3 Καλως Όρισες στην παρέα μας.

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να έχουν πάντα Υγεία.

Σου εύχομαι Καλή Ελευθερία!!!!

Εγώ έχω ένα Κοριτσάκι 1ος μηνού! :cheer:

mini

απο Κύπρο

Δημοσίευση

mammy 3 Καλως Όρισες στην παρέα μας.

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να έχουν πάντα Υγεία.

Σου εύχομαι Καλή Ελευθερία!!!!

Εγώ έχω ένα Κοριτσάκι 1ος μηνού! :cheer:

mini

απο Κύπρο

Δημοσίευση

NA TA XAIRESAI TA MIKROYLIA SOY. ME TO KALO NA ERTHEI KAI TO TRITO. EGW PERIMENW TO PRWTO MOY TO MARTIO ME POLY AGWNIA.KALWS ORISES STH PAREA . FILIA

Δημοσίευση

NA TA XAIRESAI TA MIKROYLIA SOY. ME TO KALO NA ERTHEI KAI TO TRITO. EGW PERIMENW TO PRWTO MOY TO MARTIO ME POLY AGWNIA.KALWS ORISES STH PAREA . FILIA

Δημοσίευση

mammy καλωσόρησες στην όμορφη παρέα μας..εγώ είμαι η Ειρήνη απο ΣΑλαμίνα...περιμένω ένα αγοράκι τον Γενάρη του 2009....να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να είστε πάντα υγιής.

Βέβαια θα ήθελα νά ρωτήσω κ άλλλα.....πώς σε λένε, πότε γεννας ...αλλά οκ. έχουμε χρόνο:kiss: :kiss: :P

Δημοσίευση

mammy καλωσόρησες στην όμορφη παρέα μας..εγώ είμαι η Ειρήνη απο ΣΑλαμίνα...περιμένω ένα αγοράκι τον Γενάρη του 2009....να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να είστε πάντα υγιής.

Βέβαια θα ήθελα νά ρωτήσω κ άλλλα.....πώς σε λένε, πότε γεννας ...αλλά οκ. έχουμε χρόνο:kiss: :kiss: :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.