Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ 2011

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσοπουλα τι κανετε?χαθηκα διοτι ελειπα αθηνα για 4 μερες λογω καταληψης...-μας απολυουν επειτα απο 6 χρονια εργασίας κ θελουν να παρουν αλλους στις θεσεις μας -ετσι η μανα αγωνιστρια ελαβε θεση μαχης :lol::lol::lol: οταν γυρισα το μωρο μου μου φαινοταν διαφορετικο...με κοιτουσε μες τα ματια μενα παραπονιαρικο βλεμμα οσο της μιλουσα ...αφηστε...με ελιωσε...κατα ταλλα ειμαστε καλα αν εξαιρεσετε την ανεργια που μας περιμενει :? διαβασα καποια νεακια σας αλλα δεν προλαβα ολα...φιλια σε ολες κ στα μωρα σας!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 46.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

μαρακι σε βρισκω σουπερ αδερφη... δεν υπηρχε περιπτωση να παω με το μωρο κερκυρα για να δω χτενισμα κ μακιγιαζ :roll:

τεσακι τι δουλεια ειπαμε κανεις κ σε απολυουν?

Δημοσίευση

Γεια σου teshaki! καλά έκανες κ ήρθες Αθηνα αγωνιζόμενη για τη δουλειά σου, άλλωστε και για το καλό του παιδιού σου το κάνεις αυτό. τώρα θα επικεντρωθείς σ'εκείνη κ δεν θα σε κοιτάζει παραπονιάρικα ... [smilie=love7.gif]

Μαράκι Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, ε??? ωραία βόλτα, αλλά πολύωρη βρε θηρίο... Θα συμφωνήσω με την konstantinos ότι είσαι σούπερ ντούπερ αδερφούλα, αλλά γάμος είναι, πώς να γίνει κ αλλιώς? με το καλό στην 2η αδερφούλα!

Αχ, ωραία, σήμερα απολαμβάνουμε το πεντακάθαρο σπιτάκι μας. όταν πέσει ο πολύς ο ήλιος θα κατεβούμε θαλασσίτσα να πάρουμε τον αέρα μας. νιώθω επίσης τρελή χαρά, διότι έχω χάσει 2 κιλάκια, τι συγκίνηση [smilie=occasion16.gif] . τώρα μου μένουν 18, έχω δρόμο.....

Λέω να επιχειρήσω να μας ανοίξω νέο ξεφούσκωτο ποστ, καλοκαιρινό, γιατί σαν να παραγέμισε αυτό :roll:

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια ολο βολτες ειμαστε οι φρεσκομαμαδες!!!!!!!!!!!οτι καλητερο για μας αλλα και τα μωρακια μας.ντεμι ανοιξε καλοαιρινο ποστ γιατι το γεμισαμε οι πολυλογουδες λεω να το βγαλουμε πχ καλοκαιριασε μωρακια 3-7 μηνων η φρεσκομανουλες φεβρουαριου μαρτιου..........για ριξτε αλλες ιδεες..........

Δημοσίευση

mammys love πολύ καλές ιδέες! πάω να δω αν μπορώ να το ανοίξω...

Δημοσίευση

χμμμ...το άνοιξα. μήπως μπορούμε να βάλουμε μωράκια 2-3 μηνών κ προχωράμε???

Δημοσίευση

κοριτσια η ντεμι ανοιξε καινουργιο ποστ τα λεμε απο κει τωρα φιλια!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.