Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γλυκά......εύχομαι με όλη μου την δύναμη όλες να είμαστε σύντομα εγκυούλες και να έχουμε στην κοιλίτσα μας το ωραιότερο θαύμα του κόσμου...!!!!.......Όλα να μας πάνε κατ' ευχήν....!!!!.......

Δημοσίευση

ε ε ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!τα φερνουν οι πελαργοι!!!!!!!!!!!!λιγο υπομονη γιατι εχει πεσει πολυ κινηση!!!!!!!

post-2628-13873936513065_thumb.gif

Δημοσίευση

ax vre koritsia me to kalooooooooooo na mas pane ola kalaa k oti provlimata exoume na fiaxoun k na ginei to thauma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!makari!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σας εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα σε όλες. Υπομονή θέλει και όλα θα γίνουν. Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα δυο χρόνια, αλλά τώρα έχω στην αγκαλιά μου τα υπέροχα διδυμάκια μου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

...Έτσι μπράβο κοριτσάρες.......θετική σκέψη, καλή διάθεση, αισιοδοξία κια πολύ χαμόγελο και θα έρθουν τα νινάκια μας.....σας φιλώωωω.....με τέτοια αύρα, όλα θα έρθουν σύντομααααα...... :P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσιααααα

γρηγορα ενα μωρακι για καθεμια σας!!!!!!

σας ευχομαι το καλυτερο!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου,σας στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για να φουσκώσουν γρήγορα οι κοιλίτσες σας!!!! :D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστούμμμμεεεεεεεεε......για τις ευχές σας κορίτσιαααααα.....:)))......άντε να δούμε.......:))........ερώτηση..:-γιατί το σπέρμα τρέχει προς τα κάτω όταν σηκωθώ από το κρεβάτι???....υπάρχει περίπτωση να μην μένει καθόλου μέσα για να γίνει η σύλληψη???

Δημοσίευση
Ευχαριστούμμμμεεεεεεεεε......για τις ευχές σας κορίτσιαααααα.....:)))......άντε να δούμε.......:))........ερώτηση..:-γιατί το σπέρμα τρέχει προς τα κάτω όταν σηκωθώ από το κρεβάτι???....υπάρχει περίπτωση να μην μένει καθόλου μέσα για να γίνει η σύλληψη???

Να μένεις λίγο ξαπλωμένη μετά τις τρελλίτσες!!Αν κι εγώ έκανα τον μπουμπούκο μου κι ας έτρεχα αμέσως να πλυθώ μετά!! :lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

annoula mou se euxaristw para poli gia tin apantisi...apla anisixisa kai eipa na dw an sumbainei kai se esas...:))....na xairesai to mwraki sou..:))....

Δημοσίευση
annoula mou se euxaristw para poli gia tin apantisi...apla anisixisa kai eipa na dw an sumbainei kai se esas...:))....na xairesai to mwraki sou..:))....

Σε ευχαριστώ!!!Άντε και σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα!! ;)

Δημοσίευση

Τι γλυκιά ευχή :-* Λέτε να καθυστερεί ο πελαργός λόγω κίνησης;Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας,εγκυούλες φυσήξτε προς τα εδώ :)

Δημοσίευση

KORITSIA SAS EYXOMAI KAI EGW MESA APO THN KARDIA MOU NA EISASTE EGGYOULES SYNTOMA KAI NA GEMISUME ME ANAKOINWSEIS EYXARISTES!!!!!!!!!!!!!!FOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KAI APO EMAS :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΥΑ ΤΙΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

muriammmmm.......καλημέρα καλή μου.....πόσο πολύ σε ευχαριστώ........και πιο πολύ για το φουυυυυυυυυυυυυυυυυυ...:)).....άντε κολλήστε μας, να έχουμε και εμείς σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα μαςςςς.....σε φιλώ.......

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια...μόλις μπήκα στην ομορφη παρέα σας...προσπαθώ κι εγώ εδώ και 7 μήνες, εκμεταλλεύομαι όλες τις γόνιμες ημέρες αλλά τζίφος!Αύριο ή μεθαύριο περιμένω περίοδο αλλά όπως κάθε μήνα ελπίζω να μην έρθει...αν και την διαισθάνομαι να πλησιάζει :evil:

Αμάν πια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας koukouroukou....άντε με το καλό, σε λίγους μήνες να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλίτσες...:)..

Δημοσίευση
Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας koukouroukou....άντε με το καλό, σε λίγους μήνες να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλίτσες...:)..

Μακάρι!!! :cry::cry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

όλα θα πάνε κατ' ευχήν κοριτσάρα μου....λίγο ακόμη υπομονή....φιλιά.... /:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ax koritsakia... ki egw saw euxomai me to kalo kai suntoma oles diploules kai triploules klpklp...

ευχαριστούμε καλή μου.....και σε σένα ευχόμαστε όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου και σε λίγους μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου το βλασταράκι σου...φιλιά..:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.