Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.....

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!!οπως εγραψα σε αλλο ποστακι εκανα χοριακη στις 8/3 κ βγηκε 28!!!πηγα σημερα στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις και να παω σε 10 μερες για υπερηχο!!!!βεβαια μου εγραψε ολες τις εξετασεις που πρεπει να κανω, πηγα κ τιε εκανα και θα βγουν το σαββατο!!!!με εχει πιασει ενα τρομερο αγχος και για τη μικρη χοριακη και να μην βρεθει τιποτα στις εξετασεις!!!!! τελευταια περιοδο ειχα 7/2!

Δημοσίευση

μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε. Ο γιατρος κατι ξερει για να σου πει ελα σε 10 μερες.

Εγώ οταν εμεινα εγκυος,ειχα τελευταια περιοδο 18/9, πηγα 21/10 στο γιατρο και ουτε καν με εξετασε γιατι μου λεει και να σε εξετασω δεν θα δουμε τιποτα και θα αγχωθεις χωρις λογο. Και οταν πηγα 29/10 ειδαμε την κουκκιδα. Να σκεφτεσε θετικα και να μην αγχωθεις!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

efxaristo maximamy!!!!tha prospathiso na min agxotho!!!!me to kalo to moraki su!!!! :P

Δημοσίευση

ΟΧΙ άγχος γλυκιά μου....κάνει κακό και σε σένα και στο νινάκι σου.....δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι....όλα θα πάνε τέλεια και θα έχεις μια υπέροχη γλυκιά εγκυμοσύνη... :P ......

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εφχαριστο πολι μικι82!!!!ευχομαι σθντομα να μας ανακοινωσεις κ εσυ τα ευχαριστα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sorry miki nomiza oti egrafa greeklish kai ekana 1oo lathi!!!!kali epitixia!!!!

Δημοσίευση

Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι. Εμένα η χοριακή μου ήταν 200 μετά πήγε 600, πολύ χαμηλή κατά τα λεγόμενα άλλων και είχα και διδυμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσε κοριτσάκι μου Είναι πολύ νωρίς όλα καλά θα πάνε.....θα το δεις σε λίγο καιρό θα.δεις το σπορακι σου......ότι θες εδώ είμαστε :)

Δημοσίευση

Βανεσακι θα σου πρότεινα να επαναλαβεις τη χοριακή σου.

Κανονικα σημερα θα ηταν το ιδανικο, αλλα κι αυριο να πας, ωστε να δεις οτι αυξανεται, θα σε ξεαγχωσει πολύ μέχρι να πας στο γιατρό!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dominique to skeftika kai afto kai mallon tha pao avrio!!!!efxaristo!!!me to kalo to bebe su!!!

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ....Κ ΜΕΝΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΗ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.