Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΕΙΝΕ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΙΣΤΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΣΤΗΝ 5Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ [ΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!!!!!!ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ρουλινι να χεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι!!!με το καλο!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο και με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη. Να προσεχεις!!!!

Δημοσίευση
:))....μπράβο κοριτσάρα μου....σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ' ευχήν και να απολαύσεις κάθε δευτερόλεπτο της εγκυμοσύνης σου.....να είσαστε και οι δύο σας καλά (εσύ και το νινάκι σου)...:))....άντε...κόλλησε και εμάς..:))....φιλάκια...
Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχεις μια τελειομηνη κ ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

με το καλοο ολα να πανε καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!! :lol:

Δημοσίευση

Μπράβοοοο!!! Μια υπέροχη, ήρεμη εγκυμοσύνη να'χεις και με το καλό να πάρεις το μωρούλι σου αγκαλιά!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σασ ευχαριστω ολεσ μεσα απο την καρδια μου και ευχομαι οτι καλυτερο και σασ κοριτσακια μου!

Δημοσίευση

Με το καλό κοριτσάκι!! Συγχαρητήρια!!! Μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι...

Δημοσίευση

ρουλινι1 καλημέρα!!! χαίρομαι πάρα πολύ!!! εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
sigxaritiria koritsaki!!!k ego simera anakalipsa me ti xoriaki oti eimai egios!!!!

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα μεχρι τελουσ.φανταζομαι ποσο ευτυχισμενη θα εισαι.αχ!Θεουλη μου δεν μπορω ακομα να το πιστεψω.αραγε ποσοσ καιρο θα μου παρει να το συνηδειτοποιησω βρε κοριτσια?

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

synxaritiria roulini!!!!!!!!!!!!!!me to kalo na exeis mia teleiomhnh eggymosynh....na sou pw thn alitheia oute kai egw mporw na o pistepsw akoma.....moufenete san oneiro......nomizw pws tha to synhdhtopoihsw molis arxisei na klotsaei... :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

sygharitiria!!!!!!dineis dinami se polles kopeles...euxomai na pane ola kala!!!!!!!!!!!!kali kai teliomini egimosini na xeis!!!!!! :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.