Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GENNAOOOOOOOO

Featured Replies

Δημοσίευση

KALHMERA KORITSIA!!!!!

8A MOY PEITE TI KANEIS TETOIA ORA, EDO MESA!!!!

KORITSIAAAA,SE 2 ORES PREPEI NA EIMAI STO NOSOKOMEIO !!!!

GENNAO, KAI DE ME PIANEI YPNOS!!!!!!

EINAI TO PROTO MOY PAIDAKI,AGORAKI,8A GENNISO ME FYSIOLOGIKO TOKETO!!KAI OMOLOGO F 0 B A M A IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

Δημοσίευση

eleanna mou,me agxwses twra k eimai se krisimo mhna!!!

se exoun piaseiponoi???pws 3ereis oti gennas???:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

eleanna mou,me agxwses twra k eimai se krisimo mhna!!!

se exoun piaseiponoi???pws 3ereis oti gennas???:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

αντε κουραγιο η ώρα η καλή καλη λευτεριά κ ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεχρι τελους. Απολαυσε την εμπειρια γιατι εκεινη την ώρα ευχεσαι να τελειωσει κ μετα καμια φορα αναπολεις κ ευχεσαι να το ξαναζουσες. Εμενα η κορη μου κοντευει 4,5 μηνών κ ευχαριστως ξαναζουσα την όλη εμπειρια. Να φροντισεις να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται κ να απολαυσεις την πρωτη επαφη με το μωρακι σου. Κοριτσια φανταζομαι οτι θα χει ραντεβου για τεχνητους πονους η κοπελα γιατι κ εγώ ειχα παει κ ειχα ραντεβου για 6 η ώρα το πρωι κ ελεγα αντε θα παω κ στην ώρα μου αλλα 2 ώρες πριν απ το ανχος μου ξεκινησαν κ οι δικοι μου μαζι. Καλή λευτερια κοριτσια κ απολαυστε το οσο μενει. Θυμηθητε με πολλες μετα θα αναπολουν εκεινες τις στιγμες της εγκυμοσυνης κ της γεννας.

Δημοσίευση

αντε κουραγιο η ώρα η καλή καλη λευτεριά κ ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεχρι τελους. Απολαυσε την εμπειρια γιατι εκεινη την ώρα ευχεσαι να τελειωσει κ μετα καμια φορα αναπολεις κ ευχεσαι να το ξαναζουσες. Εμενα η κορη μου κοντευει 4,5 μηνών κ ευχαριστως ξαναζουσα την όλη εμπειρια. Να φροντισεις να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται κ να απολαυσεις την πρωτη επαφη με το μωρακι σου. Κοριτσια φανταζομαι οτι θα χει ραντεβου για τεχνητους πονους η κοπελα γιατι κ εγώ ειχα παει κ ειχα ραντεβου για 6 η ώρα το πρωι κ ελεγα αντε θα παω κ στην ώρα μου αλλα 2 ώρες πριν απ το ανχος μου ξεκινησαν κ οι δικοι μου μαζι. Καλή λευτερια κοριτσια κ απολαυστε το οσο μενει. Θυμηθητε με πολλες μετα θα αναπολουν εκεινες τις στιγμες της εγκυμοσυνης κ της γεννας.

Δημοσίευση

καλημερα!

με το καλο το μωρακι σου!

ολα να πανε καλα!

ζησε την εμπειρια οσο μπορεις

γιατι πραγματικα την αναπολεις

μετα απο καιρο!!:woohoo:

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

καλημερα!

με το καλο το μωρακι σου!

ολα να πανε καλα!

ζησε την εμπειρια οσο μπορεις

γιατι πραγματικα την αναπολεις

μετα απο καιρο!!:woohoo:

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό κούκλα μου...Να σου πάνε όλα τέλεια...Και εγώ φοβόμουν...Είναι τρομερή εμπειρία!!!

Όταν γυρίσεις περιμένουμε τα νέα σου...

Δημοσίευση

Με το καλό κούκλα μου...Να σου πάνε όλα τέλεια...Και εγώ φοβόμουν...Είναι τρομερή εμπειρία!!!

Όταν γυρίσεις περιμένουμε τα νέα σου...

Δημοσίευση

καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε τα νεα σου!!!!;)

φιλια!!!:kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό να γεννήσεις και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, απόλαυσε την κάθε στιγμή ακόμη και αν υπάρχει λίγος πόνος. Είναι η ωραιότερη στιγμή για μια γυναίκα. :)

Δημοσίευση

Με το καλό να γεννήσεις και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, απόλαυσε την κάθε στιγμή ακόμη και αν υπάρχει λίγος πόνος. Είναι η ωραιότερη στιγμή για μια γυναίκα. :)

Δημοσίευση

Αντε κοριτσι μου με το καλο!!Κανε κουραγιο και υπομονη ...ο μπεμπης σου θα ειναι το δωρο σου!!

Πολλα φιλια περιμενουμε νεα σου!!

Δημοσίευση

Αντε κοριτσι μου με το καλο!!Κανε κουραγιο και υπομονη ...ο μπεμπης σου θα ειναι το δωρο σου!!

Πολλα φιλια περιμενουμε νεα σου!!

Δημοσίευση

Ευχομαι να εχεις ηδη γεννησει και να χεις αγκαλιτσα ενα υγιεστατο μωρουλινι!

Δημοσίευση

Ευχομαι να εχεις ηδη γεννησει και να χεις αγκαλιτσα ενα υγιεστατο μωρουλινι!

Δημοσίευση

ΕΛΕΑΝΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

ΕΛΕΑΝΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

Ελεαννα μου, ελπιζω οτι ολα πηγαν καλα και ηδη κρατας το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!! με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου κοπελα μου, να μας πεις τα νεακια σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

Ελεαννα μου, ελπιζω οτι ολα πηγαν καλα και ηδη κρατας το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!! με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου κοπελα μου, να μας πεις τα νεακια σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

re eleana eixes lap top mesa sti kliniki k mas egrapses oti se 2 ores gennas?:laugh: :laugh: :laugh:

na sou zisei k eyxomai ola na pigan kala..:silly: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

re eleana eixes lap top mesa sti kliniki k mas egrapses oti se 2 ores gennas?:laugh: :laugh: :laugh:

na sou zisei k eyxomai ola na pigan kala..:silly: :laugh: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.