Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποιες (δεν)περιμενουμε περιοδο τελος φεβρουαριου!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!ποιες δεν περιμενουμε περιοδο τελος φεβρουαριου!εγω (δεν)περιμενω συμφωνα με τα χαπια που περνω (cyclacur) στης 26!αντε καλα μας αποτελεσματα!!περιμενω νεα σας!! :D:D:D:D:D

• Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 12.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω δεν περιμενω 1η μαρτιου!!πιανει; :lol::lol::lol: ειναι κουτσος μηνας!!!!!! αφηστε με να περιμενω μαζι σας:lol::lol: καλη μας επιτυχια!και καλη αναμονη!κουραγιο..εσενα λιγο σου μεινε...την αλλη βδομαδα θα ξερεις..εγω θα ξερω τρεις μερες μετα :P !!φτιαξε λιστουλα του στυλ:

litsas 26 φεβρουαρίου

cuando 1 Μαρτίου

....................και μπορεις να την κρεμασεις στην υπογραφη σου οπως εχει κανει σε ενα αλλο ποστ η φιλη μας η μερεντουλα..μιας και εσυ ξεκινησες αυτο το ποστ..

ετσι να χουμε να παιζουμε.. ;)

Δημοσίευση

Και εγώ κορίτσια (δεν) περιμένω 5 Μαρτίου.Να μπω και εγώ στην παρέα σας να περιμένουμε μαζί; ;););)

cuando περιμένουμε πως και πως τα αποτελέσματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε σένα Λιτσάκι καλά αποτελέσματα,γιατί παίρνεις αυτά τα χαπάκια; Λέτε αυτή η λίστα να γίνει στο τέλος όλη κόκκινη ;;;;;

Δημοσίευση

αγχος ε;τουλαχιστον με παρεουλα περναει πιο ευκολα η ωρα και οι μερες... ;) καλη επιτυχια και σε σενα μαριανπαπ!!!μια μια θα σκαει με ανακοινωση :D

Δημοσίευση

ΑΣ ΜΠΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΙΝ ΛΙΣΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΟΥΡΙ!!!!!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΕΡΘΕΙ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΛΑ ΠΑΛΙ!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι muriam να μην έρθει αύριο,ούτε μεθαύριο ούτε για 9 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως νιώθεις;

Άντε Λιτσάκι φτιάξε την λίστα γιατί από αύριο μπορεί και να αρχίσει και να κοκκινίζει!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αντε μυριαμ!!!αυριο κιολας!!!!!!!!!!!!!πωπω!!!!!!!!!μακαρι να μην ερθει!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ante myriam empizo na kaneis esi tin arxi !!perimenoume me agonia!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsia tin eftiaxa tin listoula mas elpizo na mein erthei se kamia mas kai na ginei katakokkini!kai arxizontas apotin muriam ante na exoume thetika apotelesmata oles!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Και εγώ κορίτσια (δεν) περιμένω 5 Μαρτίου.Να μπω και εγώ στην παρέα σας να περιμένουμε μαζί; ;););)

cuando περιμένουμε πως και πως τα αποτελέσματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε σένα Λιτσάκι καλά αποτελέσματα,γιατί παίρνεις αυτά τα χαπάκια; Λέτε αυτή η λίστα να γίνει στο τέλος όλη κόκκινη ;;;;;

geia sou mariannap ta xapia ta perno gia na mou rithmizei ton kiklo logo polikistikon!!!ante kopela na min erthei kai se esena gia ennia mines!!!

Δημοσίευση

Ο περσινός Φεβρουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας της ζωής μου, μιας και αγκάλιασα για πρωτη φορα την κοράκλα μου!! Πάντα για εμενα θα είναι ο πιο ιδιαίτερος μηνας του χρονου!! Μαζι με τον Ιουλιο αν όλα πανε καλα!! Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ σε ολες σας να βιωσετε αυτή την ευτυχια αυτον τον υπεροχο μηνα!!! Να εχετε υπεροχες εγκυμοσύνες και ακομα πιο υπεροχα, υγιή και δυνατά μωράκια!!!!!! Ο Θεος μαζι σας!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

eyxaristoume poli kopela mou kai esi na xerese tin korakla sou kai na tin deis opos epitheimeis!etsi noiotho kai ego oti tha eine o tixeros mas minas aytos!!!!makari panagitsa mou!!!

Δημοσίευση

mariamg με το καλο το δευτερο παιδακι σου..σε ευχαριστουμε για τις ευχες να σου ζησει και η κορουλα σου..

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!ΚΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΧΕΙΣ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

den noiotho tipota akomi ola kanonika deixnoun!esi exeis kanena simptoma?

Δημοσίευση

ΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΥΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

Δημοσίευση

αρχισαν τα συμπτωματα..χαχαχα..δεν ειπαμε να μην τα ψαχνουμε;λιτσακι η λιστουλα μας ειναι τελεια..τι θα λεγες αν τα εβαζες με σειρα ημερομηνιας;εκτος αν δε θες η ειναι δυσκολο.. :P

ωραια συμπτωματα μυριαμ..μια χαρα μου ακουγονται..μακαρι!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΥΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

oraia akougontai ta simptomata lene oti etsi eine kai tis egkimosinis!elpizo muriam mou na ta exeis kataferei!tha perimeno ayrio ta nea sou kai elpizo na eine thetika!!!

Δημοσίευση

αυριο λοιπον..και αν δεν ερθει;τεστ;η χοριακη;ποτε;αγωνια χαχα

Δημοσίευση

Λιτσα τελεια η λιστα..για να βλεπουμε πιο γρηγορα ποιανης πλησιαζει η μερα..μπορει να μαζευτουμε πολλες :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Λιτσα τελεια η λιστα..για να βλεπουμε πιο γρηγορα ποιανης πλησιαζει η μερα..μπορει να μαζευτουμε πολλες :P

nai ontos kalitera etsi cuando mou den to eixa skeftei !!!ante na arxisei na kokkinizei!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΕΡΘΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΕΡΘΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

makari koritsi mou na min erthei!nai ontos i xoriaki eine pio axiopisti!pos kai den exeis kanei kanena test ego otan plisiazei i mera de kratieme kai kano kamia fora test !ante muriam na min mas erthei kai aytos o minas na eine otixeros mas!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

ΛΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ....Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.