Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρόνια πολλά στην ...Ελισσάβετ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Αντριάννα μου, σαν σήμερα γεννήθηκε το αστεράκι σου!!! Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, τυχερή, χαρούμενη και ευλογημένη και σε σάς να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι κι ερωτευμένοι και να χαίρεστε τη μικρή σας πριγκίπισσα!!

Πολλά φιλιά από την ...γειτόνισσα και φίλη της ...Μαρία!!!

1220debbiebirthday13.gif

• Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤΟΥΛΑ.ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

Αντριάνα μου ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ.

Να είναι γερή και ευτυχισμένη στη ζωή της και εσείς το ίδιο στο πλάι της

Δημοσίευση

Αντριάνα μου ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ.

Να είναι γερή και ευτυχισμένη στη ζωή της και εσείς το ίδιο στο πλάι της

Δημοσίευση

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ!ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ!ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

...Να τα χιλιάσει...Να είναι πάντα γερή και καλότυχη και ΕΣΕΙΣ να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε....

Δημοσίευση

...Να τα χιλιάσει...Να είναι πάντα γερή και καλότυχη και ΕΣΕΙΣ να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε....

Δημοσίευση

koukla mou na tin xereste tin mikri prigkipisa sas.opos oneireueste na tin deite.ta kalitera euxomai stin zooula tis elisavet

Δημοσίευση

koukla mou na tin xereste tin mikri prigkipisa sas.opos oneireueste na tin deite.ta kalitera euxomai stin zooula tis elisavet

Δημοσίευση

Αντριάνα μου, να μια ευχή που άκουσα και πολύ μου άρεσε:

Όσα λουλούδια έχει η άνοιξη και ο χειμώνας χιόνια, τόσα εύχομαι της Ελισσαβετούλας σας ευτυχισμένα χρόνια.

Χρόνια της πολλά και να την καμαρώσετε όπως η ίδια επιθυμεί!!!

Δημοσίευση

Αντριάνα μου, να μια ευχή που άκουσα και πολύ μου άρεσε:

Όσα λουλούδια έχει η άνοιξη και ο χειμώνας χιόνια, τόσα εύχομαι της Ελισσαβετούλας σας ευτυχισμένα χρόνια.

Χρόνια της πολλά και να την καμαρώσετε όπως η ίδια επιθυμεί!!!

Δημοσίευση

Αντριαννα μου,καλη μου φιλη ευχομαι στην μικρη μας Ελλησαβετ να ειναι παντα υγιεις,ευτυχισμενη και να γινει ενας καλος ανθρωπος...οπως λεει η γιαγια μου:(οσα ασπρα μαλλια εχω τοσες αγαθες και αρετες να εχεις.Ολα τα καλα του κοσμου να εχεις)Το ιδιο λοιπον λεω και στην πανεμορφη κορουλα σου.:woohoo: ΥΓ:(Δεν εχω εγω ασπρες τριχες αλλα η γιαγια μου:P )Της ανταποδηδω την ευχη της γιαγιας μου.:woohoo: Να την χαιρεστε!!:silly:

Δημοσίευση

Αντριαννα μου,καλη μου φιλη ευχομαι στην μικρη μας Ελλησαβετ να ειναι παντα υγιεις,ευτυχισμενη και να γινει ενας καλος ανθρωπος...οπως λεει η γιαγια μου:(οσα ασπρα μαλλια εχω τοσες αγαθες και αρετες να εχεις.Ολα τα καλα του κοσμου να εχεις)Το ιδιο λοιπον λεω και στην πανεμορφη κορουλα σου.:woohoo: ΥΓ:(Δεν εχω εγω ασπρες τριχες αλλα η γιαγια μου:P )Της ανταποδηδω την ευχη της γιαγιας μου.:woohoo: Να την χαιρεστε!!:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.