Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ στο ΤΕΒΕ;; γατόνια θελω τις προτάσεις σας!

Featured Replies

Δημοσίευση

αγαπημένα μου κορίτσια, γλυκιές μανούλες !!!! καλημέρα και καλή εβδομάδα ! :mrgreen:

θέλω τα φώτα σας! σε -περίπου- ενα διμηνάκι περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και αρχιζω να αναζητώ παιδίατρο, ΚΑΛΟ με τα βρέφη γιατί οι πρώτες εμπειρίες ειναι πολύ σημαντικές φαντάζομαι...

εχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες για παιδιάτρους που μεχρι και "κεφαλοκλείδωμα" κανουν στα μωρά στην προσπάθεια τους για να τα εμβολιάσουν κλπ κλπ...!!!! (ΕΛΕΟΣ δηλαδή!)

οπότε, ειμαι ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ να μου προτείνετε καλό παιδίατρο (Αθήνα - Αττική) συμβεβλημένο με το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) που να μη φρικάρει το αγοράκι μας (οταν με το καλό ερθει) στις πρώτες συναντήσεις !!

ευχαριστώ πολύ ! :D

Δημοσίευση

Γειά σου Μαρία και με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου. Εγώ έχω καλή παιδίατρο συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ. Είναι στη Νίκαια (δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι και αν μπορείς να δηλώσεις γιατρούς από άλλη περιοχή). Λέγεται Ζαϊρα Τσέφλικα, την έχει και άλλη κοπέλα εδώ από το Μάμμυ. Το ιατρείο της είναι Μαδύτου 25 & Περιστάσεως στη Νίκαια. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου. Είναι πολύ καλή, ευγενική, καλωσυνάτη με τα μωρά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κοκοράκι !!!!

η αλήθεια ειναι οτι θα μας βόλευε καλύτερα κοντά στο κέντρο ή νοτια προάστια αλλα αν δεν βρω αλλον-η θα την κάνω την βολτίτσα μου προς την Νίκαια !!!

οτι καλύτερο για τον μπεμπίνο, τι να κάνουμε;;; χιχιχιχι ;)

:geek: (εμείς μένουμε Ν.Κόσμο-Δάφνη)

α! παρεπιπτόντως... μηπως εχει καμια κοπέλα επισκεφθεί τον κ.Σπύρο Μαζάνη (παιδίατρος που βγαίνει στην Ε.Μενεγάκη) ;;; φαίνεται αψογος με τα νεογέννητα αλλα... εχει καμία κοπελα προσωπική εμπειρία απο επικοινωνία μαζί του ;;

Δημοσίευση
Γειά σου Μαρία και με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου. Εγώ έχω καλή παιδίατρο συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ. Είναι στη Νίκαια (δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι και αν μπορείς να δηλώσεις γιατρούς από άλλη περιοχή). Λέγεται Ζαϊρα Τσέφλικα, την έχει και άλλη κοπέλα εδώ από το Μάμμυ. Το ιατρείο της είναι Μαδύτου 25 & Περιστάσεως στη Νίκαια. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου. Είναι πολύ καλή, ευγενική, καλωσυνάτη με τα μωρά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Etsi...etsi!!!Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλέ ! πείτε μου κανέναν/καμία που να ειναι πιο κεντρο (Αθηνας) ! (χιχιχιχιχιχιχι !!!)

ayuto καλέ !!! xixixixi ! socorroooooooooooooooooooooooooo :lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.