Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ινομυωμα στη εγκυμοσυνη..

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα σας,ειμαι 31 ετων και εγκυος στη 12η εβδομαδα κυησης!ειμαι τοσο χαρουμενη με το μωρακι μου αλλα ταυτοχρονα και ανησυχη γιατι διπλα του εχω ενα ινομυωμα 5 εκατοστων το οποιο ακουμπαει το σακο συμφωνα με την τελευταια υπερηχογραφικη μου εξεταση.πριν την εγκυμοσυνη οι διαστασεις του ινομυωματος ηταν 3-3,2 εκατοστα.το ινομυωμα ειναι στο οπισθιο τοιχωμα της μητρας και μεχρι και σημερα που εκανα τον υπερηχο δεν εδειχνε να ακουμπαει τον σακο του μωρου,με αποτελεσμα σημερα που το διαπιστωσα να αγχωθω αρκετα!μου εχουν πει για καποιους απο τους κινδυνους που υπαρχουν στην εγκυμοσυνη με ινομυωμα αλλα αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι το ενδεχομενο αποβολης..θα ηθελα να σας ρωτησει αυτος ο κινδυνος θα υπαρχει καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ή απο καποιο διαστημα και μετα ελαχιστοποιειται?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

πάλι εγω..ξεχασα να συμπληρωσω,οποια εχει αναλογη εμπειρια η γνωριζει κατι για αυτο θα με βοηθουσε πολυ να μου πει την γνωμη της!!

Δημοσίευση

georgia kalispera :D i gnomi mou ine oti oso proxorai i egimosini sou kai megaloni to moro den tha kindineui apo kati toso mikro.bebea tha prepi na sinbouleutis to giatro sou :)

Δημοσίευση

καταρχην σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

δεν εχω προσωπικη πειρα αλλα μια φιλη μου κατα την εγκυμοσυνη της ειχε ενα ινομυωμα το οποιο δυστυχως μεγαλωνε παραλληλα μετο μωρο, εφτασε δηλαδη σε αρκετα μεγαλο μεγεθος! φυσικα γεννησε με καισαρικη ενα υγειεστατο κοριτσακι απλα νωριτερα του αναμεννομενου...

αυτο που επισης μου ειχε κανει εντυπωση ειναι πως στον 4ο μηνα που το ινομυωμα ειχε μεγαλωσει ο γιατρος της της ειπε πως δεν θα την αναλαβει διοτι ηταν σε ιδιωτικο νοσοκομειο.. γενικα σε ιδιωτικο δεν βρηκε γιατρο.. τελικα γεννησε στο ελενας και της αφαιρεσαν και το ινομυωμα!

αυτα γνωριζω και μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! η περιπτωση που σουλεω ειχε φτασει το ινομυωμα στο μεγεθοςτου εμβρυου σχεδον ... και ολα πηγαν καλα!

Δημοσίευση

απο οσο εχω ακουσει κ διαβασει κ εδω στο μαμμυ οταν εχεις ινομυωμα γεννας με καισαρικη..

δε νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.. ο γιατρος σου τι σου λεει?

αν ειναι καθυσηχαστικος δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω ολες πολυ για τις απαντησεις σας!ο γιατρος μου λεει απλα ξεκουραση και παρακολουθηση και ελπιζουμε να πανε ολα καλα!αχ!μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπακι μου!ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα!φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.