Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

φετινη συναντηση?

Featured Replies

Δημοσίευση

θα θεσω μια ερωτηση κρισεως καμμια συναντηση για το 2011 κανονισατε?

οχι τιποτε αλλο νεα χρονια...δε θα γινει κοπη τη πιτα?

κανατε?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εφυγα...αλλα παντα εδω δε γυρναμε ολοι?χαχαχα

Δημοσίευση

εγώ η Ρούμπι η δορα η τζωρτζινα είχαμε συναντηθεί στις 5 δεκεμβρίου . Αντε να πούμε μέσα στο Φεβρουάριο εγω μέχρι τέλος του μηνα δεν μπορώ εχω το μνημόσυνο του πατέρα μου τη λέτε να συναντηθούμε 13/2 μια ημέρα πριν των ερωτευμένων ; που να συναντηθούμε ; πείτε και εσείς να φτοιάξουμε και τη βασιλόπιτα μας και να τη κόψουμε

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

13/2 ακουγετε τελειο! ακουω γνωμες!

να κανουμε το κοπη τη πιτα μετα απτα κουτσομπολια ε?

εγω ειμαι μεσα!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια !!! ωραια η προταση σας!!! εγω θα προτεινα στο γνωστο σημειο στην τερινα που το ξερουν τα περισσοτερα μελη και που βολευει τις περισσοτερες!!! 13/2 ειναι καλη ημερομηνια αλλα μηπως θα βολευε και 6/2? προταση κανω!!! :roll::roll: η μια βασιλοπιτα θα ειναι δικια μου ,θα την κανω εγω,και οποια αλλη θελει ας κανει αλλη μια εαν χρειαστει....οκ κοριτσια .....ανυπομονω να σας δω .... :YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

και εγω μεσα οπου θελετε!!και οποτε θελετε!!!να ειμαστε καλα βεβαια!!!

Δημοσίευση

αχ τι καλα που θα ηταν πολυ θα ηθελα να τα λεγαμε εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να σας δω μωρεεεεεεεεεεεε

αλλα μολις θα εχω γεννησει οποτε δ με περνει :( krima

Δημοσίευση

καλημέρα .Μαράκι είπα στις 13 για να το δουν περισσέτερα μέλοι και να μπορέσουν να το κανονίσουν να έχουν μπροστά τους 20 μέρες σχεδόν . Οπότε να το κλείσουμε οριστικά τι λέτε;

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ την κυριακή 13 φεβρουαριου και ωρα 11,30 στην ΤΕΡΙΝΑ . Μπορείτε να έρθετε με όποιον θέλετε σύζυγο , παιδί φίλη, σκύλο ,.......

Ξεκινήστε να στέλνετε μόνο ποιές θα έρθετε για να ξέρουμε .

Δημοσίευση

και εγω μεσα ειμαι....αρκει να μην βρεχει για να φερω και την μελινα!

:) τωρα ποια δεν εχουμε μπαμπα να μην με αφηνει να την παρω.... ;)

Δημοσίευση

κουκλες να μαστε καλα θα ρθω και εγω!

Ραμονακι μου που εισαι βρε αγαπη? αν το δεις παρε με τηλ...

Μπεμπουλης,Βανια,Σταμμυ.Μαρια...τα φιλια μου...

Δημοσίευση

ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11,30 ΣΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ . ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλησπερα!!! χαιρομαι πολυ που διαβαζω πως θελετε να ερθετε,θα σαςπεριμενουμε με χαρα να σας δουμε υστερα απο πολυ πολυ καιρο!!! :D:D εμεις αλλωστε οι γνωστες ........θα ειμαστε σιγουρα εκει εκτος και εαν ειμαστε αρρωστες , μια ςκαι σημερα ειμαστε τρεις στο σπιτι με πυρετο και τα συναφη αλλα τι να πω περαστικα να ειναι... περιμενω και αλλες συμμετοχες κοριτσακια μου,φιλακια στα παιδακια σας μπεμπουλης ,βανια ρουμπη,καρολινα σταμμυμαμυ να τα προσεχετε !!!! και σε εσας κοριτσακια που δεν εχετε μωρακι (mamaxina) γρηγορα να αποκτησετε και σε εσενα μπουγατσουλα μου γλυκια με το καλο να κρατησεις στα χερια σου την μπεμπουλα!!!φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

καλε κοριτσια που ειστε? δεν θα δηλωσετε συμμετοχη αλλες? περιμενω να δω περισσοτερες συμμετοχες!! αντε γρηγορα δηλωστε!!!! σας περιμενουμε οπως καθε φορα ολα τα μελη ,καινουργια και παλια .εγκυουλες και μη ,ολες καλοδεχουμενες!!!! να σας γνωρισουμε και να μας γνωρισετε απο κοντα !!!σας περιμενουμε!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! :D

Δημοσίευση

καλημερα κορτισακια μου!!! εννοειτε πως θα γινει η συναντηση στις 13 του μηνα δεν εχει αλαξει κατι!!! σας περιμενουμε ολες !!!!τα λεμε εκει!!! :D:D:D

Δημοσίευση

εννοείτε οτι και εγω μέσα και θα έρθει και η Άννα 1975 νέο μέλος και κολητή μου τα τελευταία 17 χρόνια τωρα για το Σταύρο δνε ξέρω μπορεί να έρθω και μόνη ανάλογως την ορέξη του.

Δημοσίευση

κοριτσαρες παλυ οι γνωστες θα ειμαστε μου φαινετε! :D

θελω και αλλεσ συμετοχεσ καλε δεν δαγκωνουμε... :)

Δημοσίευση

Αχ και εγω θελω παρα πολυ να ερθω να σας δω αλλα που να το φερω το λεχουδι;;;Φοβαμαι μωρε.

Καλα να περασετε κοριτσαρες!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.