Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008 - Νο 7!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Ασπα καλη ξεκουραση τυχερη αντε σιγα-σιγα να ερθει και η

δικια μου σειρα...

• Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 30.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

βασω πικρα ρε συ...

ασπακι καλη ξεκουραση....

Δημοσίευση

ΑΣΠΑΚΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΧΑ ΞΥΛΙΑΣΕΙ Κ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΝΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΣ!!! :lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΧΑΡΕΣ ΣΟΥ!!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑΒΑΨΩ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΩ Κ ΤΑ ΜΑΝΟ :lol::lol::lol::lol: ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγω τα κανω μεταμεσονυχτια η αν ειναι εδω ο νικος που ξερω αν χρειαστει κατι ο χαρης θα το δωσει ο νικος....

Δημοσίευση
ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΧΑ ΞΥΛΙΑΣΕΙ Κ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΣ!!!

Α τοτε δεν εχω παραπονο...Μια χαρα ειμαι αν εξαιρεσουμε το κρυο :)

Δημοσίευση

κοριτσια λογικα θα εχει γεννησει το λενακη μας...

λενακη να σας ζησει ο παιδαρος...καλη λοχεια να εχεις!!!!

περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοο!!!!βρε κουτσομπολες ποτε γραψατε 4 σελιδες??? :shock::shock::lol: δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!τι κανετε???

περαστικα σε οσες ειναι αρρωστουλες!

σημερα λεω να ξεκινησω να φτιαχνω ενα παζλ 1000 κομματιων!!εχω λυσσαξει!! :lol::lol:

θα με βοηθησει κ ο σπυρος φυσικα,γιατι θα με παρει κανα εξαμηνο!!! :lol:

λενα μου να σας ζησει το αντρακι σας!!!!καλη λοχεια κ περιμενουμε να μοπεις γρηγορα να μας πεις νεακια!!!! :D

Δημοσίευση

αγαπημενη χαρας την υπομονη σου ο νικος με το πατερα μου καθονται κ φτιαχνουν εγω ουτε ενα κομματι δεν βαζω...

εμενα μάρεσουν κατι παιδικα που ειναι μεγαλα κομματια κ λιγα :D:D

Δημοσίευση

Λενα να σας ζησει περιμενουμε νεα.

καλοριζικοοοοοοοοο!!!!βρε κουτσομπολες ποτε γραψατε 4 σελιδες??? δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!τι κανετε???

περαστικα σε οσες ειναι αρρωστουλες!

Καλως την το μνμ σου το πήρα αλλα δεν μπηκα ακομη να σε βρω μαλλον αυριο

η φωτο σου με τα τρια παιδια σου μου αρεσει πολυ ειδικα εσυ που φαινεσαι τοσο ευτυχισμενη :D

Δημοσίευση

βασω εχεις κ συ fb??

Δημοσίευση

Ναι αλλα δεν μπαινω συχνα απο την δουλεια μου εχουν κλειδωμενη την σελιδα

και μπαινω που και που οταν πηγαινω στο μαγαζι του αντρα μου αν εχεις στειλε μου

να σε βρω :)

Δημοσίευση

προσπαθω να σου στειλω αλλα δεν ερχετε ρε γμτ θα ξαναπροσπαθησω...ελεος κ αυτοι τι τη κλειδωνουν???

Δημοσίευση

σου εστειλαααααααααααααααα!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑΑΑΑ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΕ!!!

ΜΑ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ;;Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;;;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάρες σας αφήνω σχολάω κι εγώ.

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ. ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

φλωριαννακη καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

με κολακευετε βρε κοριτσια κ θα το παρω πανω μου!!! :lol::lol::lol:

ααα βικυυ εγω τρελαινομαι για παζλ!!!!εχω κατι μερες που λυνω με τον νικολα παζλ με 70-100 κομματια κ τωρα εχω κανει ολοκληρο χωρο στο τραπεζι του σαλονιου ν'απλωσω το δικο μου!!!με κολασε!!!!εχω λυσει με τον σπυρο κ μια ξαδερφη του παζλ με 2.500 κομματια!!!εγω με λιγη βοηθεια α['τον σπυρο ενα παζλ 1.500 κ τωρα παμε για 1000!!!ολο κ κατεβαινουμε!!!σαν μυρμηγκια ειναι τα κομματια!!!!εχω κ στραβομαρα!!ωραια θα περασουμε!!!οταν πρωωωταααα ο θεος το τελειωσω,που θ'αργησω νομιζω,θα βαλω φωτο!!χιχι!!!κ ο σπυρο μου τρελαινεται για παζλ!!!αλλα ετσι κ μας πιασει η βαρεμαρα,μπορει να το αφησουμε στη μεση κ κανα διμηνο!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλη αρχη αντριαννακι περιμενουμε φωτος!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Το πηρα το μνμ σου θα ψαξω να σε βρω :)

Αντριαννα χαρας στην υπομονη σου εγω με τα παζλ δεν τα παω και πολυ καλα.

Εκανα τον καφε μου και ναι επιτελους σιγα-σιγα αρχχισε και το στρωνει εδω οποτε το βραδυ που θα πεσει και αλλο η θερμοκρασια λογικα κατι θα γινει :D

Οπως βλεπετε δεν χανω την ελπιδα μου

Αντε αλλη 1,5ωρα και σχολάω :roll:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ;

Δημοσίευση

Εγω τον εχω κανει προσφατα οταν ηταν αρρωστος

και τον πηγαμε στον νοσοκομειο

Δημοσίευση

Καλοριζικο το καινουριο θεματακι μας Τρελοκοριτσα!!!! :D

Μπηκα σημερα πρωτα στο τρενακι και εβγαλα τα ματια μου να τις διαβασω και μπαινω κι εδω και δε πατε πισω!!!!! Με εστραβωσατε σημερα την ερμη!!!! @-):lol:

Πως πατε οι αρρωστουλες;;;Βικακι ο βηχας;;;

Ανδριανα κι εγω τρελαινομαι για μεγαλα παζλ!!!!Εχω φτιαξει 2 των 2000κομ φανταστικα και τα εχω κορνιζαρει! ;) Αλλα πολυ ακριβο χομπι ρε παιδια...150 ευρω καθε φορα για το κορνιζομα κι αλλα 50 τουλαχιστον τα παζλ με το μακετοχαρτο τη κολλα κτλ... :?

Το Λενακι μας γεννησε μαλλον ε;;;; Αχ να της ζησει ο κουκλος της και να τον καμαρωνει παντα!!! :x Ελπιζω να καταφερει να μπει συντομα να μας πει νεα! :P

Βικουλινι ναι με καισαρικη αλλα δε ξερω γιατι...κι οντως αυτο με το κατουρημα!!!!!! :lol::lol::lol: Ποσες φορες τη πατησα με τον Αλεξ!!!!! :lol::lol::lol:

Ωχ μαλλον ξυπνησε ο μαγκας!!!! φιλακια σε ολες!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.