Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ειμαι καινουρια εδω σημερα ηρθα.

Featured Replies

Δημοσίευση

ανυπομονω να γινω μανουλα!!!!!

σιγουρα και αλλες ειναι στην ιδια θεση με μενα....

ολγα

Δημοσίευση

καλωςηλθες ολγα στην παρεα μας ελπιζω να σου αρεσει γιατι εχουμε πολυ καλο παρεακι!

με το καλο να γινεις μανουλα στο ευχομαι γρηγορα αφου το θελεις.ειμαι η μαριλενα και εχω ενα αγορακι 5 χρονων.

φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

καλωςηλθες ολγα στην παρεα μας ελπιζω να σου αρεσει γιατι εχουμε πολυ καλο παρεακι!

με το καλο να γινεις μανουλα στο ευχομαι γρηγορα αφου το θελεις.ειμαι η μαριλενα και εχω ενα αγορακι 5 χρονων.

φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΟΛΓΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΟΛΓΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ολγα μου καλως ηρθες στην παρεα μας.....αντε με το καλο να αποκτησεις και εσυ το πολυποθητο μωρακι....να εισαι σιγουρη οτι πολλες βρισκομαστε στη θεση σου......ειμαι η ειρηνη και εγω με τη σειρα μου ανυπομονω να αποκτησω ενα φασολακι........φιλια.....

Δημοσίευση

ολγα μου καλως ηρθες στην παρεα μας.....αντε με το καλο να αποκτησεις και εσυ το πολυποθητο μωρακι....να εισαι σιγουρη οτι πολλες βρισκομαστε στη θεση σου......ειμαι η ειρηνη και εγω με τη σειρα μου ανυπομονω να αποκτησω ενα φασολακι........φιλια.....

Δημοσίευση

ΟΛΓΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!! ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ!!!!

Δημοσίευση

ΟΛΓΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!! ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ!!!!

Δημοσίευση

olga kalws orises!!

euxomai na gineis syntoma manoula afou to 8eleis toso!:)

egw eimai h xrysa k perimenw ena koritsaki:woohoo: :cheer: :laugh:

filakia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

olga kalws orises!!

euxomai na gineis syntoma manoula afou to 8eleis toso!:)

egw eimai h xrysa k perimenw ena koritsaki:woohoo: :cheer: :laugh:

filakia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

oλγα καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του mammyland ειμαι κ εγω νεο μελος οπως εσυ κ ελπιζω κ εγω να γινω συντομα μανουλα.( θα δεξει αυτες τις μερες );) σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελιες που δεν εχουμε μωρακια ακομη...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

oλγα καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του mammyland ειμαι κ εγω νεο μελος οπως εσυ κ ελπιζω κ εγω να γινω συντομα μανουλα.( θα δεξει αυτες τις μερες );) σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελιες που δεν εχουμε μωρακια ακομη...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ολγάκι καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις κι εσύ μανούλα...Είμαι η Γωγώ και σε 5 μήνες θα κρατάω στην αγκαλίτσα μου την μπεμπούλα μου! Περιμένουμε σύντομα ευχάριστα νέα κι από σενα! Μόνο να είσαι χαλαρή και να μην αγχώνεσαι! Φιλάκια!

Δημοσίευση

Ολγάκι καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις κι εσύ μανούλα...Είμαι η Γωγώ και σε 5 μήνες θα κρατάω στην αγκαλίτσα μου την μπεμπούλα μου! Περιμένουμε σύντομα ευχάριστα νέα κι από σενα! Μόνο να είσαι χαλαρή και να μην αγχώνεσαι! Φιλάκια!

Δημοσίευση

kalos mas irthes olga mou kai euxomai suntoma i epithimia sou na pragmatopoiithei!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

kalos mas irthes olga mou kai euxomai suntoma i epithimia sou na pragmatopoiithei!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Όλγα καλώς ήρθες...Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 ετών και το άλλο 4 μηνών (!). Σου εύχομαι τα καλύτερα....

Δημοσίευση

Όλγα καλώς ήρθες...Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 ετών και το άλλο 4 μηνών (!). Σου εύχομαι τα καλύτερα....

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!Ειμαι η Παναγιωτα 27χρονων και εχω ενα κοριτσακι που στης 4/11 κλεινει τους 7 μηνες!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!Ειμαι η Παναγιωτα 27χρονων και εχω ενα κοριτσακι που στης 4/11 κλεινει τους 7 μηνες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.