Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γεννησαμε!!

Featured Replies

Δημοσίευση

γεννησαμε 1/1/2011!αμεσως μετα την αλλαγη της χρονιας!!ειμαι πολυ ευτυχισμενη!ολα καλα!ειναι και τα δυο τα παληκαρια μου καλα!2260 και 2200!!τελεια, ουτε θερμοκοιυιδα ουτε τιποτα..δεν μπορω να το πιστεψω..

Δημοσίευση

Μπραβο,να σου ζησουν τα αγγελουδια!!!Πιστευω πηρες το καλυτερο δωρο για το 2011!!!

Δημοσίευση

πηρες τα πιο ωραια δωρα για το 2011 να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση

ζηλευω ζηλευω ζηλευω !!! να σου ζησουν κοπελα μου κ να τα δεις οπως επιθειμεις!!! εγω περιμενω 10 του μηνος μπαινω κ εχω αγχωθει γραψε μας την ιστορια τοκετου σου!!!περιμενω ε!

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα παλικαράκια σου!!!!! Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκες το 2011!!!!! Καλή λοχεία να έχεις.

Κι' γω 1/10/ 2010 γέννησα τις διδυμούλες μου... [smilie=love9.gif][smilie=love7.gif][smilie=angel13.gif]

Δημοσίευση

Τι πανεμορφα δωρα που πηρες φετος!

Να σου ζησουν κοπελα μου να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα!

Δημοσίευση

να σου ζησουν τα παλικαρακια σου...τελειο δωρο...τι πιο ωραιο ξεκινημα για την αρχη της χρονιας...καλη λοχεια!!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησουν τα αντρακια σου!!!! :D Ουτε θερμοκοιτιδα κι ας γεννηθηκαν κατω απο 2500κιλα ε; ΤΕΛΕΙΑ!!!!! :-bd Να ειναι παντα γερα και δυνατα!!!

Εμενα που γεννηθηκε 2500 ακριβως στον 9ο γιατι τον εβαλαν 2 μερες θερμοκοιτιδα μου λετε;;;;;;μαλλον για να παρουν τα 300 ευρωπουλα!!!!!!! :twisted: Καλα τωρα στη μπεμπα αν μου κανουν κανενα τετοιο σκηνικο θα γινει της πορνης!!!! :twisted:

Δημοσίευση

ουτε παραγγελια να το ειχες δεν θα το πετυχενες τοσο καλα!!!!!!!!!!!να σου ζησουν!!!!να ειναι παντα ευτυχισμενα!και σιγουρα με αυτο το ξεκινημα που κανατε θα ειναι καλοτυχα στη ζωη τους!!!!!!!!!!!!!!!καλη λοχεια και σε σενα και το 2011 ειμαι σιγουρη πως θα ειναι η χρονια σας!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

τελειο ποδαρικο ειχες φετος!!!!!συγχαρητηρια πολλα να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!!!! :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!να είναι γερά κ καλότυχα πάντα!!Καλή λοχεία να έχεις!

Δημοσίευση

να σου ζησουν τα αντρακια σου!!!καλη λοχεια!!!πω πω...τι γρηγορα που περναει ο καιρος τελικα ε???σαν εχθες μου φαινεται που διαβασα για την εγκυμοσυνη σου!!!

μπραβο κοπελαρα μου παντα τετοιες χαρες να εχεις στην ζωη σου!!!!

περιμενουμε λεπτομεριες της γεννας κ συναισθηματα!!!!

Δημοσίευση

να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!πρωτοχρονιατικα μπεμπακια!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D καλη λοχεια!!!!!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα λεβεντόπαιδά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι πάντα γερά, δυνατά και τυχερά στη ζωή τους [smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif]

Καλή λοχεία και σε σένα, υπομονή και το 2011 να σου φέρει μόνο καλά γεγονότα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

NA S ZISOUN OI MAGKES SOU MINNIE MOU!

NA TA XAIRESAI TA PALLIKARIA SOU KAI OTI EPITHIMEIS!

OTI KALITERO SE OLI TIN OIKOGENEIA SAS!

Δημοσίευση

Το καλύτερο πρωτοχρονιατικο δωράκι να σου ζησουν και να ειναι γερα

και καλοτυχα...

Καλή λοχεια να έχεις :)

Δημοσίευση

να σου ζησουν οι αντρες της ζωης σου! να τα χαιρεσαι και να εχεις μια τελεια χρονια! (πραγμα βεβαιο με τετοιο ποδαρικο :oops::oops::oops: )

Δημοσίευση

Τι καλύτερο δωρο μπορεί να ζητησει κανείς με τη νεα χρονια;

Να σου ζησουν τα διδυμακια σου, να ειναι καλόθρεφα και καλότυχα στη ζωή τους.

Καλή λοχεια

Δημοσίευση

Δεν υπαρχει καλυτερο δωρο!!!!!!!!!

2 υγιεστατοι πριγκιπες!!!!!!!!

Να σας ζησουν!!!!!!!!! Να ειναι καλοτυχοι,ευτυχισμενοι,να εχουν υγεια και να τους καμαρωνετε!!!!!!!

Καλη λοχεια minie!!!!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Ειρηνη το καλυτερο δωρο σου εφερε ο αη βασιλης ... :D κ μαλιστα διπλο!! να σας ζησουν γερα κ τυχερα τ αντρακια σου κοπελα μου... :D ευχομαι καλη δυναμη γιατι νομιζω πως τη χρειαζεσαι.... :D

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.