Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δε μπορω να στησω το παρκοκρεββατο

Featured Replies

Δημοσίευση

Ηθελα να ηξερα Τοσο μ...ς ειμαι και δεν μπορω να το στησω;; Υποτιθεται το στησιμο θα γινει απο απλους ασχετους ανθρωπους Πιεζω συμφωνα με τις οδηγιες τα κουμπακια τραβαω τις πλευρες προς τα επανω ΤΙΠΟΤΑ Τα εχω παρει πολυ ασχημα :evil:

Παιρνω τηλεφωνο την εταιρεια και μου λεει να αφησω μυνημα :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

λινα μου πρωτα το εχεις κλειστο και μετα σηκωνεις τα πλαινα...οταν ειναι ετοιμα τοτε ανοιγεις το παρκο...ελπιζω να βοηθησα!!!!!

Δημοσίευση

απισ πρωτα τα πλαινα στα χερια ποδια ανοιξε κ μετα τα μεγαλα πλαινα , ασε κ εγω τα ιδια χαλια με το παρκο μας

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γιωτακι τα πλαινα προσπαθω να σηκωσω και δεν μπορω Λεει οτι παταω εναν μοχλο την ωρα που τα σηκωνω Παταω και σηκωνω και δεν γινεται τιποτα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
απισ πρωτα τα πλαινα στα χερια ποδια ανοιξε κ μετα τα μεγαλα πλαινα , ασε κ εγω τα ιδια χαλια με το παρκο μας

Ενα θελω να μου πεις Τα καταφερες μονη σου; Αξιζει να το παλεψω;; Ειμαι στο παραπεντε να το κανω κονφετι :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

δοκιμασε σκαλισε με το χει σου

οπως πατας τον πλαινο μοχλο εκει πουδιπλωνει απο κατω εχει κατι σαν κουμπακι

θα τα καταφερεις

Δημοσίευση

ειναι καινουργιο ή το εχεις ξαναχρησιμοποιήσει? εμας μας παιδεψε πολυ τις πρωτες φορές μετά το καταφερνα ολομοναχη,απλα διαπιστωσα οτι ηθελα πρωτα να κουμπωσω τα μικρα πλαινα κ μετα τα αλλα ,επισης δεν κουμπωναν κ με παιδευαν ,εχουμε ενα μαρκας γνωστου μαγαζιου με παιχνίδια...μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθούσα..

Δημοσίευση

οπως θα πατησεις το κουμπακι απο κατω

οταν το βρεις

να ξερεις θελει να χαμηλωσεις πρωτα τους μοχλους τους πλαινους και μετα σα να ξεμπλοκαρει και μπορεις πιο ευκολα να το σηκωσεις

ετσι ηταν τουλαχιστον το δικο μας το οποιο μας αφησε χρονους

γιατι ο αντρας μου παιδευοταν στο μαζεμα κ το εδωσε μια κ παειιι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τελικα ολα ειναι ιδια :D:D:D:D

ουτε εμεις μπορουσαμε,στην τελικη καναμε τα πλαινα και το κατω μερος αλλα το πανω μερος δεν το εχουμε κουμπωσει ακομα!!!σε λιγο ερχετε το μωρακι μας πρεπει να το φτιαξω μου το θυμισατε :D θα μας παρει καμια βδομαδα :D:D:D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

extemly baby star Kaινουριο ειναι

Δημοσίευση

α κ το δικο μας μπειμπι σταρ ηταν

απις δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου με τις περιγραφες μου

ειναι να βρεις το κουμπι του

μια μερα στα κουκου ειχα δει ενα ζευγαρι που το γυρισαν πισω επειδη δε μπορουσα να το κλεισουν

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυυυυ!!! Τα καταφερα !!!!

Ειχα κανει το λαθο3 και ειχα ανοιξει πρωτα τον πατο γι αυτο και δεν γινοταν τιποτα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και για να τα πω σωστα ..δεν τα καταφερα εγω..αλλα ο αντρας μου ..Μωρο μου εισαι διανοια!!!! :lol::lol:

Ειναι πολυ ομορφο και ευκολο πολυ στο ανοιγμα τελικα Θα τσεκαρω και το κλεισιμο..μια αλλη μερα ομως

Φιλακια κοριτσακια μου Σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.