Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πώς να τα μάθω να φυσάνε τη μυτούλα τους??

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Φέτος περνάμε μια δύσκολη χρονιά καθώς είναι η πρώτη φορά που τα παιδάκια μου πηγαίνουν παιδικό σταθμό με αποτέλεσμα να είναι μετρημένες οι μέρες που είναι εντελώς καλά! Ειδικά οι μύξες είναι σχεδόν μόνιμη κατάσταση και ήδη ο ένας έχει περάσει δύο φορές ωτίτιδα και ο άλλος μία φορά και τώρα παλεύουμε να γλυτώσουμε και τη δεύτερη. Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο τρόπος να τα μάθω να φυσάνε τη μύτη τους? Ακόμη δε τα καταφέρνουν καλά με αποτέλεσμα να δίνουμε μάχη κάθε φορά που είναι να τους βάλω ορό στις μύτες τους [smilie=boxing.gif]

Δημοσίευση

καλησπερα!

λοιπον, ο δικος μου ειναι 20 μηνων και τη φυσαει (οχι πολυ καλα) εδω και 2 μηνες σχεδον.

του εκανα συνεχεια οτι φυσαω τη δικη μου (σαν παιχνιδι) και ξεκαρδιζοταν!!

απο καποιο σημειο κ μετα επειδη ηθελε να το κανω, αρχισε να το κανει μονος του για να δω τι θελει!

κ μη φανταστεις οτι τη φυσαει κανονικα πλεον, απλα τα χοντρα τα βγαζει!

δοκιμασε να τους δειχνεις πως φυσας εσυ τη μυτη σου, στα πλαισια παιχνιδιου παντα, ισως πιασει!

Δημοσίευση

εχει δικιο η λενα...καπως ετσι το μαθαινεις..βεβαια ειναι και στο παιδι...

οσο για τις ωτιτιδες θελει πολυ φυσιολογικο ορο με την συρριγα στη μυτη τουλαχιστον 3 φορες την ημερα!

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα

αχ βρε κοριτσια κ γω την ιδια απορια εχω ..Ομως αυτο που λεει η Maimoudaki, ειναι πολυ καλη ιδεα κ ομολογω οτι θα την εφαρμοσω ..

Κυριακη μου οντως η πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι λιγακι δυσκολη κ μεις περισυ με την μεσαια μου απο τον φεβρουαριο μεχρι τον Απριλιο επαθε 4 φορες ωτιτιδα κ η αντιβιωση εδινε κ επαιρνε ..Οσο για τον φυσιολογικο ορο ειναι σιγουρα λιγο βαναυσο αλλα τους κανει καλο ..Εγω τους βαζω παντα αρκετες φορες την ημερα ετσι ωστε να μην προλαβαινουν να πολυβουλωσουν οι μυτες τους ..Και με την συσκευη ρινικης αποφραξης το επονομαζομενο ρουφιχτιρι βγαζω οτι μπορω ..

Κουραγιο κ περαστικα σας ευχομαι !

Δημοσίευση

ισως να μην ειμαι αρμόδια , άλλα εχω ξεκινήσει ένα παιχνίδισμα-τσαχπινια και κουναω το κεφαλι μου κλεινοντας τα ματια μου και φυσαω δυνατα (σαν παιχνιδι οχι με χαρτομαντηλο) και χαμογελαω

τωρα οτι καταλάβατε καταλάβατε... :lol::D

Δημοσίευση

ισως να μην ειμαι αρμόδια , άλλα εχω ξεκινήσει ένα παιχνίδισμα-τσαχπινια και κουναω το κεφαλι μου κλεινοντας τα ματια μου και φυσαω δυνατα (σαν παιχνιδι οχι με χαρτομαντηλο) και χαμογελαω

τωρα οτι καταλάβατε καταλάβατε... :lol::D

ελα ρε ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τζουλια εγω σε καταλαβα παντως!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και πολυ καλα!! κατι παρομοιο του εκανα κ εγω!!! ;);)

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Και εγω το ιδιο εκανα!! Εχει μαθει τωρα να την φυσαει αλλα δυστηχώς το εχει δει σαν παιχνιδι και θέλει να ρουφήξει και φαγητο απο την μύτη!! Παλεύω να της το κοψω το δεύτερο!!! Πάντως μαχη για τον ορο εξακολουθουμε να δινουμε, δεν νομιζω να τελειωσει ποτε αυτο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.