Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΦΑΓΟΥΡΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Εδώ και μερικές μέρες έχω μια εξαιρετικά ενοχλητική φαγούρα στους ώμους! Είναι επίμονη, πιο έντονη από το απόγευμα και μετά και με κρατάει πολλή ώρα ξύπνια τη νύχτα! Έχω κανονίσει να μιλήσω με το γιατρό μου απόψε και θα με δει και δερματολόγος αύριο. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω μήπως έχει συμβεί και σε άλλη, κι αν ναι, πως το αντιμετώπισε. Μου 'χει πραγματικά σπάσει τα νεύρα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια που το άνοιξα το θέμα, να σας πω πως ο γιατρός μου έβαλε τα γέλια και μου είπε πως είναι πολύ πρωτότυπο σύμπτωμα!! Για να δούμε τι θα πει και ο δερματολόγος. Το περίεργο είναι πως δεν έχω ούτε κοκκινίλες, ούτε σπυράκια, ούτε τίποτα που να δικαιολογεί τη φαγούρα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελαφριά δερματίτιδα τελικά. Έχει γίνει πιο ευαίσθητο το δέρμα μου λόγω εγκυμοσύνης και μάλλον με πείραξε κάποιο απορρυπαντικό ή τα καινούρια σουτιέν.

Έτσι για να μη σας αφήσω με την απορία...

Δημοσίευση

Υπομονή κι από συμπτώματα άλλο τίποτα!! χιχι!!! Το έχω ξανακούσει για τη φαγούρα καλέ, καθόλου πρωτότυπο δεν είναι! Συμβαίνει! Καλή εγκυμοσύνη και καλή λεφτεριά καλή μου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α μη μου παίρνεις την πρωτοτυπία!! ;);) Εννοούσε πως το σημείο είναι πρωτότυπο (οι ώμοι). Οι περισσότερες έχουν φαγούρα στη κοιλιά, στο στήθος, στα πόδια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Να χαίρεσαι το γιόκα σου!!

Δημοσίευση

Ααααααααααα, αν είναι έτσι οκ, είναι πρωτότυπο πράγματι!!! Χαχαχαχα!!! :lol::lol::lol::lol:

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.