Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΛΟΜΙΦΑΙΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΩΡΗΞΙΑΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΩΡΗΞΙΑΣ?ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Κ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

muriam, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΡΠΑΦΑΡ. ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΛΕ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΑΤΙ ΕΞΑΨΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ! ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!...ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΚΑ ΜΟΥ....ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!!!!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ η ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ Η Κ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΤΙΝ ΜΑΤΙΑΞΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Muriam μου ηθελα να σε ενημερωσω και εγω για το clomiphaine τα οποια τα εχω παρει αρκετες φορες.

Καποτε οταν ακομα δεν ειχαμε καταλαβει το προβλημα και με βοηθουσε απλα ο γυναικολογος μου με παρακολουθηση της ωορηξιας, μου εδινε 1/2 χαπακι για 4 ημερες του κύκλου και εκανα 2-3 ωαριακια χαλαρα. Φυσικα δεν πετυχα εγκυμοσυνη αλλα αυτο δεν εχει καμία σημασια.

Τωρα στην 3η μου προσπαθεια εξωσωματικης εκανα ενα πιο φιλικο πρωτοκολλο διεγερσης, σαν αυτο που κανουν και πολλες κοπελες στην σπερματεγχυση. Δηλαδη πηρα για 4 ημερες 3 χαπακια clomiphene και παραλληλα εκανα και απο μια ενεσουλα παλι για 4 ημερες του κύκλου. Και με αυτον τον τροπο εκανα 7 ωαρια απο τα οποια τελικα ώριμα ήταν τα 4!!! Δεν πετυχα και αυτη τη φορα αλλα παλι δεν εχει σημασια!!! Εσυ θα πετυχεις!!!!

Παντως και που θα συνεχισω, με αυτον τον τροπο σκεφτομαι να συνεχισω. Ενταξει παλι φαρμακα ειναι , αλλα σίγουρα ειναι λιγοτερα απο τα άλλα πρωτοκολλα διεγερσης!!!

Αντε με το καλό να ξεκινησεις και με το καλό να πετυχεις!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΒΑΣΩ 78 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.