Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

Με λένε Γιολάντα, είμαι 37 ετών και δεν έχω ακόμα παιδάκι. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας. Πιστεύω πως θα μάθω πολλά.:)

Εις το επανιδείν λοιπόν!

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Γιολάντα!!

Πραγματικά θα μάθεις πολλά από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που συχνά πυκνά γίνονται εδώ πέρα!! Θα τα λέμε λοιπόν...

Πολλά πολλά φιλιά και καλώς μας ήρθες...

:) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Γιολάντα!!

Πραγματικά θα μάθεις πολλά από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που συχνά πυκνά γίνονται εδώ πέρα!! Θα τα λέμε λοιπόν...

Πολλά πολλά φιλιά και καλώς μας ήρθες...

:) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Καλημέρα Γιολάντα!Καλωσορισες στην παρέα μας.Πραγματι γινονται πολυ ομορφες και χρησιμες συζητησεις εδω,και γενικα υπαρχει πολυ ευχαριστο κλιμα!:laugh: Εγω είμια η Αννα,28 ετων και μανουλα.Εχω μια κορη 11 μηνων και περιμενω διδυμα.Σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα αν ειναι αυτο που επιθυμεις!Ελπιζω να τα λεμε συχνα.Φιλια

Δημοσίευση

Καλημέρα Γιολάντα!Καλωσορισες στην παρέα μας.Πραγματι γινονται πολυ ομορφες και χρησιμες συζητησεις εδω,και γενικα υπαρχει πολυ ευχαριστο κλιμα!:laugh: Εγω είμια η Αννα,28 ετων και μανουλα.Εχω μια κορη 11 μηνων και περιμενω διδυμα.Σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα αν ειναι αυτο που επιθυμεις!Ελπιζω να τα λεμε συχνα.Φιλια

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στο mammyland!Είμαι σχετικά καινούργια εδω και εγω και μπορώ να πώ οτι έχω μάθει αρκετά πράγματα.Δεν περνάει μερα που να μην μπώ στο site και να διαβάσω τι καινούργιο εχει γραφτει στο φόρουμ.Δεν εχουμε παιδι και εμείς και είμαστε στις προσπάθειες.Πάντως απ'ότι βλεπω το mammyland είναι πολύ γουρλίδικο και όλο και πιο πολύ αυξάνονται οι εγκυούλες εδω!!Συντομα θα έρθει και η σειρά σε μας τις υπόλοιπες!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στο mammyland!Είμαι σχετικά καινούργια εδω και εγω και μπορώ να πώ οτι έχω μάθει αρκετά πράγματα.Δεν περνάει μερα που να μην μπώ στο site και να διαβάσω τι καινούργιο εχει γραφτει στο φόρουμ.Δεν εχουμε παιδι και εμείς και είμαστε στις προσπάθειες.Πάντως απ'ότι βλεπω το mammyland είναι πολύ γουρλίδικο και όλο και πιο πολύ αυξάνονται οι εγκυούλες εδω!!Συντομα θα έρθει και η σειρά σε μας τις υπόλοιπες!

Δημοσίευση

Καλώς μας όρισες Γιολάντα!!!

Θα περάσεις πολύ ωραία εδώ στο mammyland και θα μαθεις παρα πολλά πράγματα! Με το καλό να μας ανακοινώσεις και τα ευχάριστα νέα!

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Καλώς μας όρισες Γιολάντα!!!

Θα περάσεις πολύ ωραία εδώ στο mammyland και θα μαθεις παρα πολλά πράγματα! Με το καλό να μας ανακοινώσεις και τα ευχάριστα νέα!

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

geia sou k apo mena giolanta!!:) egw eimai h xrysa.

kalws orises sto pareaki mas,8a deis

pou edw 8a ma8eis polla k 8a pernas k eyxarista thn wra sou.

eyxomai syntoma me ena paidaki an einai ayto pou 8eleis:)

filaia

Δημοσίευση

geia sou k apo mena giolanta!!:) egw eimai h xrysa.

kalws orises sto pareaki mas,8a deis

pou edw 8a ma8eis polla k 8a pernas k eyxarista thn wra sou.

eyxomai syntoma me ena paidaki an einai ayto pou 8eleis:)

filaia

Δημοσίευση

Γεια σου yolanda κι απο μενα!!! Οντως εδω θα μαθεις πολλα οπως κι εγω παρ΄ολο που ειμαι καινουρια. Σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις!!!

Δημοσίευση

Γεια σου yolanda κι απο μενα!!! Οντως εδω θα μαθεις πολλα οπως κι εγω παρ΄ολο που ειμαι καινουρια. Σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις!!!

Δημοσίευση

Γιολάντα γειά σου. Είμαι η Ειρήνη 29 και περιμένω αγοράκι. Ελπίζω να μας πείς σύντομα οτι θα γίνεις μανούλα. Μόνο άγχος δεν χρειάζεται και να ξέρεις οτι η παρέα μας είναι πολύ ωραία....φιλάκια;) ;)

Δημοσίευση

Γιολάντα γειά σου. Είμαι η Ειρήνη 29 και περιμένω αγοράκι. Ελπίζω να μας πείς σύντομα οτι θα γίνεις μανούλα. Μόνο άγχος δεν χρειάζεται και να ξέρεις οτι η παρέα μας είναι πολύ ωραία....φιλάκια;) ;)

Δημοσίευση

Γεια σου Γιολάντα και από μένα!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Φιλάκια

:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Γιολάντα και από μένα!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Φιλάκια

:kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Γιολάντα , να περνάς καλά με τη παρέα μας και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα την οικογένεια που ονειρεύεσαι.:)

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Γιολάντα , να περνάς καλά με τη παρέα μας και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα την οικογένεια που ονειρεύεσαι.:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.