Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ;

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩς ΣΑς ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ TICKER ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ!!:blush:

Δημοσίευση

Γλυκεια μου μανουλα πολυ θελω να σε βοηθησω αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση σου :blush: .Αν ρωτας για tickets το ειχε αναφερει και το αννακι και εχει ποστ με αυτο που της το εξηγουμε.Φυσικα αν θες μπορω να σε βοηθησω και απο εδω γραφοντα σου την διαδικασια που γινετε.Αλλα δεν ειμαι συγουρη αν ρωτας για αυτο:blush: .

Δημοσίευση

Γλυκεια μου μανουλα πολυ θελω να σε βοηθησω αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση σου :blush: .Αν ρωτας για tickets το ειχε αναφερει και το αννακι και εχει ποστ με αυτο που της το εξηγουμε.Φυσικα αν θες μπορω να σε βοηθησω και απο εδω γραφοντα σου την διαδικασια που γινετε.Αλλα δεν ειμαι συγουρη αν ρωτας για αυτο:blush: .

Δημοσίευση

Μανουλα πας στην σελιδα με τα τικερ κανεις δεξι κλικ αντιγραφη στον κωδικο και ερχεσαι στο προφιλ σου και στην υπογραφη σου βαζεις δεξι κλικ επικολληση τον κωδικο που εχεις αντιγραψει πατας την ενημερωση και τελος

Δημοσίευση

Μανουλα πας στην σελιδα με τα τικερ κανεις δεξι κλικ αντιγραφη στον κωδικο και ερχεσαι στο προφιλ σου και στην υπογραφη σου βαζεις δεξι κλικ επικολληση τον κωδικο που εχεις αντιγραψει πατας την ενημερωση και τελος

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

το ξερω αυτο που μου λετε ετσι κανω και εγω αλλα λεω πως το κανετε να φενετε σηνεχεια και οχι να κανεις αναζητηση απο εδω μεσα!!Με καταλαβατε;:blink:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

το ξερω αυτο που μου λετε ετσι κανω και εγω αλλα λεω πως το κανετε να φενετε σηνεχεια και οχι να κανεις αναζητηση απο εδω μεσα!!Με καταλαβατε;:blink:

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΑΗΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ 0

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΑΗΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ 0

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.