Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ειμαι εγκυοοοοοοοος!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι λιγο παλια αλλα μετα απο μια παλλινδρομη πριν 1 χρονο κ συνεχομενες ατυχες προσπαθειες σταματησα να γραφω απογοητευτηκα τοσο πολυ που δεν ηθελα να το συζηταω!ενα εχω να πω παρτε γνωμες κι απο αλλους γιατρους αδικα εχασα το χρονο μου εδω κ 2 χρονια αλλαξα γιατρο πριν 3 μηνες κ σημερα εκανα χωριακη κ επιτελους ειναι θετικη 7500 κοριτσια δεν το πιστευω οτι ειμαι εγκυος :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!

Με το καλο!!!!!!!!

Να εχεις μια ηρεμη τελειομηνη εγκυμοσυνη και

να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια βασουλα μου, τωρα πια ξεχνα τα παλια!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω κοριτσια οσες δεν εχετε κανει την εξεταση d-dimers να την κανετε ειναι για την πηκτικοτητα του αιματος εγω γι αυτο δεν εμενα εκανα ενεσουλες κ εμεινα απο τον πρωτο μηνα θεραπειας ;)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια !!!

και προχωρημένη σε βρίσκω με 7500 !!!

με το καλό !! με το καλό !!!

ελα στις φουσκωκοιλίτσες Ιουλίου !!!

πωπωωωωωω...

φέτος ο Μάιος και ο Ιούλιος ήταν πολύ γόνιμοι μου φαίνεται...!!!

με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ κοριτσια το μονο που με ανχωνει ειναι οτι παρολο που ειναι 7500 η γιατρος ειδε στον υπερυχο μονο σακο!ειναι φυσιολογικο?

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου..συγχαρητήρια!! Μια τελειόμηνη εγυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι σου εύχομαι..

Και μην αγχώνεσαι την επόμενη φορα θα τα δεις ολα!!! Πόσων εβδομάδων είσαι?? Και την εξέταση που λες πρεπει να εχεις ιστορικό για να την κάνεις?

Δημοσίευση

συγχαρητηρια μια καλη και τελιομηνη εγκυμοσυνη να εχεις....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

3-4 εβδομαδων πρεπει να ειμαι συμφωνα με τη χωριακη θα μαθω σιγουρα οταν ξαναπαω στη γιατρο μου!ειχα μια παλινδρομη πριν ενα χρονο κ αρχισα να το ψαχνω παρολο που οι γιατροι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει λογος δεν ειχα αλλο ιστορικο ξαφνικα ανακαλυψα οτι πηζει το αιμα πολυ παραπανω απο το φυσιολογικο

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και απο εμένα να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη. Τώρα όσον αφορά την καρδούλα που δεν ακούσατε μάλλον είναι ακόμα νωρίς συνήθως 7η με 8η βδομάδα την ακούνε οι γιατροί.

Αντε και να χτυπάει ΠΟΛΥΥΥΥΥ δυνατάαααααααα!!!! ;)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βασούλα!!!

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Χαίρομαι που γύρισες πίσω και μάλιστα με τόσο ευχάριστα νέα!!!

Δημοσίευση

μπραβο βασουλα..

συγχαρητηρια..

με το καλο να το φερεις στο κοσμο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ευχομαι σε ολες γρηγορα φουσκωμενες κοιλιτσες ;);) εγω δεν μπορω να το πιστεψω ακομα νομιζω οτι ονειρευομα :cheer: :silly: :cheer: :silly:

Δημοσίευση

SUGXARHTHRIA KOPELA MOU!!SOU EUXOMAI MIA UPEROXH EGKUMOSUNH K ENA UGIESTATO MWRAKI STHN AGKALIA SOU!!!!MONO MHN AGXWNESAI!STIS 8 EVDOMADES NOMIZW AKOUS TH KARDOULA!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Βασουλα!!!!!

Ζπεροχα νεα!!!

Ξεχναμε τα παλια και παμε για αλλα!!!

Μια ηρεμη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρακι ευχομαι!!!! :kiss:

Δημοσίευση

βασουλα έγραψε:

3-4 εβδομαδων πρεπει να ειμαι συμφωνα με τη χωριακη θα μαθω σιγουρα οταν ξαναπαω στη γιατρο μου!ειχα μια παλινδρομη πριν ενα χρονο κ αρχισα να το ψαχνω παρολο που οι γιατροι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει λογος δεν ειχα αλλο ιστορικο ξαφνικα ανακαλυψα οτι πηζει το αιμα πολυ παραπανω απο το φυσιολογικο

Βασουλα μπραβο! με το καλό κοπέλα μου- το αιμα σου που πήζει θα σου δωσει ο ιατρος σου -ξέρουν αυτοί τι χρειάζεται- φαρμακάκι- και θα αραιωνει για να κυκλοφορει σωστά στη μητρα σου και όλα θα πάνε καλά! :):)

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εύχομαι αυτλη τη φορά να πάνε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα καλά....μια τελειόμηνη εγκυμσούνη.. ;););););)

στείλε μας τη θετική σου σκέψη σε παρακαλώ...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!

Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις και ένα γερό παιδάκι!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βασούλα!!! Αυτή την φορά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!! :)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια συνονοματη! Σου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ολα καλα θα σου πανε τωρα που εμαθες και το προβλημα και παιρνεις θεραπεια! Μην ανησυχείς καθολου!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια και απο μενα και ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη :):)

αντε και μεχρι το τελος του χρονου να ειναι ολα τα κοριτσακια του σαιτ με φουσκωμενες κοιλιτσες :cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.