Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ???

Featured Replies

Δημοσίευση

εγω για διαφορους λογους καταλαβα οτι ειμαι εγκυος λιγο πριν κλεισω τον δευτερο μηνα!μεχρι τοτε εκτος απο την κοιλια μου και λιιιιιγες ζαλαδουλες δεν ειχα καμια αλλη ενοχληση!!!!!μετα αρχισε να πριζεται και να με ποναει το στηθος μου!αρα?τυχαιο?δεν νομιζω!!!!!!!

• Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακια μου φευγω παω για ενα μπανακι στη θαλασσα γιατι παραδοξως μου περνανε οι πονοι με το μπανακι :blink: με το που θα γυρισω θα μπω μεσα να τα πουμε!!! :kiss::kiss: 10000000000000 ευχαριστω σε ολες κοριτσια για τη συμπαρασταση :kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σοβαρα Κ.Τ.Κ???δλδ το στηθος σου τπτ???!!!!τι να πω θα δειξει!!!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!κ αν εχεις κανα αλλο συμπτωμα να μ πεις να μαθω κ γω!!!!!

Δημοσίευση

εγω δεν ειχα κανενα αλλο συμπτωμα,αντιθετως ειχα και περιοδο!!!ευχομαι να σας πανε ολα καλα!!!!!κι εγω ειμαι στην αναμονη,αλλα εχω αστατο κυκλο κι ετσι οι 20 μερες καθυστερηση ακομα δεν μου λενε κατι στα σιγουρα!!!!θα περιμενω κι εγω μεχρι και την αλλη βδομαδα μαζι σας και βλεπουμε!!!!καλη επιτυχια σε ολες!!!!!!!!

Δημοσίευση

TI EGINE EXASA KATI?

EGO SIMPTOMATA DEN IXA TIPOTA MONO NISTA OPOY EBRISKA KIMOMOYN :laugh: :laugh: :laugh:

ANTE ME AFTI TI XORIAKI THA MAS GKASTROSETE K EMAS :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εγω παντως δεν εχω προβλημα να γκαστρωθω!!!!!!!γι αυτο θα περιμενω!!! :laugh: :lol: :laugh: :lol: :laugh: :lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημεραααααααααααα!!!ακομα περιοδο τπτ!!!!Κ.Τ.Κ γιναμε 3 δλδ που ειμαστε στην αναμονη????ωραια!!!μαιρη-τιτινακι-κ.τ.κ μας ευχομαι να χουμε τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι σήμερα έχω κάτι ελαφριά πονακια σαν της περιόδου αλλά δεν είναι να μου έρθουν σήμερα στης 17 του μηνά περιμένω και νιώθω τα ποδιά μου βαριά σήμερα :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αααχχχ!!!ετσι ξεκινησα κ γω με πονακια περιοδου!!!! :silly: μηπως ειναι ωορρηξια ομως??για βαλτα κατω κ μετρα τις μερες!!! :laugh:

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

αααχχχ!!!ετσι ξεκινησα κ γω με πονακια περιοδου!!!! :silly: μηπως ειναι ωορρηξια ομως??για βαλτα κατω κ μετρα τις μερες!!! :laugh:

Μπορεί έτσι να είναι τι να πω....... ελπιζω να μην μου ερθει να μην το πω..........

Δημοσίευση

μαίρη3 περίμενα κανονικά περίοδο κ είχα τους ανάλογους πονους.την 31η μέρα ήμουν εντελώς πια σίγουρη ότι μου ήρθε.στήθος όχι κ πολλά πράγματα...μόνο το καφέ μέρος πονούσε όταν το πίεζα κάπως.

κοριτσάκια μου μακάρι να έρθει αυτό που επιθυμείτε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλησπεραααααα!!!μολις εμφανιστηκαν λιγες καφε βλενες(συγνωμη για τη περιγραφη)συνοδευομενα απο μικρες κραμπουλες οποτε τελειωσε η αναμονη.....ελπιζω τον επομενο μηνα ;)

Δημοσίευση

GEIA SAS KOPELES MOU!!!!!!!!KAI EMENA AKOMA TIPOTA H PERIODOS!!!!!SHMERA PERASA MIA KOURASTIKH MERA...PHGAME TO VRADY NA FAME KAI META APO WRA POU SHKOTHIKA APO THN KAREKLA ME EPIASAN KATI TSIMPIMATA XAMHLA DEXIA...PWPW DEN MPOROUSA NA PERPATISW!!!PERASAN GRHGORA VEVEA ALLA HTAN OTI XEIROTERO!!!!!!!!MAIROULA MOU MHN APOGOITEVESE!!!KAI MHN SE PERNEI APO KATW!!SOU HRTHE KANONIKA TWRA????? :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα τιτινακι μου!!ποτε θα κανεις ενα τεστ η μια χοριακη??αχ!θελω να εισαι εγκυουλα ναιαιαιαιαιαιαιαιαι το θελω,ειλικρινα!!!!!!!!!!!οχι δεν απογοητευομαι εννοειται!!!!! :silly: δεν ειμαστε 80χρονων,σιγα!!!θα ρθει το μωρακι μας,το ξερω!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

pame gi alla koritsaki ;)

etsi se thelo mairoula an k pros ti oi emetoi?

kanis k stin periodo?priergo :huh:

Δημοσίευση

FYSIKA KAI THA ERTHEI KOPELA MOU!!!SE OLES MAS YPOMONH XREIAZETE!!!TELIKA DEN MOU EIPES....SOU HRTHE KANONIKA PERIODOS???EGW LEW NA PERIMENW LIGES MERES AKOMA KAI NA KANW TO TEST!!!GIA ENAN PERIERGO LOGO EIMAI POLY XALARH KAI DEN ANXWNOMAI NA KANW TEST... :P:P:P:P:P:blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

thena έγραψε:

pame gi alla koritsaki ;)

etsi se thelo mairoula an k pros ti oi emetoi?

kanis k stin periodo?priergo :huh:

Κορίτσια εγώ και στην περίοδο έχω εμετούς όχι πάντα αλλά έχω και δεν θέλω να φάω τίποτα ;);)

Δημοσίευση

EGW PANTWS EXW STHN PERIODO EMETO MONO OTAN ME PONAEI YPERVOLIKA H KOILIA MOU!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

EGW PANTWS EXW STHN PERIODO EMETO MONO OTAN ME PONAEI YPERVOLIKA H KOILIA MOU!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Και εγώ όταν με πονάει υπερβολικά δεν αντέχω καθόλου…. Αλλά τι να κάνουμε κάθε μηνά τα ιδία :unsure:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακιααααααα μουυυ :silly: μου ρθε κανονικοτατα η περιοδος τιτινακι μου :S εμετο δε ξερω για τι εκανα :dry: μπας κ επειδη επινα πολυ πολυ νερο?? :dry: τι να πω??ρε κοριτσια χτες εκανα παλι ενα τεστ ωορρηξιας κ μ βγηκε θετικο κ μετα απο λιγο μ ρθε περιοδος!!μαλλον ειναι μουφα τα τεστ!!!μπραβο τιτινα μ,χαλαρα ετσι γιατι κ οταν τρελλενομαστε τπτ δε βγαινει!!!αντε αντε να δουμε βρε κοριτσια μακαρι να ειστε :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

titina21 έγραψε:

AS ELPISOUME NA MAS KSEXASEI KAI EMAS LIGAKI H PERIODOS :P:P:P:P:P

Μακάρι να μας ξεχάσει να πάει αλλού για αλλού B)B)B)

Δημοσίευση

μαιρη3 έγραψε:

κοριτσακιααααααα μουυυ :silly: μου ρθε κανονικοτατα η περιοδος τιτινακι μου :S εμετο δε ξερω για τι εκανα :dry: μπας κ επειδη επινα πολυ πολυ νερο?? :dry: τι να πω??ρε κοριτσια χτες εκανα παλι ενα τεστ ωορρηξιας κ μ βγηκε θετικο κ μετα απο λιγο μ ρθε περιοδος!!μαλλον ειναι μουφα τα τεστ!!!μπραβο τιτινα μ,χαλαρα ετσι γιατι κ οταν τρελλενομαστε τπτ δε βγαινει!!!αντε αντε να δουμε βρε κοριτσια μακαρι να ειστε :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μην σε παίρνει από κάτω θα ξανά προσπαθήσεις εγώ να σας πω δεν το σκέφτομαι καν να πάρω τεστ τέλος αν είναι να έρθει θα έρθει :woohoo: :woohoo: Που σε όλες μας θα έρθει :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Βρε παλιό πελαργέ γιατί αργείς ε γιατί έπεσες σε κίνηση υπόθετο??? … ε βέβαια πόσες γυναίκες υπάρχουν στην Ελλάδα για να δούμε άπειρες και σε όλο τον πλανήτη που να κάθομαι να μετράω τώρα!!!!! πάντως εγώ σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες ακούς εδώ είμαι !!!! είμαι ανοιχτά και σε περιμένω………………

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dreamgirl εχεις δικιο απλα τα ξεθαψα απο ενα παλιοσυρταρι κ τα εκανα πιο πολυ για λογους ψυχολογιας!! :blink: αλλα ειναι αδυνατον να χεις περιοδο κ ωορρηξια μαζι!!!!!! :blink: ΜΟΥΦΕΣΣΣΣΣ!!!οχι δε με παιρνει απο κατω ισα-ισα πεισμωνω κ ξερω οτι θα το καταφερουμε!!αληθεια το πιστευω για ολες μας!!!!! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.